Klomen kullananlar

Hoşgeldin aramıza arkadaşım,yalnız değilsin...lakin önce doktoru sakin kafayla yakala ya da doktor değiştir,ne demek iletişim kuramamak çok kötü.
Yani şuan yaşadığım şehir çok küçük bir yer zaten 3 tane doktor var bu gittiğim içlerinde en iyisi. 1 tane de özel hastane var ama o hastanede de gebe kalmadan gidilince bir miktar hesap şişiriyormuş. Şu testi yapalım bu kadar bu testi de yapalım bu kadar diye. zaten hamilelik olunca özele geçicem.

aramıza hoşgeldin canım , Rabbim kolaylık versin

Oyyyy enerji depom benimmmm

Canım devlette o haldeykenn sağlıklı ilerlemesi zor,çünkü ilerde doktorun her kelimesine çok ihtiyacın olacak,bende özele gidiyorum ama tahlillerimi devlette yapıyorum. Sen önce ilacını kullan iaç bittikten sonra yumurta kontrolü için tekrar gitmen gerekecek

İlaç bittikten kaç gün sonra gitmeliyim. Yada bitince hemen mi gideyim.

İlaç bittikten kaç gün sonra gitmeliyim. Yada bitince hemen mi gideyim.
canım hoş geldin aramıza adet günlerin düzenlimi eğer değilse hesaplama yapman gerekiyor her doktor kendine göre çağırıyor ama senin biraz farklı sanırım ilaç bittikten 7 gün sonra yumurta takibine gittim ve çatlatma iğnesi verdi sen yumurtlama gününü kendin hesaplayacaksın bir gün öncesinden de dr gideceksin başka çaren yok gibi hakkında hayırlısı

Benim yumurtlama günüm hiç belli değilki 61, 40, 38, 42, 36, 31 günlük döngülerim oldu son zamanlarda doktorda bu sebeple verdi zaten ilacı. ben pazartesiye gideyim en iyisi ba dem'in dediği gibi. Hem belki konuşma fırsatı buluruz bu sefer.
Yeniden tahlil falan ister mi dersiniz?

Yeniden istemez elindeki tahlillere bakar da,bak benim de adet çok düzensizdi,doktor adetin 3.günü başlattı 5.gün bitti,2 gün sonra kontrole gittim,sağda 11 ve 13 cm büyüklüğünde iki yumurta 3 gün sonra 15 oldu sonra kayboldu :))))) neyse sen ne zamn başlıyorsun klomene yarın mı

oo çok uzun süreç bence de ba dem in dediği gibi sen ilaç bitti mi git doktora yada telefon ihtimalin varsa sorabilirsin inşallah en kısa zaman kavuşursun hayaline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…