Bana doktor catlatma ignesi olduysan adet gecikmez dedi.Maalesef değerim bhcg 0.100 çıktı arkadaşlar. Hamile değilim. Ama adet gecikmesi bana göre normal birşey değil. Bırakın günü saati saatine dakik olduğunu farkettim çünkü. Klomen üstüne projestron/estrofem alanlar varsa aranızda beni bilgilendirebilirler mi acaba? Adet gecikmesi yaşadınız mı? Normal bir durum mudur? Hormonları altüst ettiysek nasıl toparlamak gerekir?
Canım bende iki ay once klomen sonra progesteron kullanmıştım benimde gecikme olmustu 37 gun sonra adet olmustum seni anliyorum canım . Ama yinede bi dort bes gun bekle sonra yine test yap belki gec dollenmedir İnşallah güzel haberler verirsin canımBenim durumum bu ay bitik maalesef. Sadece adet gecikmesinin sebeleri konusunda endişeliyim şu an ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Belki de büyüdü ve tuttu da doktor göremedi,olmayan şey değil çünkü,kanama da yerleşme kanaması ...... Temennimiz bu tabiarkadaslar gecen ay 15 kasımda hasta oldum 2klomen kullandım gunde yumurtalar buyumedı.bu ay 3e cıkacak hasta olunca 13 gıbı olurum dıye dusunuyodum hep 2 gun erken olurum cunku.ancak ılıskı sonrası bugun baktım kan geldı 10 gun daha var hasta olmama .neden kanama olurkı anlyamadım korktum ılk kezde boyle bısey geldı basıma.bılgısı olan varmıdır
Herkeste farklı etki yapıyor,bende de uyku düzensizliği yapmıştı,arkadaşta şişkinlik... Hormonal bi ilaç olduğundan,sinirlerini etkilemesi normalben de bu ay klomen kullanıyorum. bende yan etki olarak tahammülsüzlük yaptı çok fena. her şeye sinirleniyorum. sizde böyle bir şey var mı?
ben de bu ay klomen kullanıyorum. bende yan etki olarak tahammülsüzlük yaptı çok fena. her şeye sinirleniyorum. sizde böyle bir şey var mı?
İğne ne zaman oldun,bana vermedi doktorkizlar peki yumurtlar farkli zamanda catlayabilir mi? sag tarafim igneden 12 saat snra agridi, sol tarafim ise 34 saat snra. hatta sol tarafim bir 10 dkk sidetli agridi hemen gecti.
Persembe oglen. Doktora gittigim gun. Doktor hemen vurdurdu.İğne ne zaman oldun,bana vermedi doktor
Çok iyiymiş,tabi benimki yeterince gelişmediği için vurmamıştır,beraber ilerliyor tedavi sürecimiz,inş güzel haberleri de beraber alırızPersembe oglen. Doktora gittigim gun. Doktor hemen vurdurdu.
İnş canım. Bu ay inş mücdemizi alırız. Bu arada bazı doktorlqr nedense çatlatma iğnesi vermiyor.Çok iyiymiş,tabi benimki yeterince gelişmediği için vurmamıştır,beraber ilerliyor tedavi sürecimiz,inş güzel haberleri de beraber alırız
Hiç mi büyümedi canım benimkide 12. Gün gittiğimde büyümemiş hiç bi gelişme yok dedi ama karından baktığı için yanılıyodur dedim ve 16.gün başka bi doktora gittîm vajinal bakmasını istedim. Baktı ve yumurtan çatlamış dedi.sende böyle bi durum olabilir nereden baktığı önemli çünkü:)inşallah dr yanılmıştır o kan da yerleşme kanamasıdır.arkadaslar gecen ay 15 kasımda hasta oldum 2klomen kullandım gunde yumurtalar buyumedı.bu ay 3e cıkacak hasta olunca 13 gıbı olurum dıye dusunuyodum hep 2 gun erken olurum cunku.ancak ılıskı sonrası bugun baktım kan geldı 10 gun daha var hasta olmama .neden kanama olurkı anlyamadım korktum ılk kezde boyle bısey geldı basıma.bılgısı olan varmıdır
Son adetine göre mi 37 gün sonra olmuştun canım? Söktürücü ilaç verdi mi doktor peki? Ne zaman doktora gitmem lazım bilemedim. Telaş içindeyim burada. Geç döllenme nedir? Yumurtlama çatlatma iğnesinden 36 saatsonra olmuyor muydu? Keşke doktorum söyleseydi de ilişki günlerimizi ona göre uzatsaydım. Ne biliyim ben? :)Canım bende iki ay once klomen sonra progesteron kullanmıştım benimde gecikme olmustu 37 gun sonra adet olmustum seni anliyorum canım . Ama yinede bi dort bes gun bekle sonra yine test yap belki gec dollenmedir İnşallah güzel haberler verirsin canım
Belki de büyüdü ve tuttu da doktor göremedi,olmayan şey değil çünkü,kanama da yerleşme kanaması ...... Temennimiz bu tabi
Hiç mi büyümedi canım benimkide 12. Gün gittiğimde büyümemiş hiç bi gelişme yok dedi ama karından baktığı için yanılıyodur dedim ve 16.gün başka bi doktora gittîm vajinal bakmasını istedim. Baktı ve yumurtan çatlamış dedi.sende böyle bi durum olabilir nereden baktığı önemli çünkü:)inşallah dr yanılmıştır o kan da yerleşme kanamasıdır.
Senle aynı gün yumurtlamışız demekki:)olabılır tabi rahme yerleşemesi şüpheli ilişkiden 5 yada 6 gün sonra oluyo diye biliyorum ben.yüce rabbim dilerse olmayacak şey yok birde öyle baknak lazım tabi.inşallah hamişsindir ve güzel haberlerini verirsin.ben p.tesi kan testî yaptırmayı düşünüyorum senin kaçıncı günün bugün?alttan baktı buyumemiş demişti.dıger ay 3e cıkaralım klomenı hastalıgının 4.gunu gel dedı.29 kasım yumurtlama gunuydu.ayın 5inde kan geldı yanı dun.hemen hamıle kalıp böyle bısey olurmukı
Canım insan telaslaniyor haklisin. Adetten sonra 37. Gun adet oldum canım söktürücü vermisti doktor ama söktürücü de bi işe yaramamisti bi de adetim kahverengi geldi dört gün hiç normal adet gibi degildi. Igneden 36 saat sonra yumurtlama oluyor biz igne vurulduktan sonra basladik calismalara ne olur ne olmaz diyeSon adetine göre mi 37 gün sonra olmuştun canım? Söktürücü ilaç verdi mi doktor peki? Ne zaman doktora gitmem lazım bilemedim. Telaş içindeyim burada. Geç döllenme nedir? Yumurtlama çatlatma iğnesinden 36 saatsonra olmuyor muydu? Keşke doktorum söyleseydi de ilişki günlerimizi ona göre uzatsaydım. Ne biliyim ben? :)
Bayağı telaş içindeyim. Bu ay kendi kendine deneme yatıyor di mi o zaman? fsh altüsttür. Ne dersiniz?
Offf çok soru sordum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?