Benimkiler 9.gün 14-15 cm olmuşlardı. 10. gün klomen bitti.10-11. günler doktor fsh hormon iğnesi takviyesi verdi. 12.gün de çatlatma iğnesini oldum. Herhalde çatlatma iğnesini vermese de 13. gün çatlama olacaktı.Merhaba kızlar. Bir süre giremedim ödevleri sınavları v s. Kontrol ediyordum. Pazar günü klomen bitti. Pazartesi doktora gittim. Bir tarafta 13 ve 14 mm iki tane yunurta oluşmuş. Öbür tarafta da bit kaç küçük var dedi. Yarın bir daha gideceğim. Büyüdülerse doktor iğne verecek. Çok heyecanlıyım. Sizden de bir an önce mutlu haberleri duymak istiyorum :)
Ben klomeni 9. Günde bitirdim yani 10 günde 13 ve 14. Doktor bana iğne vermedi ilacın yeni bitti dedi Perşembe gel. Yani13. Günde büyürlerse 14. Günde iğne vururuz dediBenimkiler 9.gün 14-15 cm olmuşlardı. 10. gün klomen bitti.10-11. günler doktor fsh hormon iğnesi takviyesi verdi. 12.gün de çatlatma iğnesini oldum. Herhalde çatlatma iğnesini vermese de 13. gün çatlama olacaktı.
Ben klomeni 9. Günde bitirdim yani 10 günde 13 ve 14. Doktor bana iğne vermedi ilacın yeni bitti dedi Perşembe gel. Yani13. Günde büyürlerse 14. Günde iğne vururuz dedi
Benim bugün 13.günü. Zaten 14.günü yani yarın adetin gelmesi lazım. Yalnız resmen havada uçar gibiyim. Aldığım projestron takviyesinden de olabilir. Hamilelik belirtileri de benzer olabilirmiş ama bakalım. Senin olayını da merak ettim. Umarım güzel haberlerini verirsin.
Psikolojik olarak çok değişik bir hal içindeyim. Bugün tekrar doktora gittim acaba yumurtalar çatladı mı çatlamadı mı diye. Çünkü ovitrelle her zaman etkili olmuyormuş. Neyse ki 3 yumurtamda çatlamış. Şimdi on gün beklemeye çalışacağım :) inşallah bu kez pozitifi görür kucağıma alırım...Merhaba, bende yaklaşık 3 aydır tedavi oluyorum. Tipik pco hastasıyım. Eylül ayında ilk muayenemde, bebek istediğim için Dr klomene başlattı. Birde inofolic kullanıyorum o günden beri, günde 2 poşet. Ilk ay yumurtam oluşmadı. 2. Ay yani Ekim ayında tekrar klomen ve inofolic'e devam ettim. O ay sadece 1 adet yaklaşık 20 mm'lik yumurtam oluştu. Ovitrelle ile catlatildi. Ancak gebelikle sonuçlanmadı. 3. Ayımda yani Kasım'da klomen + dekort tablet kullandım. Bugün kontrole gittim, sol yumurtaligimda gecen ay olusan yumurtamdan daha büyük ve daha sağlıklı 3 adet yumurtamın oluştuğunu söylediİnşallah yaa bu süreç insanı çok yoruyorinanılmaz mutluyum. Bugün tekrar ovitrelle yaptım. Yalnız dünden beri sol kasığımda inanılmaz bir ağrım var. Inşallah bu 3. Denememde hamile kalırım...
Kızlarrr merhaba dıktordan geldim şimdi yumurtan çatlamış dedi.yumurtası gelişmeyenlerr umut olurum diye yazmak istiyorum.klomen bittikten üç gün sonra kontrole gittim doktor yumurtalatında hiçbit gelişme yok dedi ve bugun gittim yumurtan çatlamış dedi ayrıca rahminin durumu çok iyi inşallah gebelik olur dedi:)))diyeceğim o ki klomen herkeste farklı etki yaratıyo ilk kontrolde yumurtam gelişmedi diye üzülmeyin.bidaha ki kontrolde çatlamış bile olabiliyor:))geri sayıma başladım bende inşallah adet olmam ve bebişim gelir bir an önce:)
Amin inşallahPsikolojik olarak çok değişik bir hal içindeyim. Bugün tekrar doktora gittim acaba yumurtalar çatladı mı çatlamadı mı diye. Çünkü ovitrelle her zaman etkili olmuyormuş. Neyse ki 3 yumurtamda çatlamış. Şimdi on gün beklemeye çalışacağım :) inşallah bu kez pozitifi görür kucağıma alırım...
Hehehe seninle aynı gibiyiz,bende 13 ve 11 dedi,diğer tarafta var ama küçükleri saymıyorum dedi,yarın tekrar gidicem,yeterli olgunluğA ulaştıysa çatlatılacak inşallajMerhaba kızlar. Bir süre giremedim ödevleri sınavları v s. Kontrol ediyordum. Pazar günü klomen bitti. Pazartesi doktora gittim. Bir tarafta 13 ve 14 mm iki tane yunurta oluşmuş. Öbür tarafta da bit kaç küçük var dedi. Yarın bir daha gideceğim. Büyüdülerse doktor iğne verecek. Çok heyecanlıyım. Sizden de bir an önce mutlu haberleri duymak istiyorum :)
Bana da matofen verdi. Yumurta tembelliği olanlarda insülin direnci oluyormuş ve bu da yumurtaların büyümesini ve hormonal dengeyi bozuyormuş. Bu nedenle bana da klomen ve matofen verdi doktor
Bende de rahim inceliği var sanırım ,estofem verdi banayarın da ikinci kontrolüm,bakalım 13 ve 11 lik yumuşlar büyümüşmü
Cansın sen yaaa,enerji depom benimmmmmmmmgüzel haberlerle döneceğine eminimm canımmm
Cansın sen yaaa,enerji depom benimmmmmmmm
Peki senin normalde yumurtlaman ne zaman oluyor? Yumurtlamayı geciktirmek için bir ilaç vardır herhalde... Bende normalde yumurtlama oluyor ve 13. günümde... adetim çünkü 27 günde.Ben klomeni 9. Günde bitirdim yani 10 günde 13 ve 14. Doktor bana iğne vermedi ilacın yeni bitti dedi Perşembe gel. Yani13. Günde büyürlerse 14. Günde iğne vururuz dedi
polu oldugum icin ne zaman oldugumu bilemiyorum daha dogrusu muhtenelen normalde olmuyordur ama adetim cok duzensiz degil 30 gun. Bugun 13. Gun ikisi de 20 mm olmuslar igne oldum.Peki senin normalde yumurtlaman ne zaman oluyor? Yumurtlamayı geciktirmek için bir ilaç vardır herhalde... Bende normalde yumurtlama oluyor ve 13. günümde... adetim çünkü 27 günde.
Canim doktora gittin mi? Igne oldun mu? Ben gittim her tarafta 20 mmlik iki tane varnis. Hemen igne verdi doktor. Sadece kafama takilan bir soru var. gecen gittigimde solda 13 ve 14 vardi obur tarafta da soylemedi. Simdi ise farkli taraftalar. Oyleyse biri buyumus biri buyumemis oluyor. Yani o bana gelevek ay kist olarak mi cikacak?Hehehe seninle aynı gibiyiz,bende 13 ve 11 dedi,diğer tarafta var ama küçükleri saymıyorum dedi,yarın tekrar gidicem,yeterli olgunluğA ulaştıysa çatlatılacak inşallaj
Bence bu ay şansın fazla... Hadi bakalım..bana mesela progesteron vermedi. o yüzden bilemiyorum ama havada uçuruyorsa güzel. en azından bi rahatlama hissi veriyordur diye umut ediyorum senin için :)) 2 senede 1 sefer bile gebelik oluşmadı bende. o yüzden biraz canım sıkılıyor. bakalım bende işe yararsa, mucizeye tanıklık edecekmişiz gibi geliyor :) (şikayet ediyor gibi olmayayım da, allah başka büyük dert vermesin)
çatlar o zaman yakında... Bol şans :)polu oldugum icin ne zaman oldugumu bilemiyorum daha dogrusu muhtenelen normalde olmuyordur ama adetim cok duzensiz degil 30 gun. Bugun 13. Gun ikisi de 20 mm olmuslar igne oldum.
Umarım olmaz. Biri cevabını verebilirse ben de yararlanacağım bu cevaptan. ama illa kist olup olayı komplikeleştirecek diye birşey yok. Her ay adetle kist atabiliyoruz zaten. Bende gelişmemişler vardı. İki tanesi gelişmişti. Adet görürsem atarım diye düşünüyorum.Canim doktora gittin mi? Igne oldun mu? Ben gittim her tarafta 20 mmlik iki tane varnis. Hemen igne verdi doktor. Sadece kafama takilan bir soru var. gecen gittigimde solda 13 ve 14 vardi obur tarafta da soylemedi. Simdi ise farkli taraftalar. Oyleyse biri buyumus biri buyumemis oluyor. Yani o bana gelevek ay kist olarak mi cikacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?