Canım iyi olmana sevindim , kendine ve bebisine dikkat et . ÖpüyorumKızlar nasılsınız... Yeni umutlar görüyorum, hepinize hayırlısı inşallah...
Hamilelik belirtisi soranlar olmuş, bende acayip adet ağrısı gibi oluyordu hatta o derece ki hamile kalmadım diye düşünüyordum. Hormonlardanmış.
Meme hassasiyetim 6. haftada başladı 8. haftada azaldı 9. haftada bitti ama kişiden kişiye değişiyor.
Bulantısı 6. haftada başlayan var bende 9. haftada başladı hala hafif var.
Bunun haricinde gripten korunun kızlar avrupadaki geldi mi bilmiyorum ama türkiyede zaten var ve ben de yakalandım hemde hastanede. Kalabalıktan kaçının. el dezenfektanlarını çantanızdan eksik etmeyin.
Yatmadan hepinize dua edicem...
Canım dediğin gibi ilk başlarda pozitif çıkıyor testler ,iğnenin etkisinin tam olarak geçmesi için 13-14 gün geçmesi lazımArkadaslar igne yaptirali 8gun oldu bugun test yaprim ikinci cizgi silik ilacin etkisiyle cift cizgi cikabiliyor dediler kacgun sonra ilacin etkisi gidiyor bilen varmi
Anladim ozamn 1hafta daha bekliyeyimCanım dediğin gibi ilk başlarda pozitif çıkıyor testler ,iğnenin etkisinin tam olarak geçmesi için 13-14 gün geçmesi lazım
Ben kan testi yaptıracam ,normal test düşünmüyorum :)
15. Ya da 16. Günde yaptırırım sanırım :)
İnşallaaaaah sonucu iyi olur ama çok erken yapmışsınArkadaslar igne yaptirali 8gun oldu bugun test yaprim ikinci cizgi silik ilacin etkisiyle cift cizgi cikabiliyor dediler kacgun sonra ilacin etkisi gidiyor bilen varmi
Insallah cift cizgiye sevinemiyorum bile belki ilacin etkisi diye bekliycezİnşallaaaaah sonucu iyi olur ama çok erken yapmışsın
İnşallah sonuç olumludur. Her bünyede farklı oluyor belirtiler tabi. Şimdi en zor evredesiniz sonuç bekleme en zoru bana o 15 gün 15 yıl gibi gelmişti eve birkaç test alın.Iyi gunler bendede gaz sancisi aadet sancisi gibi sancilarim oluyo sabahlari ama mide bulantisi memede hassasiyet falan yok adetime 10gun var cok merak ediyorum ne olucak
Ne kadarlık hamileyken düşük oldu. Neden oldu. Bunlarıda yaz daha iyi dertleşirsinkızlardüşük yaptım kürtaj oldum psıkolojım sıfırrrrrr
AYnen beklemek zor gecmiyooİnşallah sonuç olumludur. Her bünyede farklı oluyor belirtiler tabi. Şimdi en zor evredesiniz sonuç bekleme en zoru bana o 15 gün 15 yıl gibi gelmişti eve birkaç test alın.
Cok uzuldum nedeni ne pekikızlardüşük yaptım kürtaj oldum psıkolojım sıfırrrrrr
Peki sende sonuc neydiİnşallah sonuç olumludur. Her bünyede farklı oluyor belirtiler tabi. Şimdi en zor evredesiniz sonuç bekleme en zoru bana o 15 gün 15 yıl gibi gelmişti eve birkaç test alın.
Bende sonuç güzeldiPeki sende sonuc neydi
Ilk ignedemi hamile kaldin anlatirmisin cok heycanliyim ama umitlenmekte istemiyoeumBende sonuç güzeldi
evet ilk seferde hamile kaldım. hep umut ettim, dua ettim ilk seferde olsun diye ama olmazsa da üzülmiycem diye kendime söz verdim. nasip oldu çok şükür. darısı başına.Ilk ignedemi hamile kaldin anlatirmisin cok heycanliyim ama umitlenmekte istemiyoeum
Amin insallah isteyen herkese versin rabbim adetime 10gun var bakalim hayirlisievet ilk seferde hamile kaldım. hep umut ettim, dua ettim ilk seferde olsun diye ama olmazsa da üzülmiycem diye kendime söz verdim. nasip oldu çok şükür. darısı başına.
Bendede olmustuuu merak etme normmal benceKızlar bi sorum var. Pazartesi ovitrelle iğne oldum. Bu sabah ilişkiye girerken özellikle sol kasığımda ağrı oldu. Bu normal mi. Bunu yaşayan var mı
Canım o ağrı yumurtlama ağrısı, normal ve sevindirici :)Kızlar bi sorum var. Pazartesi ovitrelle iğne oldum. Bu sabah ilişkiye girerken özellikle sol kasığımda ağrı oldu. Bu normal mi. Bunu yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?