Klomen kullananlar

Canım iyi olmana sevindim , kendine ve bebisine dikkat et . Öpüyorum

Arkadaslar igne yaptirali 8gun oldu bugun test yaprim ikinci cizgi silik ilacin etkisiyle cift cizgi cikabiliyor dediler kacgun sonra ilacin etkisi gidiyor bilen varmi

Arkadaslar igne yaptirali 8gun oldu bugun test yaprim ikinci cizgi silik ilacin etkisiyle cift cizgi cikabiliyor dediler kacgun sonra ilacin etkisi gidiyor bilen varmi
Canım dediğin gibi ilk başlarda pozitif çıkıyor testler ,iğnenin etkisinin tam olarak geçmesi için 13-14 gün geçmesi lazım
Ben kan testi yaptıracam ,normal test düşünmüyorum :)
15. Ya da 16. Günde yaptırırım sanırım :)

Anladim ozamn 1hafta daha bekliyeyim

İnşallaaaaah sonucu iyi olur ama çok erken yapmışsın

Iyi gunler bendede gaz sancisi aadet sancisi gibi sancilarim oluyo sabahlari ama mide bulantisi memede hassasiyet falan yok adetime 10gun var cok merak ediyorum ne olucak
İnşallah sonuç olumludur. Her bünyede farklı oluyor belirtiler tabi. Şimdi en zor evredesiniz sonuç bekleme en zoru bana o 15 gün 15 yıl gibi gelmişti eve birkaç test alın.

kızlar düşük yaptım kürtaj oldum psıkolojım sıfırrrrrr

Kızlar bi sorum var. Pazartesi ovitrelle iğne oldum. Bu sabah ilişkiye girerken özellikle sol kasığımda ağrı oldu. Bu normal mi. Bunu yaşayan var mı

Kızlar şuan hastanedeyim sonucu bekliyorum nolur dua edin lütfen böyle bi heycan yok anlatamam elim ayağım titriyo 12:30 da çıkıcak sonuç zamn geçmiyo bekliyorm ilk size yazıcam lütfen dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…