Klomen kullananlar

Valla beni de çok üzdü canım bide sen istemiyorsun herhalde eşin istiyor da diyo, yok dedim nasip bu işler dedim olsun artık diyo ikinci yıla girceksiniz diyo. valla çok üzüldüm canım demekki dışardan herkes böyle düşünüyor

aynen oyle. ben 15 aydir evliyim. agustosta gorumcem evlendi su anda hamile. insanlar iste onun akli var senin aklin yok diyorlar. illeride cok puan olacaksin diyorlar. Allahtan esim anlayisli destek oluyor hic umutsuzluga kapilmiyor. yoksa gercekten cekilecek gibi degil. insanlar hic dusunmeden bizi uzuyorlar. Neyse canim. Insallah bu ay hepimiz hamis kaliriz da derdimiz biter.

Galiba benim bu ay da kaldi canim. Anlamıyorum ya az önce doktora gittim pazartesi yumurtam 19 oldugu için igne vurmuştu ama bugün bakti 16 dedi o da şaşırdı böyle bi olay basiniza geldi mi kizlar eve gelesiye kadar agladim valla catlamamis kuculmus

canim arkadan yetisen baska bir yumurta olmasin o. benim bildigim yumurtanin kuculme ihtimali yok. 19luk yumurtan catlamis olmasin. yumurtalar gunde 1-2 mm buyuyormus. yani pazartesi 10 mm olan bugun 16 olabiliyor. bence unidini kesme canim. aglama seni cok iyi anliyorum gecen ay bana doktor kist var diyince ben de eve aglayarak geldim. ins tutar yine de

Bende dedim canım acaba catladi da arkadan mi geliyor bu yumurta dedim. Hayir catlama yok dedi cunku sivi oluyormus o yok catlamamis küçülmus dedi doktorda şaşırdı. Bizde sasirdik hiç böyle bişey beklemiyorduk. Cuma bi daha gel bakalim dedi. Korkuyorum catlama olmuyorsa nasıl olacak bebis canım tüp bebekte mi olmiycak

Hayır canım öyle deme sakın öyle düşünme. klomenli ve iğneli ilk ayın mı ? çatlatma iğnesinin dozunu yükseltiyorlar vee çatlatıyorlar. seninki de çatlayacak merak etme canım

Hayır canım öyle deme sakın öyle düşünme. klomenli ve iğneli ilk ayın mı ? çatlatma iğnesinin dozunu yükseltiyorlar vee çatlatıyorlar. seninki de çatlayacak merak etme canım
Evet canım ilk ayim bakalım cuma gününü bekliycem. Ay içime su serptin canım ya demek ilacin dozunu yükseliyorlar hiç bilmiyordum

evet canım. doktor öyle dedi bana. içini ferah tut. bir cuma günü git bakalım ne diyecek.
Bakalım canım yarın bi gidiyim de, o kadar ümitliydim ki en azından iğne vurulup çatlayıp da olmasaydı bu kadar üzülmezdim. hayırlısı bakalım ne diyecek

Kızlar selam.bende bugün dr gîttîm yumurtaların hiç gelîşmemiş dedi ve vajinal ultrasonla değîl normal karından baktı.sizce görememiş olabilir mî yada hala gelişme şansı var mı?klomen bîttîkten 3 gün sonra girtim yani siklusumun 12. Günü sizce erken mi.benim durumumumda olan var mı lütfen yardım

Yumurtaların çatlamış olabilir mi? Biraz geç gitmiş olabilirsin. Benim doktorum klomen bitmesine yakın bir de bittikten sonraki gün görmüştü.

Yumurtaların çatlamış olabilir mi? Biraz geç gitmiş olabilirsin. Benim doktorum klomen bitmesine yakın bir de bittikten sonraki gün görmüştü.
Evet aynı şeyi bende dr sordum canım çatlamış yumurtasa görmüyorum dedi3 gün sonra gel bi daha bakalım dedî ama benim kafama takılan herkes vajînal ultrasonla bakıldıklarını aöylüyo bu normal ultrasonla baktı fark varmıdır acaba?

açıkçası beni de o şaşırttı çünkü doktorum hiç normal ultrasyonla bakmadı. normal ultrasyonla o kdr görünüyor mu ki?

Kızlar klomen uyku bozuklu yapar mı ?? Prospektüsünde yazmıyodu,ama başladığım günden beridir sabah 5 i görmeden uyuyamyorum,dengem şaştı yaaff

merhaba canlarım ben de bu ay klomene başlıyorum doktorum adetin 2. günü başla dedi ama herkes 5. günü diyor siz kaçıncı gününüzde başlamıştınız?

Kızlar klomen uyku bozuklu yapar mı ?? Prospektüsünde yazmıyodu,ama başladığım günden beridir sabah 5 i görmeden uyuyamyorum,dengem şaştı yaaff
bilemiyorum ama ben dun basladim klomene senin gibi 3e kdr uyuyamadin hem uykum vardi hem yorgundum ama bir turlu uyuyamadm.

merhaba canlarım ben de bu ay klomene başlıyorum doktorum adetin 2. günü başla dedi ama herkes 5. günü diyor siz kaçıncı gününüzde başlamıştınız?
Bana da doktor 3. Gün dedi,vardır bir bildikleri herhalde:) günde kaç alıyorsun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…