Klomen kullananlar

Plasure bu arada benim de hafif hafif ağrılarım oldu. Sen telaş yapma bence. Klomenle fazla folikül büyüdüyse etkisini kuvvetli hissetmişsindir. Adetin geldi mi?

Tabi ağrı herkeste değişkendir zaten muhtelemen öyle olmuştur..benim bat yarın sadece göğüslerim hassas şuan herhangi bir ağrı belirti birşey yok bakalım hayırlısı..

Ben de katılıyorum. Arada karnıma hafif bir kramp girdi ve bel ağrısı oldu ama öyle büyütülecek birşey değildi. Bana sonrasında verilen progestron çok dokundu yalnız.

Bana vermediler progestron ya... Neden acaba?

klomen 'i kullanırken 1 gün hafif akıntım oldu. sonrasında akıntım olmadı. ama normal olup olmadığı konusunda bi bilgim yok açıkçası. yanlış yönlendirmek istemem seni. çatlama iğnesini cumartesi günü vurmuş olmasına rağmen de akıntım hala yok. bu sabah kasık ağrım var. acaba geç mi çatladı diye düşünmeden edemiyorum. umarım sen de güzel haberler verirsin. dört gözle bekliyorum.

36 saate yakın ilişkiye girin diyor ama çatlatma iğnesinden sonra 42. saatte ilişkiye girdik. Sizce şansımız çok düşmüş müdür?

aslında yumurtanın büyüklüğüyle alakalı gibi bir mantık yürütüyorum. doktorum bana mesela 36-37 saat aralığında ilişki dedi. sonrasında yapsanız da yapmasanız da bişey değişmez dedi. ama arkadaşıma kendi doktoru, 3 sefer gün aşırı ilişki demiş ki, genelde hep böyle okuyup, tanık oldum. bence şansın çok düşmemiştir. 24 saat yaşamıyor mu yumurta? sıkıntı olacağına ihtimal vermiyorum. inş güzel haberlerini alırız.

Umarım kodama. Çok teşekkürler desteğin için. Bu ay o kadar ilaçtır iğnedir derken emeğim boşa giderse üzülürüm.

merhaba kizlar. bugun doktora gittim. yine klomen verdi. iki ay daha deneyecegiz dedi olmazsa bir ust merkz gonderecegim dedi. cok korkuyorum kizlar olmaz diye. bir de size bir sey soracagim. PO nun gecme sansi yok di mi? omur boyu kalan bir hastalik dmi?

Umarım kodama. Çok teşekkürler desteğin için. Bu ay o kadar ilaçtır iğnedir derken emeğim boşa giderse üzülürüm.

sonuçta tıp çaresiz değil. biz hala işin çok başındayız. böyle sonuç alamazsak, başka yollardan sonucu alacağız. öyle ya da böyle bu iş sonuçlanacak. :)

aynı soruyu ben de doktoruma sordum. maalesef geçmiyor. şöyle ki, raahtsızlık neyse onun için uğraşıyorlar. adetle alakalı gibi bir sıkıntı varsa, doğum kontrol ilaçları vs ile adeti düzenliyorlar. gebelik isteyen için, bizim gibi klomen+çatlama iğnesi gibi tedaviler. tüylenme sorunu için, epilasyon vb. şişmanlık için, diyetisyen ve spor gibi. en azından sorunumuz belli, sıkma canını. inş yakın zamanda senin de güzel haberini alırız.

Inşa Allah en yakın zamanda hepimiz olumlu haberler alırız da hepimizin yüzü gülsün.

Slm kızlar bende geçen ay ilk defa klomen kullandım, bugün doktora gideceğim yumurtanın büyüklüğüne bakcacak inşallah büyümüştür de çatlatma iğnesi vurulurum

Ben öyle olduğunu zannetmiyorum. Büyük ihtimal geriden gelen ama çatlamayan foliküller kist yapmış olabilir. 23-24 mm ideal bir büyüklük zaten.

benim bildiğim 17mm den sonrası güzel büyüklük , doktorumun sölediğine göre 25-26mm den sonrasının çatlaması daha güç oluyor ,bu yüzdende kiste dönüşebiliyor

malesef pco ölene kadar bizimle , etkisini düşürebilior ama tam olarak bitmiyor sanırım

Yu

canım bana da hiç progestron vermedi ,onu bebiş olursa tutunsun diye veriyorlar ama olmassa yok yere ilaç içirmiş oluyorlar
ben kendimi tam bi kobay olarak görüyorum artık ....
Benim doktor sağlamcıdır biraz.. Bebek yoldaymış gibi takviye yaptı bana. Ama işkence yakında bitecek. Az kaldı...

mrb kızlar nasılsınız akım dün yumurta takibine gittim 19mm ve 17mm büyüklüğünde iki tane yumurtam oluşmuş çatlatmaiğnesi verdi dr ve ilişki önerisinde bulundu pazartesi günüde tekrar çağırdı hakkımızda hayırlısı bakalım çalışıp ve bekleyip göreceğiz hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…