Klomen kullananlar

bu 5.ci klomen canım bu ay da tutmazsa öteki ay kullanıcam sonra bırakılıyor zaten 5 6 dan sonra kullandırmıyorlar...

Benimki daha 2. ama bana doktor en fazla 3 ay dedi. Klomen kullanmadan once 3 ay cyclo progynova kullandim. yumurtalarin buyumesini saglamiyordu ama doktorun dedigine gore yumurtaliklari duzene sokuyormus.

Ins canim bu ay tutar. aralik ayi hepimiz icin ins bereketli olur.

cyclo prognova düşük snrası kullandım düzene girsin diye sonra adet oldum doktor yarım bıraktırdı klomene başlattı ya benimde kafam karışık ya canım aslında öteki ay kullanmasam mı diye inşallah aralıkda hamiş kalırız da başka şeylere gerek kalmaz

Geçmiş olsun canım. Bence için rahat olsun. Sonuçta bir kere hamış kaldın. Allahın izniyle bir daha olur. İnş tutar da gelecek ay kullanmamıza gerek kalmaz. Bu yüzden bence şimdiden kafan karışmasın.

Geçmiş olsun canım. Bence için rahat olsun. Sonuçta bir kere hamış kaldın. Allahın izniyle bir daha olur. İnş tutar da gelecek ay kullanmamıza gerek kalmaz. Bu yüzden bence şimdiden kafan karışmasın.
inşallah canım ya rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Aynen canım daha yolun başındayım ve hayırlısının çok daha iyi olduğunu farkındayım hem bu sayede geldiklerinde kıymetlerini daha iyi anlayacağız gibime geliyor :)
öyle canım kıymetlerini anlarız inşallah benimki gelsin hayırlısıyla götüşüne şaplatıcam bitane

kizlar bana doktor klomenle 3 sefer deneyecegiz dedi olmazsa bir ust merkeze gonderecegim. bu asilama mi oluyor?
canım benim ilk gebeliği düşündüğümde gittiğim doktorum da aynı şeyi söylemişti ben 2. ayımda hamile kalmıştım inşallah sende tez zamanda kavuşursun bebeğine

Genelde 36 saat diyorlar.
ben dün oldum iğneyi doktorum dün akşam bugün akşam ilişki dedi ve diğer günlerde de gün aşırı dedi yani saat vermedi ama ilk iki gün önemli dedi ki zaten çatlamadan öncede olsa spermler vücutta belli bir süre kaldığı için problem olmuyor tehlikeye atmamak gerekiyor bence

benim de doktorum saat vermedi canım. pazartesi günü iğne oldum bende bugün tekrar randevum var çatlamış mı diye bakılacak, inşallah çatlamıştır da bu ay olur

Biz de bir iki ilişkiden sonra enerji pek kalmadı valla :) Kaçırdıysak kaçırdık biz... Ama yumurtlamam 13. gün gibi oluyor bende. Düzenli olduğunu düşünüyorum. Çatlatma iğnesiyle beraber garantidir, daha sonra olmaz herhalde..

benim de doktorum saat vermedi canım. pazartesi günü iğne oldum bende bugün tekrar randevum var çatlamış mı diye bakılacak, inşallah çatlamıştır da bu ay olur
inşallah canım benimki de pazartesi çağırdı bende pazartesi oldum iğneyi hakkımızda hayırlısı inşallah olur bu sefer

hayırlısı canım bende pko olduğu için tam hesaplayamıyorum bakalım bekleyip göreceğiz

inşallah canım benimki de pazartesi çağırdı bende pazartesi oldum iğneyi hakkımızda hayırlısı inşallah olur bu sefer
Amin canım inşallah olur, daha az önce bi abla var o soruyor ne o hala bebek yok mu istemiyor musun yoksa ay çocuk iyidir falan diyo bilmiyor ki içimizde ne fırtınalar kopuyor, inşallah bu ay gelir bebişlerimiz

Amin canım inşallah olur, daha az önce bi abla var o soruyor ne o hala bebek yok mu istemiyor musun yoksa ay çocuk iyidir falan diyo bilmiyor ki içimizde ne fırtınalar kopuyor, inşallah bu ay gelir bebişlerimiz
aman zaten o soranlar deli ediyor beni benim ikinci benim olacak nasip olursa bir oğlum var 4 yaşında banada aynı tek bırakma yap bir tane daha hiç susmuyorlar

evet en çok böyle insanlar canımı sıkıyor. herkes bilmeden konuşuyor. yok bilmem ne sizden sonra evlenenlerin bile oldu yok günah istememeniz v. s. bilmiyorlar ki nelerden geçtiğimizi en çok böyle konuşmalı kaldıramıyorum. hep ağlatıyorlar beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…