Klomen kullananlar

A

allah allah yaa doktor bana günde 1 defa 2 adet dedi,neden acaba durum çok mu vahim ne :)))
benim bu ay ilk olacak canım sen daha önce kullanmışmıydın? okuduklarıma göre deneyerek dozunu artırıyorlar

A

allah allah yaa doktor bana günde 1 defa 2 adet dedi,neden acaba durum çok mu vahim ne :)))
yok canım ya durum vahimliğinden değildir doktorların büyük kısmı günde 2 kullandırıyor ilk kullanımdan sonra ymurtanın gelişimine göre dozu artırıyor ya da düşürüyor

mrb canlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor çalışmalar kızlar ya bende yumurtlama akıntısı olmadı herkeste olacak diye bir şey var mı acaba ya yoksa çatlamadı mı aşırdım kaldım ya her şeye rağmen çalışmalara devam işi şansa bırakmamak gerekiyor

Bugün son hapım kaldı. Sabah doktor kontorlu. Sen iğne oldun mu?​
Canım kontrol sonucun nasıl ??

Merhaba anne adaylari bende bu ay klomen kullaniyorum ve sizler gibi sabirsizlikla bebegimin haberini almayi bekliyorum bugün 12. Gunumdu yumurtam buyumus ama catlamamis daha ignede yapilmadi bu ay ama yumurtlama akintisi da 2 gundur geliyor bugün calisma olmali bilemedim

Evet aynı şeyi bende dr sordum canım çatlamış yumurtasa görmüyorum dedi3 gün sonra gel bi daha bakalım dedî ama benim kafama takılan herkes vajînal ultrasonla bakıldıklarını aöylüyo bu normal ultrasonla baktı fark varmıdır acaba?​
Canim benim doktorumda karindan ultrasonla bakiyor buyukluk farki oluyor tabi ki vajinal ultrasona göre daha küçük gorunuyormus

Merhaba, bende yaklaşık 3 aydır tedavi oluyorum. Tipik pco hastasıyım. Eylül ayında ilk muayenemde, bebek istediğim için Dr klomene başlattı. Birde inofolic kullanıyorum o günden beri, günde 2 poşet. Ilk ay yumurtam oluşmadı. 2. Ay yani Ekim ayında tekrar klomen ve inofolic'e devam ettim. O ay sadece 1 adet yaklaşık 20 mm'lik yumurtam oluştu. Ovitrelle ile catlatildi. Ancak gebelikle sonuçlanmadı. 3. Ayımda yani Kasım'da klomen + dekort tablet kullandım. Bugün kontrole gittim, sol yumurtaligimda gecen ay olusan yumurtamdan daha büyük ve daha sağlıklı 3 adet yumurtamın oluştuğunu söyledi inanılmaz mutluyum. Bugün tekrar ovitrelle yaptım. Yalnız dünden beri sol kasığımda inanılmaz bir ağrım var. Inşallah bu 3. Denememde hamile kalırım...

Kızlarrr merhaba dıktordan geldim şimdi yumurtan çatlamış dedi.yumurtası gelişmeyenlerr umut olurum diye yazmak istiyorum.klomen bittikten üç gün sonra kontrole gittim doktor yumurtalatında hiçbit gelişme yok dedi ve bugun gittim yumurtan çatlamış dedi ayrıca rahminin durumu çok iyi inşallah gebelik olur dedi:)))diyeceğim o ki klomen herkeste farklı etki yaratıyo ilk kontrolde yumurtam gelişmedi diye üzülmeyin.bidaha ki kontrolde çatlamış bile olabiliyor:))geri sayıma başladım bende inşallah adet olmam ve bebişim gelir bir an önce:)

Merhaba, bende yaklaşık 3 aydır tedavi oluyorum. Tipik pco hastasıyım. Eylül ayında ilk muayenemde, bebek istediğim için Dr klomene başlattı. Birde inofolic kullanıyorum o günden beri, günde 2 poşet. Ilk ay yumurtam oluşmadı. 2. Ay yani Ekim ayında tekrar klomen ve inofolic'e devam ettim. O ay sadece 1 adet yaklaşık 20 mm'lik yumurtam oluştu. Ovitrelle ile catlatildi. Ancak gebelikle sonuçlanmadı. 3. Ayımda yani Kasım'da klomen + dekort tablet kullandım. Bugün kontrole gittim, sol yumurtaligimda gecen ay olusan yumurtamdan daha büyük ve daha sağlıklı 3 adet yumurtamın oluştuğunu söyledi inanılmaz mutluyum. Bugün tekrar ovitrelle yaptım. Yalnız dünden beri sol kasığımda inanılmaz bir ağrım var. Inşallah bu 3. Denememde hamile kalırım...​
İnşallah yaa bu süreç insanı çok yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…