Klomen kullananlar

niye pazartesi tekrar çağırıyor??

benim doktorum da adetin 2 gunu 10. gunu 13. gunu ve 16. gunu cagriyor. basta kist var mi yok mu bakuyor, sonra yumurta olusmus mu, sonra buyumus mu en son da catlsmis mi bakiyor

Merhaba kızlar :) benim ilk klomen deneyimim malesef tutmadı umutlar aralık ayına kaldı..bu ay eşimi de ikna ettim ona da test yaptırtcam cumartesi tekrar klomene başlarım herhalde ama nedense içimden bi ses aralık çok güzel olacak diyor o yüzden şuan çok üzgün değilim herşeyin hayırlısı en doğrusu şuan benim için

benimkisi de çağırmadı. adet olmazsan, ya da olursan konuşuruz dedi :S
bilmiyorum ki canım bende adet gününden sonra gel der diye bekledim ama pazartesi çağırdı takipte olalım dedi hayırlısı her doktorun farklı bi takibi var

canım hakkında hayırlısı nasipten öte yol yok demekki zamanı var Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

canım hakkında hayırlısı nasipten öte yol yok demekki zamanı var Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Aynen canım daha yolun başındayım ve hayırlısının çok daha iyi olduğunu farkındayım hem bu sayede geldiklerinde kıymetlerini daha iyi anlayacağız gibime geliyor :)

kizlar bana doktor klomenle 3 sefer deneyecegiz dedi olmazsa bir ust merkeze gonderecegim. bu asilama mi oluyor?

benim bu 3.olacak vurulduğum...doktorlar 36 saat sonra diyorlar bana hep öle ilişki soyledi

Kızlar merhaba,hepiniz klomenleri,iğneleri çifter çifter bebiş olarak geri dönsün inşallah. Benim de bugün klomen li 2.günüm ..adetimin 3.günü paşladım,herhangi bir belirti falan yok..aynı zamanda hayıt içiyorum,incir yiyorum inşallah ilk denemede tutar diyorum çok umutlu olmayarak güzel haberlerinizi de paylaşmayı unutmayın kızlar,Rabbim tez zamanda o bebek kokusunu evlerimize doldursun inşallah b

Amin canım :)

onu hiç bilmiyorum canım aslında ben bu ay değişik bişey yaptım iğneden 1 gün önce yaptık en azından hazırda sperm bulunsun diye her ihtimale karşı
Valla canım bende öyle yaptım hatta iğne yapıldıktan sonra da yaptık ya korktum çatlarsa yumurtam boşa gitmesin diye, ay inşallah bu ay güzel güzel haberler alırız ya

bence iyi yaptin. benim bu ikinci ayim. yarin klomene baslayacagim. ben de oyle denemeyi dusunuyorum. doktor bana da 36 saat snra dedi ama arastirdigimda internette 12-36 saat arasi catladigini yaziyordu. bende igne hic agri yapmadi. sadecr hafif bir igneleme gibi bir sey hisettim eger oysa yumurtam 28 saat snra falan catladi. 48 saat snra doktora gittigimde yumurtan catlamis dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…