niye pazartesi tekrar çağırıyor??mrb kızlar nasılsınız akım dün yumurta takibine gittim 19mm ve 17mm büyüklüğünde iki tane yumurtam oluşmuş çatlatmaiğnesi verdi dr ve ilişki önerisinde bulundu pazartesi günüde tekrar çağırdı hakkımızda hayırlısı bakalım çalışıpve bekleyip göreceğiz hakkımızda hayırlısı
yumurta çatlamış mı çatlamamış mı ona bakacağım dediniye pazartesi tekrar çağırıyor??
yumurta çatlamış mı çatlamamış mı ona bakacağım dedi
bilmiyorum ki canım bende adet gününden sonra gel der diye bekledim ama pazartesi çağırdı takipte olalım dedi hayırlısı her doktorun farklı bi takibi varbenimkisi de çağırmadı. adet olmazsan, ya da olursan konuşuruz dedi :S
canım hakkında hayırlısı nasipten öte yol yok demekki zamanı var Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahMerhaba kızlar :) benim ilk klomen deneyimim malesef tutmadı umutlar aralık ayına kaldı..bu ay eşimi de ikna ettim ona da test yaptırtcam cumartesi tekrar klomene başlarım herhalde ama nedense içimden bi ses aralık çok güzel olacak diyor o yüzden şuan çok üzgün değilim herşeyin hayırlısı en doğrusu şuan benim için
bilmiyorum ki canım bende adet gününden sonra gel der diye bekledim ama pazartesi çağırdı takipte olalım dedi hayırlısı her doktorun farklı bi takibi var
canım hakkında hayırlısı nasipten öte yol yok demekki zamanı var Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Hmm... Bana öyle birşey yapmadı. İyi takip ediyor. Merak etmiş demek ki.yumurta çatlamış mı çatlamamış mı ona bakacağım dedi
Bende dün akşam vuruldum canım hadi bakalım inşllah bu ay olur. Ben ilk defa vuruldum canım iğnesi 36 saat sonra mı çatlıyor yumurtakızlar bende an itibari ile iğnemi vurdum geri sayım başladı...
Kızlar merhaba,hepiniz klomenleri,iğneleri çifter çifter bebiş olarak geri dönsün inşallah. Benim de bugün klomen li 2.günüm ..adetimin 3.günü paşladım,herhangi bir belirti falan yok..aynı zamanda hayıt içiyorum,incir yiyorum inşallah ilk denemede tutar diyorum çok umutlu olmayarakgüzel haberlerinizi de paylaşmayı unutmayın kızlar,Rabbim tez zamanda o bebek kokusunu evlerimize doldursun inşallah b
Anladım canım ama ya daha önce çatlarsabenim bu 3.olacak vurulduğum...doktorlar 36 saat sonra diyorlar bana hep öle ilişki soyledi
onu hiç bilmiyorum canım aslında ben bu ay değişik bişey yaptım iğneden 1 gün önce yaptık en azından hazırda sperm bulunsun diye her ihtimale karşıAnladım canım ama ya daha önce çatlarsa
Valla canım bende öyle yaptım hatta iğne yapıldıktan sonra da yaptık ya korktum çatlarsa yumurtam boşa gitmesin diye, ay inşallah bu ay güzel güzel haberler alırız yaonu hiç bilmiyorum canım aslında ben bu ay değişik bişey yaptım iğneden 1 gün önce yaptık en azından hazırda sperm bulunsun diye her ihtimale karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?