Klomen kullananlar

Hoşgeldin canım bende 6 senelik evliyim bir oğlum var ve oğluma klomen ile hamile kaldım 2. ayında oldu ve yumurta takibi yapılmadan sıkma canını ben şimdi 2. çocuk için çabalıyorum 1 senedir ama olmadı maalesef klomen de kullandım ama işe yaramadı bende polikistikover var sebebi de bu kendini çok sıkma canım Rabbim her şeyin hayırlısını bilir demekki zamanı var tedavine devam et inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın canım hep beraber

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bir şey soracağım sizlere şimdi ben pazartesi yumurtalık takibi için doktora gideceğim eğer geliştiyse iğne verecek şimdi sorum şu eğer daha öncesinde döllenme gerçekleştiyse doktor anlar mı birde eğer anlamı diyelim iğne ters bir etki yaratır mı kafam takıldı ya öncesinde çalışma yapılsa mı yapılmasa mı hangisi daha iyi olur acaba

Mrb canm bnde bu konuyu merak ediyrm bzde bu ay sadece yumurtlma don. Iliski ypalm dedk ama dogrumu dusundk blmiyrm

Yumurta çatlamadan döllenme olmayacağı ve yumurta o kadar çabuk büyüyüp çatlamayacağı için stressiz bir şekilde beraber olabilirsiniz eşinizle :) hadi diyelim ki yumurta çatladı, döllendi; zaten doktor çatladığını görecek ve ona göre takip edecektir.

Slm @mercimeque napıyosun iyimisin bakiim :) sende mi başladın klomene?

Evet :) bugün iğneden sonra 10. Gün. Geçmiyor zaman! :))

Aynen ah o zaman yokmu benimde bat a 4 gün kaldı dün akşam ovulasyon testi yapasım geldi ikinci koyu çizgi çıkıncada gebelik testi yaptım ama çıkmadı onda bişey bende ümidi kestim sonuçta iğne üzerinden 14 gün geçti olsa çıkardı heralde diye düşünüyorum

Ovulasyon testi lh hormonunu ölçüyor, lh gebelikte yükselir ama bazı kişilerde zaten yüksek oluyor. O yüzden gebelik testi olarak kullanıp pızitif görmüş olanlar tesadüf. Gebeliğin başına betahcg en çok sabah yüksek, o yüzden ilk idrarla yapılması lazım. Yani testleri boşa harcayıp boşa üzülmüşsün :) varsa bile iki durumda da çıkması imkansızmış. İdrar testi çok hasas olmadığı için battan önce çıkmıyor çoğu kişide erken döllenme değilse. Sen git kan ver bence :)

hımmmm içimi rahatlattın canm ohhh

canım keşke iğneni 12.günde yaptırsaydın ,yumurta günde 2mm kadar büyüyor ,22mm güzel bi büyüklükmüş , 14. güne bekleyince dahada büyümüştür, o yüzden kiste dönüşmüş olabilir

yumurta çatlayıp ,döllenme gerçekleştiyse yumurta görünmez zaten canım
için rahat olsun :)

Ben zaten bunlari hep farkindayim canim benim ama iste aklima söz gecirsem kalbime geciremiorm ki..nese suan kararim kesin bat uzerinden 3 gun gectikten sonra test yapicam o gune kadar da dusunmeyecem olacaksada stresten olmuyor farkindayim bunu..bu araca senin rahmin kalinlastimi?

Tam ayni seyleri yazacaktim sen yazmissin canim :)

Bu ay normalleşti işte, bekliyorum :) klomen bu ay olmazsa ara vereceğim, yan etkisi inceltmesiymiş çünkü. Biraz takılırım yeniden başlarım gerekirse

Bu ay normalleşti işte, bekliyorum :) klomen bu ay olmazsa ara vereceğim, yan etkisi inceltmesiymiş çünkü. Biraz takılırım yeniden başlarım gerekirse

Evet onu bende duydum tek korkum o bu ilacla ilgili..igneden sonra agrin oldumu?

SLM KIZLAR bn yaklaşık 20 gün önce klomen kllandım ve dktorum yumurtalar oluşmuş fakat gelişme yok demişti ve şimdi sağ tarafımda bir ağrı var ve daha çok yürüdüğümde şiddetleniyor acaba yumurtalar gelişmiş olabilir mi ? bu tarz bir şey yaşayan varmı aranızda bu arada pcoluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…