BENİM BEBBİŞLERDEN BİRİ ÖLDÜ MALESEF CANIM 8 HAFTALIKKEN. AMA ŞÜKROLSUN BİRİ İYİ.sağlıcakla kucağınıza alın meleklerinizi inşAllah , darısı da bize olsun inşAllah ikişer üçerrr
Peki ikinci ve üçüncü çalışmalar ı verdiyse ne zaman yapmalı? Yumurtanın çok yaşadığını sanmıyorum ben.canım benim doktorum tam 36 saat sonrasına verdi ilk çalışmayı , yani yarın akşama ilk ödevinizini yapınn
iğne vurulmuyacaksan eğer olur ama iğne vurulacaksan cumadan gitmen daha iyi yumurtaların erken büyümüş olabilir kontrol altında olursunKızlar meraba bende bu ay klomen kullanmaya başladım.bittikten üç gün sonra kontrola gel dedi ama c.tediye denk geldiği için p.tesi gitsem olur mu?
Ben de aynı durumu yaşadım ve hatta doktoruma sordum pazartesi gelsem olur mu diye? Geç olabilir dedi. Bazen iğne vs gerekebiliyor. Riske atmış olursun, c.tesi gitmeni tavsiye ederim.Kızlar meraba bende bu ay klomen kullanmaya başladım.bittikten üç gün sonra kontrola gel dedi ama c.tediye denk geldiği için p.tesi gitsem olur mu?
mrb kızlar nasılsınız bakalım bir şey sorucam umurtalıkların gelişip glişmediği belli oluyormu klomn bitti pazartesi gidicem doktora ama sanki ayda olmamaış gibi bir his var içimde hayırlısı
hım pazartesi bakacak yumurtalıklar geliştiyse verecek çatlatma iğnesi daha önce hiç yapılmadı iğne nasıl bir etkisi var hiçbir bilgim yok bazı yerlerde göbekten yapılıyor yazıyor gerçekten göbekten mi yapılıyor iğneYok ben iğne vurulduktan sonra kasık ağrısı çektim klomen kullanırken ve bittiğinde de hiçbir şey hissetmedim..
hım pazartesi bakacak yumurtalıklar geliştiyse verecek çatlatma iğnesi daha önce hiç yapılmadı iğne nasıl bir etkisi var hiçbir bilgim yok bazı yerlerde göbekten yapılıyor yazıyor gerçekten göbekten mi yapılıyor iğne
Geçen ay kaç mm olmuşlardı, bir fikrin var mı?Merhaba kizlar oncelikle hepinize bol.yumoslu aylar umarim bol bol olur cifter cifter tutarbenimde klomen tedavisinde bu 2.ayim 3adet kullaniyrm bu ay gecen ay 2tane yumosum oldu ama ilaca gec cevap verdikleri icin bebis olamadilr bakalim bu ay ne olcak hepimize bol sans
Merak etme canım, ultrasonda görebiliyor doktorlar hem rahim kalınlığını hem folikülleri ve boyutlarını.mrb kızlar nasılsınız bakalım bir şey sorucam umurtalıkların gelişip glişmediği belli oluyormu klomn bitti pazartesi gidicem doktora ama sanki ayda olmamaış gibi bir his var içimde hayırlısı
İğneden bahsetti ama ben ilk defa bu ay klomen kullandığım için vırulmak istemiyorum.kendiliğinden çatlama ihyimali yok mu acaba.sizce vurulmalı mıyım?iğne vurulmuyacaksan eğer olur ama iğne vurulacaksan cumadan gitmen daha iyi yumurtaların erken büyümüş olabilir kontrol altında olursun
hım bakalım bana ne diyecek pazartesi belli olur bir senedir uğraşıyorum inşallah bu sefer olurBen göbekten yaptırdım göbek deliğinin dört parmak ilerisi..bende kasık ağrısı yaptı iğne ama zaten ovulasyon zamanlarımda olur o ağrı o yüzden normaldir diye düşündüm ama herkeste farklı olabilir bazısında hiç ağrı yapmaz..
gittiğimde baktı rahim temiz gözüküyor dedi pazarteside yumurtalıklara bakacak inşallah büyümüştür bu ayda klomeni hiç kullanmadığım gibi kullandım farklı geldi bana inşallah işe yararMerak etme canım, ultrasonda görebiliyor doktorlar hem rahim kalınlığını hem folikülleri ve boyutlarını.
Ben de aynı durumu yaşadım ve hatta doktoruma sordum pazartesi gelsem olur mu diye? Geç olabilir dedi. Bazen iğne vs gerekebiliyor. Riske atmış olursun, c.tesi gitmeni tavsiye ederim.[/QUOTE.
evet sanırım haklısınız bana da iğneden bahsetti ama ben cok vurulma taraftarı değilim nedense
Tabiki kendiliğinden çatlama imkanı var benimde çatlıyor ama yinede veriyor doktor hatta ben vurulmazsam olmaz mı diye sordum...olsun biz işimizi garantiye alalım demişti doktoruna sor sende belki de vurdurmazİğneden bahsetti ama ben ilk defa bu ay klomen kullandığım için vırulmak istemiyorum.kendiliğinden çatlama ihyimali yok mu acaba.sizce vurulmalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?