Klomen kullananlar

Canim seni cok iyi anliyorum. Ben de seninle ayni psikolojik durumdaydim. En son beni yikan doktorun bu ay sana ilac vermeyecegim kistin var demesi oldu. Eve nasil geldigimi hatirlamitorum. Esim ne yapacagini bilemedi. Daha cok cocugun olmamasi degil benin o haldr olmam onu uzuyordu. Surekli agliyordum. Ozellikle de evde yalniz kaldigim zaman. Sonra bir cagre bulmam gerektigini fark ettim. Daha cok dua etmeye basladim. Zikir cekmeye basladim Meryem suresini okumaya basladim. Bunlar hem benj sakinlestirdiler hem yeni umit verdi. Bu yuzden bu ay cok umutluyum. Inshallah olir artik. Rabbimin bir bildigi var demek ki bizi bu kadar bekletiyor. Sen yeterki umidini kaybetme. Bir gun yavrularimiza kavusacagiz hepimiz ins.

sagolun kızlar.eşimin yanında aglamamaya calıyorumda aksamları yanlız olunca evde duvarlar üstüme geliyo sanki.tv bakmaktan kıtap okumaktandasıkıldım artık.işe girsem doktor bursada ayda 3kez cagırıyo kontrole.adam benı ıse almaz babamın dukkanı degılkı ızın versın dıyorum.kursa gıtmeye karar verdim. arkadaslarım cocukları oldu telefonda konusyoruz hergun.hep dert yanıyolar yok cocuk bakmak cok zor gece uyuyamıyoruz.inan rabbım nasıp etsın uyumam yemek yemem fılmlerde olurduya cocuk parkına gıdemezdı cocugu olmayan kadınlar hakkaten öyle. salıncak görüp ağlayacağım aklıma gelmezdi.ama rabbım böyle sınıyor dıyorum buda benım ımtıhanım dıyorum.

burda yanlızım bırde kımseyle konusamıyorum bu konuları.arkadasları herzaman arıyamıyorum herkesın evı var esı var.annem uzulmesın dıye aramıyorum cok fazla.eşim o benım herseyım ay yazdımda agladımda okumasanızda ıcımı dokmek ıstedım.

Ayy canım benimmm ne çok takmışsın sen böyle yaa,canım herkes aynı dertten müzdarip,evet zor ama sabretmeye çalışıyoruz,birbirimizle paylaşıyoruz dertlerimizi ve az da olsa unutuyoruz,ama sen böyle yaparsan kendini çok yıpratırsın ve olacağı varsa da olmaz,çünkü moral çok önemli... Ben kendimi takıyor zannediyordum ki senin yazdıklarını okuyunca hiiiiiiç takmamışım dedim. Bana çok destek olan bir arkadaşım bana dedi ki,haline şükret dedi,daha kötü bir dert gelse başına ne çocuğu düşünecek halin kalır ne başka şey... Ben de sana diyorum,bak destek oluyoruz birbirimize,sabret !!!!!!!

canim yalniz degilsin biz variz ve seni cok iyi anliyoruz. birbirimize destek oluyoruz. basini dik tut umidine kesme. Rabbime en tez zamanda ins dualarimiz kabul eder hepimizi hayirli birevlat verir.

sagolun arkadaslar gercekten.destek oldugunuz ıcın evet cok buyuttugumun farkındayım.normalde de kafaya takarım herseyı buda tuz bıber olunca :) yatıyım ben ıyıgeceler herkese opuldunuzzz hatunlar

Bende bu gün klomene başlayarak umudunuza ortak oldum. Psikolojik olarak bu kadar çabuk ve çok yıpranabileceğimi düşünmemiştim hiç. Ama ilaç umut oldu bana umarım bir an önce hepimizin gönlüne göre verir yaratan. Dua edelim bir birimize.

Bir de bir kaç sorum olacak.
Ben cuma günü tahlillerim yetişmedi diye bu gün gittim sonuç öğrenmeye ve doktor ilacı yazdı ama o kadar kalabalık ve insanlar o kadar tahammülsüzdü ki ilacı ancak yazdırabildim. Günde kaç tane kullanacağımı eczacıdan öğrendim ama şu gün gel bakalım falan demedi. belkide fırsat bulamadı çünkü saygısız bir arkadaş doktor tahlillerimi incelerken yok oram ağrıyor yok buram kanıyor diye dırdır etmekten geri kalmadı sağolsun. Hayır kanayan ağrıyan yerleri doktorun uzmanlık alanı ile ilgili olsa içim yanmayacak. Bende çok kalamadım, zaten doktor için cuma günü izin almıştım hocamdan ve bu sabah tekrar izin aldım ama okulda en yoğun gün bu gündü. Çok yoğun biliyorsun çabuk gel dedi.

Ne yapmam gerekli benim?

Eve geldim bizimki diyo ki aşkım yatağın altına bakalım mı :)))) dedimmm yoooook aynur koltuk altına bakın dedi :)) artık doktordan çok senin fikirleri soruyor :))) eve girdim anlattım dio ki aynur ne dedi :)))))

eheheh bak ben sana söyle dedim , o senden önce davranmış ,ee aklın yolu birdirrr

ailenizin toktoru benn

Seyhancım biz burda birbirimize destek olmak ,yardımlaşmak için varız
kafanı biraz dağıtmaya çalış kuzum , bak daha yolun başındayız , şimdiden negatif olursak sonra ne yaparızz ?
Rabbim daha büyük dert veripte bugünleri aratmasın , günümüze şükretmek lazım bence
hadi bakalım gülümse şimcikk

Hoşgeldin aramıza arkadaşım,yalnız değilsin...lakin önce doktoru sakin kafayla yakala ya da doktor değiştir,ne demek iletişim kuramamak çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…