- 21 Kasım 2014
- 1.346
- 1.156
- 358
Ya ilk klomen kullandigin ay 10.gunde biri 13 biri 10du. 10 olan kist oldu sonra. O yuzden bir ay klomen kullanamadm. Adetle kistin gitmesini bekledim.Umarım olmaz. Biri cevabını verebilirse ben de yararlanacağım bu cevaptan. ama illa kist olup olayı komplikeleştirecek diye birşey yok. Her ay adetle kist atabiliyoruz zaten. Bende gelişmemişler vardı. İki tanesi gelişmişti. Adet görürsem atarım diye düşünüyorum.
20 mi ee çok iyiymişş,hadi hayırlısı... Benim sağ tarafta 11 ve13 vardı,sadece biri büyümüş o da 15 olmuş,cuma pazar ilişki dedi,pazartesi tekrar çağırdı,sonuç ne olacak bilmiyorumCanim doktora gittin mi? Igne oldun mu? Ben gittim her tarafta 20 mmlik iki tane varnis. Hemen igne verdi doktor. Sadece kafama takilan bir soru var. gecen gittigimde solda 13 ve 14 vardi obur tarafta da soylemedi. Simdi ise farkli taraftalar. Oyleyse biri buyumus biri buyumemis oluyor. Yani o bana gelevek ay kist olarak mi cikacak?
Biri büyümemiş ama diğer tarafta da yumurta oluşmuş ne güzel vallahiCanim doktora gittin mi? Igne oldun mu? Ben gittim her tarafta 20 mmlik iki tane varnis. Hemen igne verdi doktor. Sadece kafama takilan bir soru var. gecen gittigimde solda 13 ve 14 vardi obur tarafta da soylemedi. Simdi ise farkli taraftalar. Oyleyse biri buyumus biri buyumemis oluyor. Yani o bana gelevek ay kist olarak mi cikacak?
Bende seni yiriiiiiiiiiiiiiimmm canım beniiimmmeeee sende öylesin cücüüüümmm , yirimm
Canım benimde bugün itibariyle 5 gün kaldı bata. Merakla bekliyorum dün test yapcaktim zor tuttum kendimi beş gün sonra yapcam. Insallah ignenin etkisi değildir canım bir iki gün sonra bir daha test yap bence. Güzel haberlerini bekliyorummrb kızlar nasılsınız bakalım benim bata 6 gün var sabah test yaptım çok silik bir çizgi çıktı iğnenin etkisi olmuş olbilirmi 10 gün oldu iğne olalı hiçbir belirtide yok
inşallah canım ama hiç bir belirti yok belim ağrıyor sadece ama bellide olmaz hakkımızda hayırlısı bekleyeceğim adet günüm geçsin ondan sonra yapacağım tabi dayanabilirsemCanım benimde bugün itibariyle 5 gün kaldı bata. Merakla bekliyorum dün test yapcaktim zor tuttum kendimi beş gün sonra yapcam. Insallah ignenin etkisi değildir canım bir iki gün sonra bir daha test yap bence. Güzel haberlerini bekliyorum
canım gebelikte de regl ağrısına benzer ağrılar oluyor ben ilk gebeliğimde yaşamıştım hatta adet olacağım diye 8 gün geçtikten sonra yapmıştım testi moralini bozma canım hiç bir şey belli olmaz bekle adet gününü hakkımızda hayırlısı canımbugün çatlama iğnesinden sonraki 13. günüm. öyle bir regl ağrısı yaşadım ki az önce, tamam dedim bu ay da ümitler gitti. beklemedeyim henüz bi' şey yok. fakat, bu ağrıyla umudum kırılmaya başladı
mrb kızlar nasılsınız bakalım benim bata 6 gün var sabah test yaptım çok silik bir çizgi çıktı iğnenin etkisi olmuş olbilirmi 10 gün oldu iğne olalı hiçbir belirtide yok
canım gebelikte de regl ağrısına benzer ağrılar oluyor ben ilk gebeliğimde yaşamıştım hatta adet olacağım diye 8 gün geçtikten sonra yapmıştım testi moralini bozma canım hiç bir şey belli olmaz bekle adet gününü hakkımızda hayırlısı canım
Aynen canım bende dayanabilirsem adet günüm geçince yapıcam, hafta içi çalıştığım için geçiyor da hafta sonu aklıma takılır durur artıkinşallah canım ama hiç bir belirti yok belim ağrıyor sadece ama bellide olmaz hakkımızda hayırlısı bekleyeceğim adet günüm geçsin ondan sonra yapacağım tabi dayanabilirsem
Benim de adetim bir gün gecikti. Dün normal bir gebelik testi yaptım, durum negatif. Bugün adet göreceğim herhaldebugün çatlama iğnesinden sonraki 13. günüm. öyle bir regl ağrısı yaşadım ki az önce, tamam dedim bu ay da ümitler gitti. beklemedeyim henüz bi' şey yok. fakat, bu ağrıyla umudum kırılmaya başladı
Bu arada arkadaşlar bugün benim adet olmam gereken gün ve pek bir hareket yok. Göğüslerde hassasiyet var.
Benim de adetim bir gün gecikti. Dün normal bir gebelik testi yaptım, durum negatif. Bugün adet göreceğim herhaldeBekliyorum, gelmezse kan testi artık...
Hep sanki heran olacakmışım gibi geliyor da o yüzden... Beklemek istedim o yüzden bir iki saat daha.en güzeli kan testi. en azından kafamızda soru işareti kalmaz. ben yarın sabaha kadar bi hareket olmazsa, gideceğim.
Hep sanki heran olacakmışım gibi geliyor da o yüzden... Beklemek istedim o yüzden bir iki saat daha.
Benim durumum bu ay bitik maalesef. Sadece adet gecikmesinin sebeleri konusunda endişeliyim şu an ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Maalesef değerim bhcg 0.100 çıktı arkadaşlar. Hamile değilim. Ama adet gecikmesi bana göre normal birşey değil. Bırakın günü saati saatine dakik olduğunu farkettim çünkü. Klomen üstüne projestron/estrofem alanlar varsa aranızda beni bilgilendirebilirler mi acaba? Adet gecikmesi yaşadınız mı? Normal bir durum mudur? Hormonları altüst ettiysek nasıl toparlamak gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?