kızlar cuma bitti Letu , bugün adetimin 11. günü doktora gittim , doktorum çarşamba gelmemi söyledi ,yumurta yok demedi , anladığım kadarıyla daha yeterince büyümemişler ,doktor kızgındı hemşiresine ,bende bişiy sormadım ,tırstıımm bişey sormaya
eğer 1 doz ile büyümüş ise yumurtalar , bu Letu cidden harika dostummm[/
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canımcımmmmm,sen benden önce alıcan o güzel haberi inşallah,sen çarşamba,ben cumartesi alıcam hadiiii bakalım mutlu et biziiii :)
Catlamislardir canim. Ben bugun doktora gittim. Doktor bana yumurtalarin catlamis dedi. Akintimin olmadigini soyledim. O da ben de goremedim akintiyi dedi ama kesin catladi. Olusab yumurta kuculemez yada kaybolamaz dedi. Ya ayni kalir yada buyumeye devam eder sonra kiste donusur. Yumurtaliklarin temiz dedi. Bu yuzden yumurtalarin hepsi catlamis dedi.Kızlar benim geçen hafta oluşan yumurtalar kaybolmuş
Senin yumurtan 15 degil miydi? Gunde 2 mm buyuyebiliyor. Bu yuzden bence catladi.Kızlar benim geçen hafta oluşan yumurtalar kaybolmuş
Bu arada doktora persembe gunu gitmistim. O zaman iki tane vardi bugun gittigimde artik herhangi bir akintiyi gorememis. Yani anladigim kadariyla o sari sivi coktan cikmis olabiliyorKızlar benim geçen hafta oluşan yumurtalar kaybolmuş
Aynen oyle ben de onu diyorum.yumurtanmı kaybolmusnasıl kayboluyo kı anlayamadım kızlar.çatlamıstır ozaman
Hadi yaa öyle mi dersin,inşallah öyledir canım yaaSenin yumurtan 15 degil miydi? Gunde 2 mm buyuyebiliyor. Bu yuzden bence catladi.
Walla öyle dedi yaa,bende ekrandan göremedim geçen gördüklerimi,yumurtlamış olabilirsin dedi,hesap fln yaptı kendince,sonra da progesterın a bakılmasını istedi,cuma günü test tapıcam işte yumurta kalitesi içindoktor bakmadımı catladı veya catlamadı der.kaybolmak dıye bısey olmaz arkadasım.hemen moral bozma dıycem .doktor bana gak guk dese aglamaya basladıgım ıcın psıkopata bagladım cunku.ha oldu ha hamıle kaldım dıye bıseyler beklıyoz cunku.bozma moralını kaybolmaz bak hepımız jinekolog oldu doktora gıde gıde :) kaybolmaz ya sasırdım öyle deyınce
İnşallah canım yaa inşallahyumurtanmı kaybolmusnasıl kayboluyo kı anlayamadım kızlar.çatlamıstır ozaman
Bende sıvı olduğunu da söyledi,tabi benim akıl kaybolan yumurtada olduğu için ne sıvısı die soramadım bileBu arada doktora persembe gunu gitmistim. O zaman iki tane vardi bugun gittigimde artik herhangi bir akintiyi gorememis. Yani anladigim kadariyla o sari sivi coktan cikmis olabiliyor
Zaten çok istediğimiz için olmuyor ve canım unutma ki bu yolda yalnız değilsin,herkes aynı şeyleri yaşıyor ve tek destek eşimiz .... Rabbim de bizi bu şekilde sınıyor belkide,tek yapmamız gereken şükredip,sabretmekbenimde klomen artıracak yarın.sıkıldım artık isyanda etmek istemiyorum ama çok zor artık dayanamıyorum insanlara laf anlatmaktan bıktım.yoruldum eşimde olmasa ne yapardım bilmiyorum geceleri ağlamak istemiyorum artık.sadece bir evlat istediğim.neden insanın çok istediği şey olmuyo
Kaçıncı klomenin oluyor bubenimde klomen artıracak yarın.sıkıldım artık isyanda etmek istemiyorum ama çok zor artık dayanamıyorum insanlara laf anlatmaktan bıktım.yoruldum eşimde olmasa ne yapardım bilmiyorum geceleri ağlamak istemiyorum artık.sadece bir evlat istediğim.neden insanın çok istediği şey olmuyo
Ya bana doktor ozellikle bugun gostersi bak temiz yok dedi demek catladi catlamazsa buyurlerdi kaybolma sansi yok dedi.Hadi yaa öyle mi dersin,inşallah öyledir canım yaa
Kızlar benim geçen hafta oluşan yumurtalar kaybolmuş
benimde klomen artıracak yarın.sıkıldım artık isyanda etmek istemiyorum ama çok zor artık dayanamıyorum insanlara laf anlatmaktan bıktım.yoruldum eşimde olmasa ne yapardım bilmiyorum geceleri ağlamak istemiyorum artık.sadece bir evlat istediğim.neden insanın çok istediği şey olmuyo
: Dtikkat tikkat kaçak yumoşlar aranıyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?