Klomen kullananlar

teşekkür ederim canım daha önce hiç takip yapılmadı iğnede kullanmadım o yüzden bilgim yok fazla
yumurta çatlayıp ,döllenme gerçekleştiyse yumurta görünmez zaten canım için rahat olsun :)
teşekkür ederim canım işte insan acaba diyor öyleyse çok iyi
Mrb canm bnde bu konuyu merak ediyrm bzde bu ay sadece yumurtlma don. Iliski ypalm dedk ama dogrumu dusundk blmiyrm
canım bende öyle düşündüm ama hadi öncesi çatlarsa diye de düşündüm erken gebelik diye bir şey duymuştum bir ihtimal şansa bırakmak istemiyorum işi bir senedir uğraşıyorum her ay acaba hamile miyim diye düşünmekten çok bunaldım

[QUOTEolAnahtari, post: 37920044, member: 247963"]teşekkür ederim canım daha önce hiç takip yapılmadı iğnede kullanmadım o yüzden bilgim yok fazla
teşekkür ederim canım işte insan acaba diyor öyleyse çok iyi
canım bende öyle düşündüm ama hadi öncesi çatlarsa diye de düşündüm erken gebelik diye bir şey duymuştum bir ihtimal şansa bırakmak istemiyorum işi bir senedir uğraşıyorum her ay acaba hamile miyim diye düşünmekten çok bunaldım [/QUOTE]
Aynen canm bnde yoruldm artik bzde bu ay saldk ipleri sali doktora gtcm yumurta takibine ama brlikte olmadk hc bu ay dun akintm oldu erkn yumurtlma oldysa bu ayda bosa gtti sans

canım son klomen kullanımında benimde oluştu ama 10mm de kaldılar malesef,bendede ağrı sızı çok oldu

bende pcoluyum ,kendiliğinden hiç adet olmuyorum , o yüzden şimdi tarlusal içiyorum :)

canım son klomen kullanımında benimde oluştu ama 10mm de kaldılar malesef,bendede ağrı sızı çok oldu

bende pcoluyum ,kendiliğinden hiç adet olmuyorum , o yüzden şimdi tarlusal içiyorum :)

hımm anldm cnm bn oluyorum ama geç oluyo işte bir dahaki ay günde 4 tne klomen kullncm

Bana da matofen verdi. Yumurta tembelliği olanlarda insülin direnci oluyormuş ve bu da yumurtaların büyümesini ve hormonal dengeyi bozuyormuş. Bu nedenle bana da klomen ve matofen verdi doktor

merhaba kızlar, son durumu haber vermek istedim. klomen bitiminin 2 gün sonrasına kontrol randevusu vermişti doktor. 1 tane yumurtam 20 mm olmuş. bir tane de küçük var ama o bizim için önemli değil, 1 tane yeter bize dedi. hemen çatlama iğnesi yaptılar ve belirttiği saat aralığında da ilişkiye girdik. bundan sonra adet bekleyeceğim.

İ
inşallah bebiş haberlerinide verirsin canım .ben sana bişey sormak istiyorum klomenr başladıktan sonra sende de yumurtlama akıntısına benzer akıntı oldu mu.bende su an kullanıyorum bugün son gün ama iki gündür yumurta akı kıvamında akıntım var.

Ben öyle olduğunu zannetmiyorum. Büyük ihtimal geriden gelen ama çatlamayan foliküller kist yapmış olabilir. 23-24 mm ideal bir büyüklük zaten.

Evet onu bende duydum tek korkum o bu ilacla ilgili..igneden sonra agrin oldumu?
Plasure bu arada benim de hafif hafif ağrılarım oldu. Sen telaş yapma bence. Klomenle fazla folikül büyüdüyse etkisini kuvvetli hissetmişsindir. Adetin geldi mi?

36 saate yakın ilişkiye girin diyor ama çatlatma iğnesinden sonra 42. saatte ilişkiye girdik. Sizce şansımız çok düşmüş müdür?

Evet oldu ne yazık ki. 3 gün sürdü ağrı ama öyle yataklara düşürecek kadar değil :)
Ben de katılıyorum. Arada karnıma hafif bir kramp girdi ve bel ağrısı oldu ama öyle büyütülecek birşey değildi. Bana sonrasında verilen progestron çok dokundu yalnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…