1 den fazla yumurtanın oluşması gebellik şansını arttırıyor mu acaba
Evet canım artırıyormuş tabiki.hatta çoğul gebelikler böyle oluşuyo.tabi çok olmasından zitade yumurtanın kalitesi de çok önemliymiş doktora sorsaydım keşke.inşallah sonuca ulaşırsın canım.brklenek çok zor ama sabretmemiz lazım1 den fazla yumurtanın oluşması gebellik şansını arttırıyor mu acaba
Hayırlı olsun canım arkadaşım herşeyin eeennnn iyisine layıksınselam fıstıklar bugün gittim doktora ,5 ay boyunca Klomen ile olumlu sonuçalamadığım için (1kere hariç) ,Klomen benim için sona erdi ,şimdi letu serüveni başladı :) :)
Letu içeriginde 2.5 mg letrozol buluna bi ilaç , Femaranın muadili ama aynı içeriğe sahip olmasına rağmen Femaradan daha ucuz , bugün başladık bakalım hayırlısı ....
Pazartesi beklio doktor amca ,sonuçları bildiririm
Ayy bişey sorulmuyor ki sinir oldum zaten,çatlatma olayını sordum ona bile atarlandı,parayla rezil olmak bu olsa gerek,bi düzelemedi sağlık sektörünün bu eksikliğiEvet canım artırıyormuş tabiki.hatta çoğul gebelikler böyle oluşuyo.tabi çok olmasından zitade yumurtanın kalitesi de çok önemliymiş doktora sorsaydım keşke.inşallah sonuca ulaşırsın canım.brklenek çok zor ama sabretmemiz lazım
Hayırlı olsun canım arkadaşım herşeyin eeennnn iyisine layıksın
Canım neden paranla rezil oluyosun ki beğenmiyorsan doktor değiştir.ben öyle yaptım ve iyiki de yapmışım doktorun tavrı gerçekten çok önemli zaten zot dönemler geçîriyoruz bir sürü sıkıntı birde doktorlar bozuyo moralimizi bence sadece fizyolojik olarak değil ruhsal olarakta iyileştirebilmeli doktor.ilk gîttiğim doktor da aynı öyleydi soruyodum ne bir net cevap veriyodu nede yüzü gülüyordu.yumurta takibini bile karından yaptı ve bu gittiğim doktor karından tespit etmek çok zor boyutunu falan dedi.valla sormadan kalbimi okuyo resmen herşeyi tak tak söyledi öyle bi rahatlattı ki içimi sorma.:)))Ayy bişey sorulmuyor ki sinir oldum zaten,çatlatma olayını sordum ona bile atarlandı,parayla rezil olmak bu olsa gerek,bi düzelemedi sağlık sektörünün bu eksikliği
Canım ben zaten ilk günkü ilgi alakasına dayanarak buna gittim,ama şimdi aynı değil ki senin de dediğin gibi zaten zor bi dönemdeyiz,bazı konularda aydınlatsın istiyorum,allah razı olsun,dr sonrası arkadaşla görüştüm de o rahatlattı biraz,sonuçta herşey moralle paralel ilerliyorCanım neden paranla rezil oluyosun ki beğenmiyorsan doktor değiştir.ben öyle yaptım ve iyiki de yapmışım doktorun tavrı gerçekten çok önemli zaten zot dönemler geçîriyoruz bir sürü sıkıntı birde doktorlar bozuyo moralimizi bence sadece fizyolojik olarak değil ruhsal olarakta iyileştirebilmeli doktor.ilk gîttiğim doktor da aynı öyleydi soruyodum ne bir net cevap veriyodu nede yüzü gülüyordu.yumurta takibini bile karından yaptı ve bu gittiğim doktor karından tespit etmek çok zor boyutunu falan dedi.valla sormadan kalbimi okuyo resmen herşeyi tak tak söyledi öyle bi rahatlattı ki içimi sorma.:)))
Canım ben zaten ilk günkü ilgi alakasına dayanarak buna gittim,ama şimdi aynı değil ki senin de dediğin gibi zaten zor bi dönemdeyiz,bazı konularda aydınlatsın istiyorum,allah razı olsun,dr sonrası arkadaşla görüştüm de o rahatlattı biraz,sonuçta herşey moralle paralel ilerliyor
Fıstığım nbr nasılsın
Fıstığım nbr nasılsın
Bol şans arkadaşım :)selam fıstıklar bugün gittim doktora ,5 ay boyunca Klomen ile olumlu sonuçalamadığım için (1kere hariç) ,Klomen benim için sona erdi ,şimdi letu serüveni başladı :) :)
Letu içeriginde 2.5 mg letrozol buluna bi ilaç , Femaranın muadili ama aynı içeriğe sahip olmasına rağmen Femaradan daha ucuz , bugün başladık bakalım hayırlısı ....
Pazartesi beklio doktor amca ,sonuçları bildiririm
Tabiki sıkma bize moral lazım.yazılımı hazırladım keyfim yerinde , okumam gereken bi dünya kağıt var ama yine de canımı sıkmıyorummm
sen nassın canımmm
Bol şans arkadaşım :)
Tabiki sıkma bize moral lazım.Bende iyi sayılır balım,karadayımı izliyorum
Bu arada arkadaşlar, benim acayip kasıklarımda ağrı, her an adet olabilir hissi, göğüslerde aşırı hassasiyet. Bir öeşit adet belirtileri; adetime 3 gün var ama bu ay çok şiddetli. Klomen + 2 fsh'lı iğne (flomon??) ve üstüne çatlatma iğnesi. Sanki iki yumurtam gelişmiş gibiydi, 2-3 tane de sanki küçük vardı. Bu ay adet çok şiddetli mi geçer döllenme yoksa?Korktum biraz...
Öyle bir ağrı da mı var ki??inşAllah cücüş ağrısıdır o ağrılarrrrr :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?