Klomen kullananlar

6 gün biraz uzun süre değilmi çatlaması için? Hangi iğne bu? Belki bana da vurulacak yakında..

6 gün biraz uzun süre değilmi çatlaması için? Hangi iğne bu? Belki bana da vurulacak yakında..

Yok zaten vurulduktan 36 saat sonra çatlatıyor iğne ama çatlamama ihtimalide oluyor tabi ya da geç çatlama..bende ondan sordum acaba böyle bir şey olmuş olabilir mi diye?

Yok zaten vurulduktan 36 saat sonra çatlatıyor iğne ama çatlamama ihtimalide oluyor tabi ya da geç çatlama..bende ondan sordum acaba böyle bir şey olmuş olabilir mi diye?
Aslında kasık ağrısı varsa yumurtluyorsun demektir. bana da olmuştu geçen ay. Akıntıya bakmadan gün aşırı ilişki diyorum :)

Aslında kasık ağrısı varsa yumurtluyorsun demektir. bana da olmuştu geçen ay. Akıntıya bakmadan gün aşırı ilişki diyorum :)

Evt cnm kasik agrisi olmustu igne gunleri gerci simdide hafif hafif oluo ama gun asiriya devam hatta bugun akintiyi gorunce dun olmustu bugunde garantileyim diyorum :)

TE="plasure, post: 37787970, member: 73912"]İyiyiz canım sen nasılsın? Benim iğne vurulalı 6.günüm iğne vurulduğum ilk günler kasık ağrısı çektim ama akıntım olmadı şimdi iki gündür akıntım var..kafam karıştı acaba şimdimi çatladı diye? Çünkü çatlayınca ağrı ve akıntı oluyor normalde o yüzden ne düşüneceğimi şaşırdım[/QUOTE]
Iyiyim cnm bende sen yinede garantiye al canim birlikte ol biraz gec yazdim kusura bakma anca girebildim hayirlisi olur insallah :*

Iyiyim cnm bende sen yinede garantiye al canim birlikte ol biraz gec yazdim kusura bakma anca girebildim hayirlisi olur insallah :*[/QUOTE]

Saol canim yok zaten adetimin gelecegi gune kadar gun asiri devam

Arkadaşlar klomenin son gününde FSH hormonu (flokon) iğnesi yapıldı. 150 IU. Yarın bir tane daha var. Sizde hiç beyaz minik peynir parçaları gibi birşey oluyor muydu? Bu iğneyi vurdu doktor akşamında böyle şeyler geldi. Bilgi verebilirseniz sevinirim.

O niye yapildi canim hicbir bilgim yok malesef

mrb kızlar bende klomene başladım bu aydır adetin 3. günü başladım sadece akşamları iki tane birden içiyorum 24 kasımda çağırdı doktorum yumurtalıklar büyümüş mü bakacak v çatlatma iğnesi verecek bu benim ikinci bebeğim olacak nasip olursa ilk bebeğimde de klomenle hamile kalmıştım ama çatlatma iğnesi olmamıştım bir senedir uğraşıyorum hayırlısı inşaAllah bu sefer tutar hakkımızda hayırlısı

Merhaba canim ilk bebegin ilk klomen kullanisindami olmustu? Bi de herhangi bir problemin oldugu icin mi icmistin neden tavsiye etmisti doktor?

Merhaba canim ilk bebegin ilk klomen kullanisindami olmustu? Bi de herhangi bir problemin oldugu icin mi icmistin neden tavsiye etmisti doktor?
canım bene polikistikover var o yüzden öneriyorlar ilk bebeğime ikinci ayında hamile kalmıştım şimdi ise 1 senedir uğraşıyorum olmadı demek ki nasip değilmiş bu ay çatlatma iğnesi de kullanacağım onu kullanmamıştım daha önce bakalım hayırlısı

selam kızlar nasılsınızz ? nasıl gidiyo çalışmalar ?
ba dem plasure cansumasal

Tatlim benim adete 10 gün var catlatma ignesininde tam 7.günü..arada bi kasık ağrım oluo onun haricinde vücudum normal gibi bide gün aşıriya devam bakalim haftaya belli olur sonuc :) sen ne alemdesin doktor ne önerdi sana?

Hayirlisi olur insallah canim ne güzel klomen cabuk tutmus sende insallah simdide igneyle hemen tutar :)

hadi bakalım hayırlısı canımm,dualarımdasın
yarın son kez bakacak ,büyümemişse adet için ilaç verecek , sonrada ilaç değiştircek artık :) :)

hadi bakalım hayırlısı canımm,dualarımdasın
yarın son kez bakacak ,büyümemişse adet için ilaç verecek , sonrada ilaç değiştircek artık :) :)

Saol canim benim sende benim
dualarimdasin insallah hemencecik sana en iyi gelecek cozumu bulur doktorun :) gelismeleri yaz hemen buraya

Klomenden sonra fsh iğnesi iki tane (150 IU x 2) sonra da çatlatma iğnesi... Bundan sonraki doğal yolla gelişebilecek çocukta fiziksel ya da genetik rahatsızlıklar olabilir mi? Yoksa bu dozlar düşük müdür sizce? Etrafınızdan hiç böyle istenmeyen anormallikler duydunuz mu? İkiz üçüz gebelik riski deniyor da ben de sonradan tereddüt ettim. Bundan sonra bırakıyorum tedaviyi. Umarım hormonlarım düzene girer. Çok oynatmışım gibi geldi...

Canım inan hiçbir fikrim yok keşke yardımcı olabilseydim ama internetten bir araştır kesin vardır bununla ilgili bilgiler..

Canım inan hiçbir fikrim yok keşke yardımcı olabilseydim ama internetten bir araştır kesin vardır bununla ilgili bilgiler..
Bulamadım maalesef çok fazla işime yarayan blgi yan etkilerinden başka. Onları okumak da huzursuz etti beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…