- 29 Ekim 2014
- 32
- 19
- 18
- 36
iyi cnm sevindim hadi hepimiz için hayırlısı :*iyidir canım , tarlusal içiyorum , adet bekliyorum ,son durum bu , pffff
teşekkür ederim canım daha önce hiç takip yapılmadı iğnede kullanmadım o yüzden bilgim yok fazlaYumurta çatlamadan döllenme olmayacağı ve yumurta o kadar çabuk büyüyüp çatlamayacağı için stressiz bir şekilde beraber olabilirsiniz eşinizle :) hadi diyelim ki yumurta çatladı, döllendi; zaten doktor çatladığını görecek ve ona göre takip edecektir.
teşekkür ederim canım işte insan acaba diyor öyleyse çok iyiyumurta çatlayıp ,döllenme gerçekleştiyse yumurta görünmez zaten canımiçin rahat olsun :)
canım bende öyle düşündüm ama hadi öncesi çatlarsa diye de düşündüm erken gebelik diye bir şey duymuştum bir ihtimal şansa bırakmak istemiyorum işi bir senedir uğraşıyorum her ay acaba hamile miyim diye düşünmekten çok bunaldımMrb canm bnde bu konuyu merak ediyrm bzde bu ay sadece yumurtlma don. Iliski ypalm dedk ama dogrumu dusundk blmiyrm
Kirmizilari beklersin gelmez, beklemessin gelir nedir cektigimiz bizim bu isten yauw umarim daha fazla bekletmezler seni canim
SLM KIZLAR bn yaklaşık 20 gün önce klomen kllandım ve dktorum yumurtalar oluşmuş fakat gelişme yok demişti ve şimdi sağ tarafımda bir ağrı var ve daha çok yürüdüğümde şiddetleniyor acaba yumurtalar gelişmiş olabilir mi ? bu tarz bir şey yaşayan varmı aranızda bu arada pcoluyum
iyi cnm sevindim hadi hepimiz için hayırlısı :*
canım son klomen kullanımında benimde oluştu ama 10mm de kaldılar malesef,bendede ağrı sızı çok oldu
bende pcoluyum ,kendiliğinden hiç adet olmuyorum , o yüzden şimdi tarlusal içiyorum :)
hımm anldm cnm bn oluyorum ama geç oluyo işte bir dahaki ay günde 4 tne klomen kullncm
ben 4 tane kullandım ,yinede bana mısın demedi keratalar
Evet onu bende duydum tek korkum o bu ilacla ilgili..igneden sonra agrin oldumu?
hadi yaa inş yarar hepimizde cnm
arkadaslar merhaba .doktor bu ay bana sabah aksam klomen öğlen içmek için matofen verdi.yumurtalar büyürsede 1 aralıkta catlatma iğnesi vercek.bu matofen kullanan varmı şeker hastası ılacıymıs ne etkısı olcak bana.yumurtamı buyutuyo acaba.ayrıca 500 mg diyo agır bır ılac degılmı
inşAllah canım
ben bu ay femara ya da muadili bi ilaca başlayacağım , hayırlısı olsunnn
inşallah bebiş haberlerinide verirsin canım .ben sana bişey sormak istiyorum klomenr başladıktan sonra sende de yumurtlama akıntısına benzer akıntı oldu mu.bende su an kullanıyorum bugün son gün ama iki gündür yumurta akı kıvamında akıntım var.merhaba kızlar, son durumu haber vermek istedim. klomen bitiminin 2 gün sonrasına kontrol randevusu vermişti doktor. 1 tane yumurtam 20 mm olmuş. bir tane de küçük var ama o bizim için önemli değil, 1 tane yeter bize dedi. hemen çatlama iğnesi yaptılar ve belirttiği saat aralığında da ilişkiye girdik. bundan sonra adet bekleyeceğim.
canım keşke iğneni 12.günde yaptırsaydın ,yumurta günde 2mm kadar büyüyor ,22mm güzel bi büyüklükmüş , 14. güne bekleyince dahada büyümüştür, o yüzden kiste dönüşmüş olabilir
Ben öyle olduğunu zannetmiyorum. Büyük ihtimal geriden gelen ama çatlamayan foliküller kist yapmış olabilir. 23-24 mm ideal bir büyüklük zaten.canım keşke iğneni 12.günde yaptırsaydın ,yumurta günde 2mm kadar büyüyor ,22mm güzel bi büyüklükmüş , 14. güne bekleyince dahada büyümüştür, o yüzden kiste dönüşmüş olabilir
Plasure bu arada benim de hafif hafif ağrılarım oldu. Sen telaş yapma bence. Klomenle fazla folikül büyüdüyse etkisini kuvvetli hissetmişsindir. Adetin geldi mi?Evet onu bende duydum tek korkum o bu ilacla ilgili..igneden sonra agrin oldumu?
36 saate yakın ilişkiye girin diyor ama çatlatma iğnesinden sonra 42. saatte ilişkiye girdik. Sizce şansımız çok düşmüş müdür?merhaba kızlar, son durumu haber vermek istedim. klomen bitiminin 2 gün sonrasına kontrol randevusu vermişti doktor. 1 tane yumurtam 20 mm olmuş. bir tane de küçük var ama o bizim için önemli değil, 1 tane yeter bize dedi. hemen çatlama iğnesi yaptılar ve belirttiği saat aralığında da ilişkiye girdik. bundan sonra adet bekleyeceğim.
Ben de katılıyorum. Arada karnıma hafif bir kramp girdi ve bel ağrısı oldu ama öyle büyütülecek birşey değildi. Bana sonrasında verilen progestron çok dokundu yalnız.Evet oldu ne yazık ki. 3 gün sürdü ağrı ama öyle yataklara düşürecek kadar değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?