Klomen kullananlar

Ya ilk klomen kullandigin ay 10.gunde biri 13 biri 10du. 10 olan kist oldu sonra. O yuzden bir ay klomen kullanamadm. Adetle kistin gitmesini bekledim.

mrb kızlar nasılsınız bakalım benim bata 6 gün var sabah test yaptım çok silik bir çizgi çıktı iğnenin etkisi olmuş olbilirmi 10 gün oldu iğne olalı hiçbir belirtide yok

20 mi ee çok iyiymişş,hadi hayırlısı... Benim sağ tarafta 11 ve13 vardı,sadece biri büyümüş o da 15 olmuş,cuma pazar ilişki dedi,pazartesi tekrar çağırdı,sonuç ne olacak bilmiyorum

Biri büyümemiş ama diğer tarafta da yumurta oluşmuş ne güzel vallahi

mrb kızlar nasılsınız bakalım benim bata 6 gün var sabah test yaptım çok silik bir çizgi çıktı iğnenin etkisi olmuş olbilirmi 10 gün oldu iğne olalı hiçbir belirtide yok
Canım benimde bugün itibariyle 5 gün kaldı bata. Merakla bekliyorum dün test yapcaktim zor tuttum kendimi beş gün sonra yapcam. Insallah ignenin etkisi değildir canım bir iki gün sonra bir daha test yap bence. Güzel haberlerini bekliyorum

bugün çatlama iğnesinden sonraki 13. günüm. öyle bir regl ağrısı yaşadım ki az önce, tamam dedim bu ay da ümitler gitti. beklemedeyim henüz bi' şey yok. fakat, bu ağrıyla umudum kırılmaya başladı

inşallah canım ama hiç bir belirti yok belim ağrıyor sadece ama bellide olmaz hakkımızda hayırlısı bekleyeceğim adet günüm geçsin ondan sonra yapacağım tabi dayanabilirsem

canım gebelikte de regl ağrısına benzer ağrılar oluyor ben ilk gebeliğimde yaşamıştım hatta adet olacağım diye 8 gün geçtikten sonra yapmıştım testi moralini bozma canım hiç bir şey belli olmaz bekle adet gününü hakkımızda hayırlısı canım

ben iğneden sonra, 6.günden-11.güne kadar pozitifi gördüm. 12.gün yani dün, negatifti. bakalım kısmet.

inşallah canım ama hiç bir belirti yok belim ağrıyor sadece ama bellide olmaz hakkımızda hayırlısı bekleyeceğim adet günüm geçsin ondan sonra yapacağım tabi dayanabilirsem
Aynen canım bende dayanabilirsem adet günüm geçince yapıcam, hafta içi çalıştığım için geçiyor da hafta sonu aklıma takılır durur artık

Bu arada arkadaşlar bugün benim adet olmam gereken gün ve pek bir hareket yok. Göğüslerde hassasiyet var.
Benim de adetim bir gün gecikti. Dün normal bir gebelik testi yaptım, durum negatif. Bugün adet göreceğim herhalde Bekliyorum, gelmezse kan testi artık...

en güzeli kan testi. en azından kafamızda soru işareti kalmaz. ben yarın sabaha kadar bi hareket olmazsa, gideceğim.

en güzeli kan testi. en azından kafamızda soru işareti kalmaz. ben yarın sabaha kadar bi hareket olmazsa, gideceğim.
Hep sanki heran olacakmışım gibi geliyor da o yüzden... Beklemek istedim o yüzden bir iki saat daha.

Maalesef değerim bhcg 0.100 çıktı arkadaşlar. Hamile değilim. Ama adet gecikmesi bana göre normal birşey değil. Bırakın günü saati saatine dakik olduğunu farkettim çünkü. Klomen üstüne projestron/estrofem alanlar varsa aranızda beni bilgilendirebilirler mi acaba? Adet gecikmesi yaşadınız mı? Normal bir durum mudur? Hormonları altüst ettiysek nasıl toparlamak gerekir?

ama tam da güzel haber diyordum ben , neyse kuzumm hayırlısı olsun inşAllahh ,herşey gönlünce olsuunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…