Insallah oylesindirrrrKızlar bu arada yarın iğnemin 14.günü çok heycanlıyım meme uçlarıma dokunamıyorum çok sızlıyolar uykm vr sürekli sık idrar var bide ksık ağrım var sma adet sancısı gibi değil daha hafif ve kısa gelip geçiyo ilk defa bu ay böyleyim ama umutlanmam sadece göğüslerim çok ağrıyıo ve uçlarına dokunMıyorum hamilemiyim acaba
bende de oluyodu canım sanki heran adet olucakmışım gibi oldu bugün 14.günüm çok hafifledi ağrılar inş. hamilesindir canım bebeğin yerleşiyodur ondan ağrın oluyodur kendini yorma uzan dinlenArkadaslar ben igne olali 6gun oldu kasiklarimda adet olcakmisim gibi agri var sizdede oluyormuyduuu
Insallah canim benim adetime 11gun var cok merak ediyorum bu igne ne kadar faydali acababende de oluyodu canım sanki heran adet olucakmışım gibi oldu bugün 14.günüm çok hafifledi ağrılar inş. hamilesindir canım bebeğin yerleşiyodur ondan ağrın oluyodur kendini yorma uzan dinlen
bilmiyorum valla canm bende bekliyorum elim yüreğimde ilk defa iğne yapıldı inş hamileyizdirInsallah canim benim adetime 11gun var cok merak ediyorum bu igne ne kadar faydali acaba
Insallahhh canim hep dua ediyorum hepimiz icunBilmi
bilmiyorum valla canm bende bekliyorum elim yüreğimde ilk defa iğne yapıldı inş hamileyizdir
Evet bugün doktoruma sordum. İnanamadı. Böyle bişeyin imkansız olduğunu ve hemen doktorunu değiştirmen gerektiğini söyledi. Doktorum bu durumun büyükzaman kaybı olduğunu düşünüyorSevi
sevinirim cnm lütfn yaz merak ederim. Acaba bnmkimi yanıltıyo bni ama bakmam lazım faln demedi 4 aydır aynı doktora gidiyorum hiç bakmadı
Hadi bakalım Rabbim tez zamanda güldürsün yüzümüzü İnşAllahBende bugün iğnemi oldum beklemedeyim. Çok heyecanlıyım. İnşallah kızlar hepimiz bu ay mutluluğa erişiriz
Nasıl yaniAminnn ...kizlar camasir suyu ile gebelik testini duydunuzmu hic dogruluk payi nedir
Canım o tarz saçma şeylere inanma , eczanede 2-3 lira ,garanti olsun diyorsan bildiğim kadarıyla aile hekimliği ücretsiz yapıyor kan testiniAminnn ...kizlar camasir suyu ile gebelik testini duydunuzmu hic dogruluk payi nedir
Iyi gunler bendede gaz sancisi aadet sancisi gibi sancilarim oluyo sabahlari ama mide bulantisi memede hassasiyet falan yok adetime 10gun var cok merak ediyorum ne olucakKızlar nasılsınız... Yeni umutlar görüyorum, hepinize hayırlısı inşallah...
Hamilelik belirtisi soranlar olmuş, bende acayip adet ağrısı gibi oluyordu hatta o derece ki hamile kalmadım diye düşünüyordum. Hormonlardanmış.
Meme hassasiyetim 6. haftada başladı 8. haftada azaldı 9. haftada bitti ama kişiden kişiye değişiyor.
Bulantısı 6. haftada başlayan var bende 9. haftada başladı hala hafif var.
Bunun haricinde gripten korunun kızlar avrupadaki geldi mi bilmiyorum ama türkiyede zaten var ve ben de yakalandım hemde hastanede. Kalabalıktan kaçının. el dezenfektanlarını çantanızdan eksik etmeyin.
Yatmadan hepinize dua edicem...
Banada sacma geldi internette denk geldi bi sorayim dedimCanım o tarz saçma şeylere inanma , eczanede 2-3 lira ,garanti olsun diyorsan bildiğim kadarıyla aile hekimliği ücretsiz yapıyor kan testini
Evet bugün doktoruma sordum. İnanamadı. Böyle bişeyin imkansız olduğunu ve hemen doktorunu değiştirmen gerektiğini söyledi. Doktorum bu durumun büyükzaman kaybı olduğunu düşünüyor
Hadi bakalım İnşAllah güzel haberlerle dönersin,Rabbim yüzüne gülsün :)))))kızlar bugün iğneden sonra 16. günüm nasıl zaman geçti bi ben bi Allah bilir bugün doktorumla konuştum gel dedi bugün ama ben yarın gidicem korkuyorum sanki nu ayki umudum daha bi farklı kızlar lütfen bana dua edin yarın 11 de tahlil vericem 1 de çıkıcak sonuçlar hemen buraya yazıcam kızlar inş hamileyimdir arada adet belirtisi gibi ağrım oluyo ama geçiyo doktor normal ilk 3 ay adet günlerinde bu sancıları yaşıyacağımı söyledi çok heycanlıyım aklımı kaçırmak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?