Klomen kullananlar

onu hiç bilmiyorum canım aslında ben bu ay değişik bişey yaptım iğneden 1 gün önce yaptık en azından hazırda sperm bulunsun diye her ihtimale karşı

bence iyi yaptin. benim bu ikinci ayim. yarin klomene baslayacagim. ben de oyle denemeyi dusunuyorum. doktor bana da 36 saat snra dedi ama arastirdigimda internette 12-36 saat arasi catladigini yaziyordu. bende igne hic agri yapmadi. sadecr hafif bir igneleme gibi bir sey hisettim eger oysa yumurtam 28 saat snra falan catladi. 48 saat snra doktora gittigimde yumurtan catlamis dedi.

kizlar, peki ilk ay yumurtalari olusmus ama ikinci ay olusmamis olanlar var mi? doktor gecen ayla dozu ayni birakti. gecen sene olustu diye. bu ay olusmama ihtimali var mi?

Valla canım bende öyle yaptım hatta iğne yapıldıktan sonra da yaptık ya korktum çatlarsa yumurtam boşa gitmesin diye, ay inşallah bu ay güzel güzel haberler alırız ya
Benim doktorum da iğneden bir gün önce ve iğneden bir gün sonra verdi. İyi yapmışsınız.

bencede hemen 36 saat sonra çatladığını düşünmüyorum ortalama birşey diyorlar sanırım...bende bugün vurdum iğnemi dün gece ilişki oldu bugün olmucak yarın yine yapıcaz 36 saat oluyor zaten...ben 5 kere klomen kullandım 3 ünde iğne vuruldum...hatta şöyle diyim ben ilk klomene başladım iğne vurulmadan hamile kaldım malesef düşük oldu halen bekliyorum bakalım

Valla canım bende öyle yaptım hatta iğne yapıldıktan sonra da yaptık ya korktum çatlarsa yumurtam boşa gitmesin diye, ay inşallah bu ay güzel güzel haberler alırız ya
iyi yapmışssın canım bende dün oldu bugün dinlenme yarın 36.saatte tekrar olur zaten benim artık son demlerm 5.klomen 3 çatlatma iğnesi öteki ay son bakalım sonrası ne olacak inşallah bu arada olur...bebişlerimiz en kısa zamanda bizimle olsun inş

kizlar, peki ilk ay yumurtalari olusmus ama ikinci ay olusmamis olanlar var mi? doktor gecen ayla dozu ayni birakti. gecen sene olustu diye. bu ay olusmama ihtimali var mi?
sinir stres yumurtaları çok etkiliyor bence eğer stres yapmazsan büyük aksilik olmazsa büyür doktorda zaten büyüdü diye artırmamıştır kaç tane kullandın kaçıncı gün kaç mm oldu canım

herşeyin hayırlısı canım benimm , inşAllah gelecek ay herşey gönlünce olurrr

inşAllah guuuzzzuuuummm

sinir stres yumurtaları çok etkiliyor bence eğer stres yapmazsan büyük aksilik olmazsa büyür doktorda zaten büyüdü diye artırmamıştır kaç tane kullandın kaçıncı gün kaç mm oldu canım

sabah aksam birer tane kullandim. 5. gunu basladim. 10.gunde 13 mm olmus. 13. gun 22 mm olmus.

maşallah güzel büyümüş canım benimkiler büyümüyor hemen hemde günde 3 kez içiyorum

inshallah buyurler canim. cok stres yapma. bir de duzgun kahvalti yap. sabahlari duzgun kahvalti yapilmasi yumurtalarin buyumesi icin cok onemliymis. ayrica vitamin e de cok onemli. vitamin e hormonlarin salgilamasini sagliyormus. erkeklerd de spermin kalitesini arttiriyormus.

Aynen. Benim de tutmadı

dikkat ediyorum canım ama olmayınca olmuyor malesef bugün 18.günüm iğnemi vurdum bakalım sıra beklemekte

dikkat ediyorum canım ama olmayınca olmuyor malesef bugün 18.günüm iğnemi vurdum bakalım sıra beklemekte

kac mm peki? Catlatma ignesi olduguna gore buyumus olmalari lazim.

Ay ins guzel bir haber alirisn. en zoru da bu zaten beklemek.

kac mm peki? Catlatma ignesi olduguna gore buyumus olmalari lazim.

Ay ins guzel bir haber alirisn. en zoru da bu zaten beklemek.
aynen canım valla en zoru beklemek ben alıştım artık beklemeye bünyede alışkanlık yaptı dün 18 mm di 2 tane vardı bugün de öğle vurdum iğneyi biraz geç oldu ama

aynen canım valla en zoru beklemek ben alıştım artık beklemeye bünyede alışkanlık yaptı dün 18 mm di 2 tane vardı bugün de öğle vurdum iğneyi biraz geç oldu ama

iyi iyi hem de 2 tane. ins tutar. kac ay klomen kullaniyorsun canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…