Benim doktorum kendiliğinden adet olursun bekle 3-4 gün dedi. Beklemedeyim yine. Ama bu sefer hamilelik değil adet beklemesi :)Canım insan telaslaniyor haklisin. Adetten sonra 37. Gun adet oldum canım söktürücü vermisti doktor ama söktürücü de bi işe yaramamisti bi de adetim kahverengi geldi dört gün hiç normal adet gibi degildi. Igneden 36 saat sonra yumurtlama oluyor biz igne vurulduktan sonra basladik calismalara ne olur ne olmaz diye
Önemli olan yumurtanın kalitesiymiş canım zaten.bende çatlatma iğnesi vurulmadım kendiliğinden çatladı.hemde ilk gittiğim doktor hiç büyümemiş dediği halde :)inşallah sonuç alırım ve inşallah sende alırsın bu arada yumurtam büyümeniş diye tembellik etmemişsindir umarım.:)rabbimin dediği olur sen elinden geleni yap gerisi tevekkül.kan dun geldı.ilişkiye girelide 5 gun oldu.ne bılım .bana doktor yumurtan buyumedı yeterlı olgunluga ulasmadı demıstı.ondan 3 cıkaracak ılacı.kendımızmı denesek yoksa asılamamı yaptırsak kararsız kaldım bu konudada.yumurta catlatıp kendılerı deneyıp hamıle kalma sansı nedır acaba
Önemli olan yumurtanın kalitesiymiş canım zaten.bende çatlatma iğnesi vurulmadım kendiliğinden çatladı.hemde ilk gittiğim doktor hiç büyümemiş dediği halde :)inşallah sonuç alırım ve inşallah sende alırsın bu arada yumurtam büyümeniş diye tembellik etmemişsindir umarım.:)rabbimin dediği olur sen elinden geleni yap gerisi tevekkül.
Hem bu kaçıncı klomen kullanışın hemen aklına aşılama falan getiriyosun sanırım sende sabırsıSın benim gibi.bence hemen düşünme öyle belik hamiş kalırsın bu ay daha hiçbişey belli değil ki.kan dun geldı.ilişkiye girelide 5 gun oldu.ne bılım .bana doktor yumurtan buyumedı yeterlı olgunluga ulasmadı demıstı.ondan 3 cıkaracak ılacı.kendımızmı denesek yoksa asılamamı yaptırsak kararsız kaldım bu konudada.yumurta catlatıp kendılerı deneyıp hamıle kalma sansı nedır acaba
Olsun canım bir gün olur hamilelik için de bekleriz inşallahBenim doktorum kendiliğinden adet olursun bekle 3-4 gün dedi. Beklemedeyim yine. Ama bu sefer hamilelik değil adet beklemesi :)
İnşallah canım ben bu ay ilk defa kullandım .siklusun 12.günü doktora gittim daha öncede söylemiştim doktor yumurtalarında hiçbi gelişme büyüme yok demişti.onun üzüntüsüyle hemen eve geldim incir kürü yaptım 4 gün savah akşam aç karnına içtim.16. Gün doktora gittiğinde yumurtan çatlamış dedi.şok oldum gelişmeyen yumurta 4 günde nasıl gelişti ce hamen catladı.tabi ilk gittiğim doktor karından baktığı için umudumu kaybetmedim ama yinede üZüldüm ve geldim incit kürü yaptım ne kadar faydası oldu bilemem ama sende yap derim incir kürü yumurta geliştirmek için uygulanan bir kürıkıncı klomen kullanısım.bu ay kullanırsam 3 olcak. .insallhhh istedıgımız gıbı olur hersey.salı gunu doktora gıtcem.insaşh bu bu sefer buyurler de bi sonuc elde ederız .2015 e hamıle gırerızzzzz :)
hafi bakalım bol yumurtalı bir ay senin olsun ikşz üçüz çocukların olsun inşallah.yap sakın yarım bırakma bende adet olursam başlıycam tekrar inşallah olmamdaok tamamdır zaten yapıyodum ınancımı kaybetmıstım madem öyle yıne baslıyım bugunde :) hatta suan kalkıyorum yapmaya sagol gorusuruz
inşallah canım iyi haberlerini bekliyorum salı günü.bu arada ilk bebişin mi olcak başka çocugun var mı ?ıkıncı klomen kullanısım.bu ay kullanırsam 3 olcak. .insallhhh istedıgımız gıbı olur hersey.salı gunu doktora gıtcem.insaşh bu bu sefer buyurler de bi sonuc elde ederız .2015 e hamıle gırerızzzzz :)
Bazılarında akıntı olmayabilşyormuş canım belki çatlamamıştırda yumurtan.istersen bi dr git çatlayıp çatlamadığı ultrasonda görünüyokizlar sorum var. yumurta catladiysa akinti olmasi zorunlu mu ? Persembe gunu igne oldum ama nerdeyse hic akintim yok. Gecen sefer igne oldugumda cok akintim olmustu.
Bazılarında akıntı olmayabilşyormuş canım belki çatlamamıştırda yumurtan.istersen bi dr git çatlayıp çatlamadığı ultrasonda görünüyo
Aynen katılıyorum,çok zor beklemekBeklemek ne kadar zoe bu ay da yikilmaktan cok korkuyorum. Ins artik tutar. Cok yipraniyorum cunku.
Aynen canım bende çok korkuyorum olmayacak bu ay diye, bende de hiç akıntı falan olmadı hatta ağrı da olmadı, doktora kontrole gittiğimizde canım çatlamış dedi.Beklemek ne kadar zoe bu ay da yikilmaktan cok korkuyorum. Ins artik tutar. Cok yipraniyorum cunku.
canım bendede akıntı olmadı ama yumurtam çatladı herkeste akıntı olmayabiliyormuşkizlar sorum var. yumurta catladiysa akinti olmasi zorunlu mu ? Persembe gunu igne oldum ama nerdeyse hic akintim yok. Gecen sefer igne oldugumda cok akintim olmustu.
inşAllah güzel haberleriniz alırız canııımmmmrb kızlar nasılsınız bakalım bata son 2 gün bakalım neler olacak çok meraklanıyorum ama hiçbir belirtide yok bel ağrısından başka hakkımızda hayırlısı inşallah bu sefer olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?