Klomen kullananlar

Benimkiler 9.gün 14-15 cm olmuşlardı. 10. gün klomen bitti.10-11. günler doktor fsh hormon iğnesi takviyesi verdi. 12.gün de çatlatma iğnesini oldum. Herhalde çatlatma iğnesini vermese de 13. gün çatlama olacaktı.

Ben klomeni 9. Günde bitirdim yani 10 günde 13 ve 14. Doktor bana iğne vermedi ilacın yeni bitti dedi Perşembe gel. Yani13. Günde büyürlerse 14. Günde iğne vururuz dedi

Ben klomeni 9. Günde bitirdim yani 10 günde 13 ve 14. Doktor bana iğne vermedi ilacın yeni bitti dedi Perşembe gel. Yani13. Günde büyürlerse 14. Günde iğne vururuz dedi

benim de 10. günde klomen bitti. 12.gün 1 tane 20 mm yumurtam vardı. hemen aynı gün çatlama iğnesini yapmıştı. inş senin de güzel haberlerini alırız :)

bana mesela progesteron vermedi. o yüzden bilemiyorum ama havada uçuruyorsa güzel. en azından bi rahatlama hissi veriyordur diye umut ediyorum senin için :)) 2 senede 1 sefer bile gebelik oluşmadı bende. o yüzden biraz canım sıkılıyor. bakalım bende işe yararsa, mucizeye tanıklık edecekmişiz gibi geliyor :) (şikayet ediyor gibi olmayayım da, allah başka büyük dert vermesin)

Psikolojik olarak çok değişik bir hal içindeyim. Bugün tekrar doktora gittim acaba yumurtalar çatladı mı çatlamadı mı diye. Çünkü ovitrelle her zaman etkili olmuyormuş. Neyse ki 3 yumurtamda çatlamış. Şimdi on gün beklemeye çalışacağım :) inşallah bu kez pozitifi görür kucağıma alırım...

Amin inşallah

Bende de rahim inceliği var sanırım ,estofem verdi bana yarın da ikinci kontrolüm,bakalım 13 ve 11 lik yumuşlar büyümüşmü

Hehehe seninle aynı gibiyiz,bende 13 ve 11 dedi,diğer tarafta var ama küçükleri saymıyorum dedi,yarın tekrar gidicem,yeterli olgunluğA ulaştıysa çatlatılacak inşallaj

Bana da matofen verdi. Yumurta tembelliği olanlarda insülin direnci oluyormuş ve bu da yumurtaların büyümesini ve hormonal dengeyi bozuyormuş. Bu nedenle bana da klomen ve matofen verdi doktor

teşekkür ederim pek anlayamamıştım neden verdiğini seker ılacı olunca

Peki senin normalde yumurtlaman ne zaman oluyor? Yumurtlamayı geciktirmek için bir ilaç vardır herhalde... Bende normalde yumurtlama oluyor ve 13. günümde... adetim çünkü 27 günde.

Peki senin normalde yumurtlaman ne zaman oluyor? Yumurtlamayı geciktirmek için bir ilaç vardır herhalde... Bende normalde yumurtlama oluyor ve 13. günümde... adetim çünkü 27 günde.
polu oldugum icin ne zaman oldugumu bilemiyorum daha dogrusu muhtenelen normalde olmuyordur ama adetim cok duzensiz degil 30 gun. Bugun 13. Gun ikisi de 20 mm olmuslar igne oldum.

Hehehe seninle aynı gibiyiz,bende 13 ve 11 dedi,diğer tarafta var ama küçükleri saymıyorum dedi,yarın tekrar gidicem,yeterli olgunluğA ulaştıysa çatlatılacak inşallaj
Canim doktora gittin mi? Igne oldun mu? Ben gittim her tarafta 20 mmlik iki tane varnis. Hemen igne verdi doktor. Sadece kafama takilan bir soru var. gecen gittigimde solda 13 ve 14 vardi obur tarafta da soylemedi. Simdi ise farkli taraftalar. Oyleyse biri buyumus biri buyumemis oluyor. Yani o bana gelevek ay kist olarak mi cikacak?

Bence bu ay şansın fazla... Hadi bakalım..

Umarım olmaz. Biri cevabını verebilirse ben de yararlanacağım bu cevaptan. ama illa kist olup olayı komplikeleştirecek diye birşey yok. Her ay adetle kist atabiliyoruz zaten. Bende gelişmemişler vardı. İki tanesi gelişmişti. Adet görürsem atarım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…