allah allah yaa doktor bana günde 1 defa 2 adet dedi,neden acaba durum çok mu vahim ne :)))günde 1 taneadet olursan 2. gün başla 5 gün kullan dedi inşallah işe yarar
benim bu ay ilk olacak canım sen daha önce kullanmışmıydın? okuduklarıma göre deneyerek dozunu artırıyorlarA
allah allah yaa doktor bana günde 1 defa 2 adet dedi,neden acaba durum çok mu vahim ne :)))
yok canım benim de ilk ayım inşallah tutunur da bebişlerimiz son kullanışımız olur.benim bu ay ilk olacak canım sen daha önce kullanmışmıydın? okuduklarıma göre deneyerek dozunu artırıyorlar
yok canım ya durum vahimliğinden değildir doktorların büyük kısmı günde 2 kullandırıyor ilk kullanımdan sonra ymurtanın gelişimine göre dozu artırıyor ya da düşürüyorA
allah allah yaa doktor bana günde 1 defa 2 adet dedi,neden acaba durum çok mu vahim ne :)))
AMİNNN inşallah bizde yazarız buralara klomenle hamile kaldım diye:)Y
yok canım benim de ilk ayım inşallah tutunur da bebişlerimiz son kullanışımız olur.
Ahhh ahh inşaallaaaaaaaahhAMİNNN inşallah bizde yazarız buralara klomenle hamile kaldım diye:)
off cok kotu bir sey. daha 2 gunun var demek uykusuzKızlar uyku düzensizliği yapan klomenmiş
İlaç bugün bitti canım,yine çok uykum var fakat uyuyabilecekmiyim bilmiyorumoff cok kotu bir sey. daha 2 gunun var demek uykusuzpeki ilacin bitince uykun duzeldi mi?
Yok canım benim de hapım cuma bitti,yarın doktor kontrolüm var benim de ,hadi bakalım inşallah yarın ikimiz de güzel haberler alırız adaşımBugün son hapım kaldı. Sabah doktor kontorlu. Sen iğne oldun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?