Klomen kullananlar

Insallah oylesindirrrr

Kilzlar mrb...ben bisey sormak istiyorum basina gelen varmidir bilmiyorum ama cok tedirginim...adetin 2.ghnu 2.5mm catlamamis yumurtam vardi klomen vermediler sonra 12mm oldu klomen verdi doktor...kullandim bitirdigimde 10 mm ve 12 mm yumurtam oldu...aonra o 13mm oldu cuma gtrim 23mm ve 28mm yumurtam varmis 2 tane sag sol olmak uzere.. ve bana igne vermedi...iliski onerdi...simdi o 28mmolan yumurta catladi mi yoksa kist mi oldu diye dusunuyorum canimi skyo...sizde de boyle olan bi durum varmi? Yardimci olurmusunuz?

Bi de cuma kask agrim oldu sag da dun de solda ama akintim yok kasklarim gergin gobek deligime dogru bi cekilme oluyo?

Arkadaslar ben igne olali 6gun oldu kasiklarimda adet olcakmisim gibi agri var sizdede oluyormuyduuu

Arkadaslar ben igne olali 6gun oldu kasiklarimda adet olcakmisim gibi agri var sizdede oluyormuyduuu
bende de oluyodu canım sanki heran adet olucakmışım gibi oldu bugün 14.günüm çok hafifledi ağrılar inş. hamilesindir canım bebeğin yerleşiyodur ondan ağrın oluyodur kendini yorma uzan dinlen

bende de oluyodu canım sanki heran adet olucakmışım gibi oldu bugün 14.günüm çok hafifledi ağrılar inş. hamilesindir canım bebeğin yerleşiyodur ondan ağrın oluyodur kendini yorma uzan dinlen
Insallah canim benim adetime 11gun var cok merak ediyorum bu igne ne kadar faydali acaba

Sevi
sevinirim cnm lütfn yaz merak ederim. Acaba bnmkimi yanıltıyo bni ama bakmam lazım faln demedi 4 aydır aynı doktora gidiyorum hiç bakmadı
Evet bugün doktoruma sordum. İnanamadı. Böyle bişeyin imkansız olduğunu ve hemen doktorunu değiştirmen gerektiğini söyledi. Doktorum bu durumun büyükzaman kaybı olduğunu düşünüyor

Aminnn ...kizlar camasir suyu ile gebelik testini duydunuzmu hic dogruluk payi nedir

Aminnn ...kizlar camasir suyu ile gebelik testini duydunuzmu hic dogruluk payi nedir
Canım o tarz saçma şeylere inanma , eczanede 2-3 lira ,garanti olsun diyorsan bildiğim kadarıyla aile hekimliği ücretsiz yapıyor kan testini

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız... Yeni umutlar görüyorum, hepinize hayırlısı inşallah...

Hamilelik belirtisi soranlar olmuş, bende acayip adet ağrısı gibi oluyordu hatta o derece ki hamile kalmadım diye düşünüyordum. Hormonlardanmış.

Meme hassasiyetim 6. haftada başladı 8. haftada azaldı 9. haftada bitti ama kişiden kişiye değişiyor.

Bulantısı 6. haftada başlayan var bende 9. haftada başladı hala hafif var.

Bunun haricinde gripten korunun kızlar avrupadaki geldi mi bilmiyorum ama türkiyede zaten var ve ben de yakalandım hemde hastanede. Kalabalıktan kaçının. el dezenfektanlarını çantanızdan eksik etmeyin.

Yatmadan hepinize dua edicem...

Iyi gunler bendede gaz sancisi aadet sancisi gibi sancilarim oluyo sabahlari ama mide bulantisi memede hassasiyet falan yok adetime 10gun var cok merak ediyorum ne olucak

Evet bugün doktoruma sordum. İnanamadı. Böyle bişeyin imkansız olduğunu ve hemen doktorunu değiştirmen gerektiğini söyledi. Doktorum bu durumun büyükzaman kaybı olduğunu düşünüyor

canım sen böyle söyleyince bende doktorumla konuştum iki tip utrosan cihazı varmış birinde alttan bakılıyomuş bunda yukadan bakıldığı zamanda görünüyomuş hem sadece bu doktoru değil diper doktorlarda hep yukardan baktılar hatta doktor bana biraz kızdıda böyle bişiyi seni aldatmak içinmi yapıyorum yani dedi böyle bişiy düşünmen bni kırdı dedi utandım hatta bana resminide vermişti

kızlar bugün iğneden sonra 16. günüm nasıl zaman geçti bi ben bi Allah bilir bugün doktorumla konuştum gel dedi bugün ama ben yarın gidicem korkuyorum sanki nu ayki umudum daha bi farklı kızlar lütfen bana dua edin yarın 11 de tahlil vericem 1 de çıkıcak sonuçlar hemen buraya yazıcam kızlar inş hamileyimdir arada adet belirtisi gibi ağrım oluyo ama geçiyo doktor normal ilk 3 ay adet günlerinde bu sancıları yaşıyacağımı söyledi çok heycanlıyım aklımı kaçırmak üzereyim

Hadi bakalım İnşAllah güzel haberlerle dönersin,Rabbim yüzüne gülsün :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…