Klomen kullananlar

Canım umudunu kaybetme sakının
Hayırlısı ne zaman ise o zmn olur ins allah im.bizleride sevindirir ins
yok canım yok anladım bn olmicak. herkes hamile. sanki gözüme sokuyorlar. ay sen neden istemiyon diye soruyorlar bide. kimseye laf anlatamiyon offf

valla bna adetin onuncu günü gel dedi ona da gittim üstten baktı. yumurta oluşmamış dedi. bi daha da ne çağırdı ne de bişey yaptı
10 gün luk yumurta karın dan yapılan muayenede gorulme olasılığı var mı bilemiyorum ama genelde yumurta takibi vajinal yoldan yapılan muayene ile kontrol ediliyor diye biliyorum....hımm acaba daha öncesi cumartesi pazar a geldiği için mi pazartesine kaldı

yok canım yok anladım bn olmicak. herkes hamile. sanki gözüme sokuyorlar. ay sen neden istemiyon diye soruyorlar bide. kimseye laf anlatamiyon offf
Yok canım yalnız değilsin biz de yanındayız senin hergun hepimizin başına geliyor bu tarz sorular o yüzden insan içine çıkmak istemiyorum...uzak dur milletten bide tavsiye ederim ilk sorudan ters cevap verin ikinciyi sormaya cesaret edemesinler

ya bide köydeyiz. eşim imam. 1 buçuk sene oldu. köydeki milletin ağzıda torba değil. az çok anlıyorum ne hissettiklerini. sürekli soruyorlar. her ay geliyo biri. insan utanır. bn hamile olsam zaten söylerim. ya sabır

Beyaz bi yalan söyleyin şu an düşünmüyorum bebek ev alınca tayin çıkınca maddi olarak rahatlayınca yapıcaz falan de insanlar a fazla takılma 1. Yi yapsan bu sefer 2. Ne zaman yapacaksınız yalnız kalmasın kardeşi olsun. Bilmem ne Nasrettin Hoca güzel demiş elin ağzı torba değil

g
gerçekten öyle ya. diyorum daha yaşım 21 olur erken diye. ona da verecek cevapları var canım. kaynanam demiyo onlar gibi. inşallah olur ya ALLAHIM tüm isteyenlere versin. hep dua ediyorum valla Rabbim bnden önce yıllardır olmayanlara acı çekenlere versin.

ama bende çok istiyorum Allahım hepimiza hayırlı sağlıklı evlat nasip et nolur

aynen kızlar haklısınız sanki hamile olsak biz saklicaz hamile olsak zaten söylerim bunu ıkıde bir insanların sorması tuhaf ...

ama bende çok istiyorum Allahım hepimiza hayırlı sağlıklı evlat nasip et nolur

canım klomene adet in ya 3. günü ya da 5. günü başlıyorsun dr söylüyor bunu zaten.. sabah akşam alıyorsun birer tane beş günde bitiyor zaten bittikten 2 ya da 3 gün sonra kontrole gidiyorsun yumurtanın kaç ml olduğunu söylüyor.

ama bni bi daha da çağırmadı. birincide baktı karından onuncu gün oluşmamış dedi. zaten olmadı oay doktor öyle deyince annemlere gittim. ikinci ay yine öyle dedi olmamış dedi a0. gün bu sefer de olmadı kaynanamlara gittim. bu ay kendim kullandım hiç gitmedim doktora. gün aşırı birliktelik oluyo. bakalım olacak mı bu sefer. bide klomen kullanınca yumurta tahmini kaç gün de oluşuyo

Kizlar bn klomen kullandim ve dun bitti ama doktor tekrar kontrole cagrmadi beni

hayırlısı olsun canım ......bugün adetimin 10. günü ovulasyon yaptım ikinci çizgi cok silik demek hala olusmadı

Kizlar bn klomen kullandim ve dun bitti ama doktor tekrar kontrole cagrmadi beni
Özel hastane mi devlet mi canım aslında çağırıp çağırmaması pek önemli değil ama klomen kullanınca bazan 1 den cok yumurta oluyo ve bu olusan yumurtaların catlaması lazım gerek doğal yolla gerek catlama iğnesi ile catlamayan yumurtalar kistte dönüşebiliyormuş...ama şöle bi durumda var normalde yumurtayı kontrol edip ilişki günleri önermesi gerekiyormuş ben bu ay ilk defa kullanıyorum bakalım allah nasip eder inşallah hepimize

Ozel cnm takvim verdi bize buna gre devam edin die bnde forumdn herkes gidildihini soyledigi grsum ve dktru aradim p tesi gel dedi hayrlisi artik

kızlar ben klomen kullanıyorum ya 2-3 gündür yumurtalıklarımda hareketlenme vardı ovulasyon testi yapim dedeim böle cıktı ....daha cok erken ama acaba birden fazla mı yumurtladım da ilk yumurta catladı mı dersiniz çünkü doktor pazartesi gel dedi yumurtana bakalım

arkadaşlar bn hsg çekilmedim sizce gerek var mı. çekinen arkadaşlar var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…