Klomen kullananlar

mrb kızlar nasılsınız bakalım dün doktor kontrolüm vardı ve yumurtam çatlamış ve küçülmeye başlamış dedi inşallah bu ay hayırlı haberler alırız çok korkmuştum yumurtlama akıntısı olmadı bende dedim bu ayda çatlamadı ama çatlamış inşallah tutar hakkımızda hayırlısı

İnşallah canım

öpüyorum fıstıklarr , ben kaçtımm , iyi gecelerrr

ben de haberlerimi vereyim istedim. bugün çatlama iğnesinden sonra 10. günüm. dün yani 9.günü idrar testim hafif pembe çıktı. sizce hala ilacın etkisi devam ediyor mudur? kanda baktırsam mı diye düşünmeden edemiyorum. ama erken olduğunun da farkındayım. puff!

benim doktorum 15 gün sonra bak demişti. Kanda da baktırmak lazım. Sanırım iğnenin etkisi devam ediyor o günlerde. 12. günden sonra bakılabilinir herhalde ama o zaman da daha erken hcg'nin yükselmesi için. Ben adet günümü geçirmeden bakmamaya karar verdim. Adet görürsem zaten teste de gerek kalmıyor.

haklısın. acele ediyorum ister istemez. en güzeli dediğin gibi adeti beklemek. bu kadar erken gebelik belli olamaz mantıken. cevabı biliyorum ama maalesef işler başımıza gelince değişiyor :)

haklısın. acele ediyorum ister istemez. en güzeli dediğin gibi adeti beklemek. bu kadar erken gebelik belli olamaz mantıken. cevabı biliyorum ama maalesef işler başımıza gelince değişiyor :)
Bir de kimyasal gebelik denen birşey var. Döllenmenin olduğunu gösteren ama sonra tutunamadığı ya da yaşayamadığı için adet ile birlikte akıp gittiği bir durum bu...Açıkcası ben bunu yaşamak istemem. Yani hamileyim diye sevinip heyecanlanıp sonra adet görmek üstüne. Ya da testin negatif çıkması. Bence en iyisi beklemek... Hatta bir arkadaşım adeti gecikince bile biraz beklemiş.

bir de kalp atışı duyulacak mı, kese oluştu ama içinde bebek olacak mı? telaşesi var ki, derdimiz hiç bitmeyecek sanıyorum. senin adete ne kadar kaldı? iğneden sonraki kaçıncı günündesin?

günaydın kızçeler nasılsınız bakalım ya sabahları bel kısmımda aşırı ağrı oluyor adetime 7 gün var bu ayda olmadı herhalde hiç bir belirti yok hakkımızda hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz

Evet. Normal mi sence? Adet göstergesi diye düşünüyorum. Şiddetli olmasını da klomen ve takviyelere bağlıyorum.

benim de ilk klomen ve ovitrelle tedavim. normalde hiç ağrım sızım olmaz. hatta adete yakın göğüslerde büyüme de olmaz. bu sefer ara ara ağrılarım oluyor. sürekli değil. bazen sabah, bazen gece yattığımda kasıklarımda hissediyorum. haftasonu kan tahlili yaptırmaya niyetim var. çünkü, çatlama iğnesinden sonraki 14. günüm cumartesiye denk geliyor. bu merakla daha fazla dayanamayacağım.

Merhaba kızlar. Bir süre giremedim ödevleri sınavları v s. Kontrol ediyordum. Pazar günü klomen bitti. Pazartesi doktora gittim. Bir tarafta 13 ve 14 mm iki tane yunurta oluşmuş. Öbür tarafta da bit kaç küçük var dedi. Yarın bir daha gideceğim. Büyüdülerse doktor iğne verecek. Çok heyecanlıyım. Sizden de bir an önce mutlu haberleri duymak istiyorum :)

Benim bugün 13.günü. Zaten 14.günü yani yarın adetin gelmesi lazım. Yalnız resmen havada uçar gibiyim. Aldığım projestron takviyesinden de olabilir. Hamilelik belirtileri de benzer olabilirmiş ama bakalım. Senin olayını da merak ettim. Umarım güzel haberlerini verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…