Klomen kullananlar

Günde 2 tane vermiş doktor bu akşam başladım cumartesi sabah bitecek. Salı günü de doktor randevusu aldım. saat 13:00'e böylelikle ilk ben girerim rahatça konuşurum doktorla inşallah.

Ara
Aramiza hos geldin canim. Benjm doktorum. Adetin 2. Gununde cagiriyor kist var mi yok mu bakiyor yoksa klomen veriyor 5. Gunu. Basliyorum 9. Gunu bitiriyorum. 10. Gun kontrole cagriyor yumurtalar olustu mu. 13. Gunde buyudu mu diye buyuduyse ya hemen yada sonraki gun igne vurduruyor. Igne olduktan snra 36 saat snra yumurtalar catliyor. Sonra yine kontrole cagriyot catlamis mi bakiyor onu genelde igneden 48 saat snra bakiyor. Ondan sonra adet beklemesi:)

Günde 2 tane vermiş doktor bu akşam başladım cumartesi sabah bitecek. Salı günü de doktor randevusu aldım. saat 13:00'e böylelikle ilk ben girerim rahatça konuşurum doktorla inşallah.
Benimde günde 2ydi.. Hadi bakalım hakkında hayırlısı,kafaya takma,istediğin zaman yaz,sağolsun arkadaşlar herzamn yardımcı olurlar bildikleri konularda,rabbim tez zamanda güzel haberler nasip eylesin hepimize

İnşallah canım ben cuma günü gittim adetimin 3. günüydü muayene etti ve ultrasonla baktı herşey normal dedi hormon testi yaptı orda da iyi çıktı sanıyorum çünkü sonuçlar bu güne ancak yetişti ancak adet döngüm çok düzensiz ve muhtemelen bazı aylarda yumurtlayamıyorum. Bakalım Salı günü doktora gideceğim. İnşallah tedavim iyi ve hızlı sonuç verir. Yaşım 29 ve 30 olmak üzereyim. Tabi son dönemde resmen çocuk mıncırasım geliyor, ki önceden çokta umurumda olmazdı. Biyolojik saatim çıldırdı zannımca.

Benimde günde 2ydi.. Hadi bakalım hakkında hayırlısı,kafaya takma,istediğin zaman yaz,sağolsun arkadaşlar herzamn yardımcı olurlar bildikleri konularda,rabbim tez zamanda güzel haberler nasip eylesin hepimize
Teşekkür ederim her birinize bu gün inanılmaz heyecanlı ve umutluyum. Hatta son 2 haftadır ilk defa mutluyum.

Teşekkür ederim her birinize bu gün inanılmaz heyecanlı ve umutluyum. Hatta son 2 haftadır ilk defa mutluyum.
Biz kafayı sıyırdık burda,aşırı doz destekten :))) olur olur inşallah canım benim,önce inanalım,şimdi aynur arkadaşımız okusa bunu sen mi diyorsun diyecek:)) sağolsun en sıkı destekçimdir kendisi:) canım dediğim gibi herzamn yanındayız,istediğini sor,yaz,kafana takma,bak bize,seninle aynu durumda olan ne çok insan var ve sen daha çok yenisin,bu arada 30 lu yaşlar sayfası olarak değişsek mi topik adını:)) herkes 30 yaşında bu topikte :)

Birbirimizi daha iyi anlarız o zaman. 1 senedir deneyip hayal kırıklığı yaşadıktan sonra umutlanmak çok güzelmiş. Bu akşam mutlu uyuyacağım. Uzun zamandır ilk defa gerçek anlamda uyuyacağım.

Birbirimizi daha iyi anlarız o zaman. 1 senedir deneyip hayal kırıklığı yaşadıktan sonra umutlanmak çok güzelmiş. Bu akşam mutlu uyuyacağım. Uzun zamandır ilk defa gerçek anlamda uyuyacağım.
Kıyamam yaa rabbim tez zamanda minnacık bi yavruya kavuşturur inşallah,dua edeceklerimin sayısı artıyor :))

Canım unutmaki insan isterse sadece moralle kanseri bile yenebiliyor ki en elim derttir ... Evet bende çoğu zaman pes edecek duruma geliyorum,arkadaşla konuşup rahatlıyorum ya ne bilim,vardır bunda da bir hayır,rabbimin görüp,benim göremediğim diyorum... Bizi bizden başka kimse anlamaz,emin ol hepimiz aynı aşamalardan geçiyoruz,bu yüzden birbirimize destek oluyoruz

Ben artık yatıyorum yarın sabah 08:30 da dersim var. Mutlu uyuyacağım, uyumadan önce dualarımda olacaksınız her biriniz. İyi geceler...

günaydın kızlar. ben bugun yollara duseme gunu yıne.bursya doktora gıdıyorum .umarım guzel seyler duyarım dua edın bana. klomen 3 olcak ama yınede ıcınde bebek olsun dıye bı umut var.kendınıze cıcı bakın.

Kızlar benim geçen hafta oluşan yumurtalar kaybolmuş
Yok canım hiç üzülme yumurta kaybolmaz banada doktor ilk gittiğimde 20 de dedi iki gün sonra gittik 16 a düşmüş falan dedi bilemedi iki gün sonra gidince aa iki yumurta varmış 20 olan çatlamış falan dedi, bilemiyor bazı doktorlar canım sen hiç üzülme yumurta kaybolmaz yada küçülmezmiş ben başka kişilere de sordum

Ayyy inşallah canım yaa,tek umudum çatlamış olması zaten,gerçi onunla da bitmiyor,bi de tutunup tutunamama durumu var....

Hadi hayırlısı,güzel haberlerle gel,bekliyoruz

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben dayanamayıp sabah test yaptım ve yine negatif bat yarın ama benim 2 gün gecikmeyle olur genelde erken mi yaptım diyeceğim ama kendimi avutuyorum sanırım bu ayda boş hakkımızda hayırlısı

Bu ne demek oluyor ???? Bidahaki aya sıkı bir hazırlık,ben öyle yapıcam,incir kürüymüş,eski usül masajmış,ilaçmış hepsi bir arada,ona rağmen olmazsa artık aşılamaya geçeriz

Bu ne demek oluyor ???? Bidahaki aya sıkı bir hazırlık,ben öyle yapıcam,incir kürüymüş,eski usül masajmış,ilaçmış hepsi bir arada,ona rağmen olmazsa artık aşılamaya geçeriz
geçen ay soğan kürü yaptım bir işe yaramadı kuru inciri de hiç sevmiyorum ama bakalım eğer sonuç gerçekten negatifse yapacağım bir şeyler az önce bi haber aldım her şeyin hayırlısı halamın gelini dış gebelik yaşıyormuş öğleden sonra ameliyatla alacaklarmış çok üzüldüm nasip işte Rabbim ne eylerse güzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…