- 21 Kasım 2014
- 1.346
- 1.156
- 358
onu hiç bilmiyorum canım aslında ben bu ay değişik bişey yaptım iğneden 1 gün önce yaptık en azından hazırda sperm bulunsun diye her ihtimale karşı
Genelde 36 saat diyorlar.Bende dün akşam vuruldum canım hadi bakalım inşllah bu ay olur. Ben ilk defa vuruldum canım iğnesi 36 saat sonra mı çatlıyor yumurta
Benim doktorum da iğneden bir gün önce ve iğneden bir gün sonra verdi. İyi yapmışsınız.Valla canım bende öyle yaptım hatta iğne yapıldıktan sonra da yaptık ya korktum çatlarsa yumurtam boşa gitmesin diye, ay inşallah bu ay güzel güzel haberler alırız ya
bencede hemen 36 saat sonra çatladığını düşünmüyorum ortalama birşey diyorlar sanırım...bende bugün vurdum iğnemi dün gece ilişki oldu bugün olmucak yarın yine yapıcaz 36 saat oluyor zaten...ben 5 kere klomen kullandım 3 ünde iğne vuruldum...hatta şöyle diyim ben ilk klomene başladım iğne vurulmadan hamile kaldım malesef düşük oldubence iyi yaptin. benim bu ikinci ayim. yarin klomene baslayacagim. ben de oyle denemeyi dusunuyorum. doktor bana da 36 saat snra dedi ama arastirdigimda internette 12-36 saat arasi catladigini yaziyordu. bende igne hic agri yapmadi. sadecr hafif bir igneleme gibi bir sey hisettim eger oysa yumurtam 28 saat snra falan catladi. 48 saat snra doktora gittigimde yumurtan catlamis dedi.
iyi yapmışssın canım bende dün oldu bugün dinlenme yarın 36.saatte tekrar olur zaten benim artık son demlerm 5.klomen 3 çatlatma iğnesi öteki ay son bakalım sonrası ne olacak inşallah bu arada olur...bebişlerimiz en kısa zamanda bizimle olsun inşValla canım bende öyle yaptım hatta iğne yapıldıktan sonra da yaptık ya korktum çatlarsa yumurtam boşa gitmesin diye, ay inşallah bu ay güzel güzel haberler alırız ya
sinir stres yumurtaları çok etkiliyor bence eğer stres yapmazsan büyük aksilik olmazsa büyür doktorda zaten büyüdü diye artırmamıştır kaç tane kullandın kaçıncı gün kaç mm oldu canımkizlar, peki ilk ay yumurtalari olusmus ama ikinci ay olusmamis olanlar var mi? doktor gecen ayla dozu ayni birakti. gecen sene olustu diye. bu ay olusmama ihtimali var mi?
Merhaba kızlar :) benim ilk klomen deneyimim malesef tutmadı umutlar aralık ayına kaldı..bu ay eşimi de ikna ettim ona da test yaptırtcam cumartesi tekrar klomene başlarım herhalde ama nedense içimden bi ses aralık çok güzel olacak diyor o yüzden şuan çok üzgün değilim herşeyin hayırlısı en doğrusu şuan benim için
Kızlar merhaba,hepiniz klomenleri,iğneleri çifter çifter bebiş olarak geri dönsün inşallah. Benim de bugün klomen li 2.günüm ..adetimin 3.günü paşladım,herhangi bir belirti falan yok..aynı zamanda hayıt içiyorum,incir yiyorum inşallah ilk denemede tutar diyorum çok umutlu olmayarakgüzel haberlerinizi de paylaşmayı unutmayın kızlar,Rabbim tez zamanda o bebek kokusunu evlerimize doldursun inşallah b
sinir stres yumurtaları çok etkiliyor bence eğer stres yapmazsan büyük aksilik olmazsa büyür doktorda zaten büyüdü diye artırmamıştır kaç tane kullandın kaçıncı gün kaç mm oldu canım
inşAllah guuuzzzuuuummm
maşallah güzel büyümüş canım benimkiler büyümüyor hemen hemde günde 3 kez içiyorumsabah aksam birer tane kullandim. 5. gunu basladim. 10.gunde 13 mm olmus. 13. gun 22 mm olmus.
Amin inşallah caniminshallah tez zamanda hepimiz mutlu haber aliriz
maşallah güzel büyümüş canım benimkiler büyümüyor hemen hemde günde 3 kez içiyorum
Merhaba kızlar :) benim ilk klomen deneyimim malesef tutmadı umutlar aralık ayına kaldı..bu ay eşimi de ikna ettim ona da test yaptırtcam cumartesi tekrar klomene başlarım herhalde ama nedense içimden bi ses aralık çok güzel olacak diyor o yüzden şuan çok üzgün değilim herşeyin hayırlısı en doğrusu şuan benim için
dikkat ediyorum canım ama olmayınca olmuyor malesef bugün 18.günüm iğnemi vurdum bakalım sıra beklemekteinshallah buyurler canim. cok stres yapma. bir de duzgun kahvalti yap. sabahlari duzgun kahvalti yapilmasi yumurtalarin buyumesi icin cok onemliymis. ayrica vitamin e de cok onemli. vitamin e hormonlarin salgilamasini sagliyormus. erkeklerd de spermin kalitesini arttiriyormus.
Aynen. Benim de tutmadı
dikkat ediyorum canım ama olmayınca olmuyor malesef bugün 18.günüm iğnemi vurdum bakalım sıra beklemekte
aynen canım valla en zoru beklemek ben alıştım artık beklemeye bünyede alışkanlık yaptıkac mm peki? Catlatma ignesi olduguna gore buyumus olmalari lazim.
Ay ins guzel bir haber alirisn. en zoru da bu zaten beklemek.
aynen canım valla en zoru beklemek ben alıştım artık beklemeye bünyede alışkanlık yaptıdün 18 mm di 2 tane vardı bugün de öğle vurdum iğneyi biraz geç oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?