inşallah canım ama adet olucam galiba sancıları başladı şimdiden
Ayy canım benimmm ne çok takmışsın sen böyle yaa,canım herkes aynı dertten müzdarip,evet zor ama sabretmeye çalışıyoruz,birbirimizle paylaşıyoruz dertlerimizi ve az da olsa unutuyoruz,ama sen böyle yaparsan kendini çok yıpratırsın ve olacağı varsa da olmaz,çünkü moral çok önemli... Ben kendimi takıyor zannediyordum ki senin yazdıklarını okuyunca hiiiiiiç takmamışım dedim. Bana çok destek olan bir arkadaşım bana dedi ki,haline şükret dedi,daha kötü bir dert gelse başına ne çocuğu düşünecek halin kalır ne başka şey... Ben de sana diyorum,bak destek oluyoruz birbirimize,sabret !!!!!!!
Aaaa çooook isteriiiiiizzz eveettt eveeett eveeet ve inşaalllllaaaaaahhtamam ülen o halde ben ısmarlamak istiyom
CHALLENGE STARTED
Yani şuan yaşadığım şehir çok küçük bir yer zaten 3 tane doktor var bu gittiğim içlerinde en iyisi. 1 tane de özel hastane var ama o hastanede de gebe kalmadan gidilince bir miktar hesap şişiriyormuş. Şu testi yapalım bu kadar bu testi de yapalım bu kadar diye. zaten hamilelik olunca özele geçicem.Hoşgeldin aramıza arkadaşım,yalnız değilsin...lakin önce doktoru sakin kafayla yakala ya da doktor değiştir,ne demek iletişim kuramamak çok kötü.
Bende bu gün klomene başlayarak umudunuza ortak oldum. Psikolojik olarak bu kadar çabuk ve çok yıpranabileceğimi düşünmemiştim hiç. Ama ilaç umut oldu bana umarım bir an önce hepimizin gönlüne göre verir yaratan. Dua edelim bir birimize.
Bir de bir kaç sorum olacak.
Ben cuma günü tahlillerim yetişmedi diye bu gün gittim sonuç öğrenmeye ve doktor ilacı yazdı ama o kadar kalabalık ve insanlar o kadar tahammülsüzdü ki ilacı ancak yazdırabildim. Günde kaç tane kullanacağımı eczacıdan öğrendim ama şu gün gel bakalım falan demedi. belkide fırsat bulamadı çünkü saygısız bir arkadaş doktor tahlillerimi incelerken yok oram ağrıyor yok buram kanıyor diye dırdır etmekten geri kalmadı sağolsun. Hayır kanayan ağrıyan yerleri doktorun uzmanlık alanı ile ilgili olsa içim yanmayacak. Bende çok kalamadım, zaten doktor için cuma günü izin almıştım hocamdan ve bu sabah tekrar izin aldım ama okulda en yoğun gün bu gündü. Çok yoğun biliyorsun çabuk gel dedi.
Ne yapmam gerekli benim?
Oyyyy enerji depom benimmmmSeyhancım biz burda birbirimize destek olmak ,yardımlaşmak için varız
kafanı biraz dağıtmaya çalış kuzum , bak daha yolun başındayız , şimdiden negatif olursak sonra ne yaparızz ?
Rabbim daha büyük dert veripte bugünleri aratmasın , günümüze şükretmek lazım bence
hadi bakalım gülümse şimcikk
Aaaa çooook isteriiiiiizzz eveettt eveeett eveeet ve inşaalllllaaaaaahh
Teşekkür ederim. Hepimize inşallah.aramıza hoşgeldin canım , Rabbim kolaylık versin
Canım devlette o haldeykenn sağlıklı ilerlemesi zor,çünkü ilerde doktorun her kelimesine çok ihtiyacın olacak,bende özele gidiyorum ama tahlillerimi devlette yapıyorum. Sen önce ilacını kullan iaç bittikten sonra yumurta kontrolü için tekrar gitmen gerekecekYani şuan yaşadığım şehir çok küçük bir yer zaten 3 tane doktor var bu gittiğim içlerinde en iyisi. 1 tane de özel hastane var ama o hastanede de gebe kalmadan gidilince bir miktar hesap şişiriyormuş. Şu testi yapalım bu kadar bu testi de yapalım bu kadar diye. zaten hamilelik olunca özele geçicem.
İlaç bittikten kaç gün sonra gitmeliyim. Yada bitince hemen mi gideyim.Canım devlette o haldeykenn sağlıklı ilerlemesi zor,çünkü ilerde doktorun her kelimesine çok ihtiyacın olacak,bende özele gidiyorum ama tahlillerimi devlette yapıyorum. Sen önce ilacını kullan iaç bittikten sonra yumurta kontrolü için tekrar gitmen gerekecek
Yok canım 2 gün sonra git,büyümemişse yumurtalar tekrar çağıracak büyük ihtimal,eğer yeterli olgunluğa gelmişse ilişki günü önerecekİlaç bittikten kaç gün sonra gitmeliyim. Yada bitince hemen mi gideyim.
Amin amin aminnn iyi geceler canımcımmmmm çooooookkk öptümben kaçtım en güzel anne adaylarım , herşey gönlümüzce olsun ,göbüşlerimiz bebüş dolsun , Ammmiiiiiiiinnnnnnn
canım hoş geldin aramıza adet günlerin düzenlimi eğer değilse hesaplama yapman gerekiyor her doktor kendine göre çağırıyor ama senin biraz farklı sanırım ilaç bittikten 7 gün sonra yumurta takibine gittim ve çatlatma iğnesi verdi sen yumurtlama gününü kendin hesaplayacaksın bir gün öncesinden de dr gideceksin başka çaren yok gibi hakkında hayırlısıİlaç bittikten kaç gün sonra gitmeliyim. Yada bitince hemen mi gideyim.
Benim yumurtlama günüm hiç belli değilki 61, 40, 38, 42, 36, 31 günlük döngülerim oldu son zamanlarda doktorda bu sebeple verdi zaten ilacı. ben pazartesiye gideyim en iyisi ba dem'in dediği gibi. Hem belki konuşma fırsatı buluruz bu sefer.canım hoş geldin aramıza adet günlerin düzenlimi eğer değilse hesaplama yapman gerekiyor her doktor kendine göre çağırıyor ama senin biraz farklı sanırım ilaç bittikten 7 gün sonra yumurta takibine gittim ve çatlatma iğnesi verdi sen yumurtlama gününü kendin hesaplayacaksın bir gün öncesinden de dr gideceksin başka çaren yok gibi hakkında hayırlısı
Ay inshallah ortak bolusuruz:))) cok heyacanlandimtamam ülen o halde ben ısmarlamak istiyom
CHALLENGE STARTED
Yeniden istemez elindeki tahlillere bakar da,bak benim de adet çok düzensizdi,doktor adetin 3.günü başlattı 5.gün bitti,2 gün sonra kontrole gittim,sağda 11 ve 13 cm büyüklüğünde iki yumurta 3 gün sonra 15 oldu sonra kayboldu :))))) neyse sen ne zamn başlıyorsun klomene yarın mıBenim yumurtlama günüm hiç belli değilki 61, 40, 38, 42, 36, 31 günlük döngülerim oldu son zamanlarda doktorda bu sebeple verdi zaten ilacı. ben pazartesiye gideyim en iyisi ba dem'in dediği gibi. Hem belki konuşma fırsatı buluruz bu sefer.
Yeniden tahlil falan ister mi dersiniz?
oo çok uzun süreç bence de ba dem in dediği gibi sen ilaç bitti mi git doktora yada telefon ihtimalin varsa sorabilirsin inşallah en kısa zaman kavuşursun hayalineBenim yumurtlama günüm hiç belli değilki 61, 40, 38, 42, 36, 31 günlük döngülerim oldu son zamanlarda doktorda bu sebeple verdi zaten ilacı. ben pazartesiye gideyim en iyisi ba dem'in dediği gibi. Hem belki konuşma fırsatı buluruz bu sefer.
Yeniden tahlil falan ister mi dersiniz?
Beni dee alın aranızaaa uleeeyynnnn :))Ay inshallah ortak bolusuruz:))) cok heyacanlandim
Ay
Amin inşallah hepimiz en kısa zamanda sağlıkla kavuşuruz.oo çok uzun süreç bence de ba dem in dediği gibi sen ilaç bitti mi git doktora yada telefon ihtimalin varsa sorabilirsin inşallah en kısa zaman kavuşursun hayaline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?