Plasure bu arada benim de hafif hafif ağrılarım oldu. Sen telaş yapma bence. Klomenle fazla folikül büyüdüyse etkisini kuvvetli hissetmişsindir. Adetin geldi mi?
Ben de katılıyorum. Arada karnıma hafif bir kramp girdi ve bel ağrısı oldu ama öyle büyütülecek birşey değildi. Bana sonrasında verilen progestron çok dokundu yalnız.
Herhalde gerekli görmemiştir doktorunuz. benim tahminim rahmi hazırlamak için tutunmaya.Bana vermediler progestron ya... Neden acaba?
İ
inşallah bebiş haberlerinide verirsin canım .ben sana bişey sormak istiyorum klomenr başladıktan sonra sende de yumurtlama akıntısına benzer akıntı oldu mu.bende su an kullanıyorum bugün son gün ama iki gündür yumurta akı kıvamında akıntım var.
36 saate yakın ilişkiye girin diyor ama çatlatma iğnesinden sonra 42. saatte ilişkiye girdik. Sizce şansımız çok düşmüş müdür?
Umarım kodama. Çok teşekkürler desteğin için. Bu ay o kadar ilaçtır iğnedir derken emeğim boşa giderse üzülürüm.aslında yumurtanın büyüklüğüyle alakalı gibi bir mantık yürütüyorum. doktorum bana mesela 36-37 saat aralığında ilişki dedi. sonrasında yapsanız da yapmasanız da bişey değişmez dedi. ama arkadaşıma kendi doktoru, 3 sefer gün aşırı ilişki demiş ki, genelde hep böyle okuyup, tanık oldum. bence şansın çok düşmemiştir. 24 saat yaşamıyor mu yumurta? sıkıntı olacağına ihtimal vermiyorum. inş güzel haberlerini alırız.
Umarım kodama. Çok teşekkürler desteğin için. Bu ay o kadar ilaçtır iğnedir derken emeğim boşa giderse üzülürüm.
merhaba kizlar. bugun doktora gittim. yine klomen verdi. iki ay daha deneyecegiz dedi olmazsa bir ust merkz gonderecegim dedi. cok korkuyorum kizlar olmaz diye. bir de size bir sey soracagim. PO nun gecme sansi yok di mi? omur boyu kalan bir hastalik dmi?
Ben öyle olduğunu zannetmiyorum. Büyük ihtimal geriden gelen ama çatlamayan foliküller kist yapmış olabilir. 23-24 mm ideal bir büyüklük zaten.
Bana vermediler progestron ya... Neden acaba?
merhaba kizlar. bugun doktora gittim. yine klomen verdi. iki ay daha deneyecegiz dedi olmazsa bir ust merkz gonderecegim dedi. cok korkuyorum kizlar olmaz diye. bir de size bir sey soracagim. PO nun gecme sansi yok di mi? omur boyu kalan bir hastalik dmi?
klomen 'i kullanırken 1 gün hafif akıntım oldu. sonrasında akıntım olmadı. ama normal olup olmadığı konusunda bi bilgim yok açıkçası. yanlış yönlendirmek istemem seni. çatlama iğnesini cumartesi günü vurmuş olmasına rağmen de akıntım hala yok. bu sabah kasık ağrım var. acaba geç mi çatladı diye düşünmeden edemiyorum. umarım sen de güzel haberler verirsin. dört gözle bekliyorum.sağol canım benim ben daha perşembe kontrola gitcem.sma bana öyle geliyorki ben erken yumurtladm.akıntım hala fevam ediyo bakalım hayırlısı.
Benim doktor sağlamcıdır biraz.. Bebek yoldaymış gibi takviye yaptı bana. Ama işkence yakında bitecek. Az kaldı...canım bana da hiç progestron vermedi ,onu bebiş olursa tutunsun diye veriyorlar ama olmassa yok yere ilaç içirmiş oluyorlar
ben kendimi tam bi kobay olarak görüyorum artık ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?