Klomen kullananlar

Evet yaaa,beterin beteri var,dua ederken bile dikkatli etmeliyiz,rabbim hayırlısını versin

Soğan kürü bende de işe yaramadı ve de adetimi çook geciktirdi,zor bela hayıtla düzene sokmuştum halbuki

Bende sabah yaptım canım benim de negatif bende kendi kendimi avutuyorum ama üzülme hakkımızda hayırlısı olsun

Soğan kürü bende de işe yaramadı ve de adetimi çook geciktirdi,zor bela hayıtla düzene sokmuştum halbuki
bende adet düzensizliği yapmadı ama işe de yaramadı ben olmadı diye üzülmüyorum Rabbim bilir demek ki var bir sebebi diyorum ama şu bekleme süreci var ya o çok yoruyor beni

Bende sabah yaptım canım benim de negatif bende kendi kendimi avutuyorum ama üzülme hakkımızda hayırlısı olsun
aynen canım zaten bir senedir kullandığım testleri toplasaydım i eczane açardım herhalde ama eğer gebe kalırsam ve test yapmadan öğrenirsem gidip alacağım bir tane ve göreceğim inşallah o çift çizgiyi çok yoruldum artık eşimle beraber olmak bile zor gelir oldu ya sabırr

Anlıyorum canım seni bende öyleyim valla, öyle umut etmiştim ki bugün o çift çizgiyi görünce erkenden kocamı uyandırcaktım o sevinçli haberi vercektim, ama öyle olmadı boynumu büktüm kaldım, Rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın çok zor bütün isteyenler versin inşallah, üzülme canım inşallah bizde bir gün olur o güzel haberi paylaşırız

Amiinn inşallah,vardır vakti bücürlerimizin

Ben de testleri yapmiyorum cunku trk cizgi gormek kadar kotu bir sey yok. Ilk zamanlarda cok yaptim ve hep yikildim. Bu yuzden artik sonuna kadar bekliyorum adetimin bir hafta gecmesinj bekliyorum. Bu arafa bu sefer doktor dedi ki bu ay olmazsa tup bebek merkezine gonderiyim seni. Ikinci kullanisim olsa da. Cunku doktor hic bir sikinti gormuyormus. Hersey cok guzel diyor.

eheheh aynen öyleeee ,aman tanrım didim

ben bu ay kırmızı çizginin yanına pilot kalemle bi çizgi daha çizecem olmassa

Sayılır. Eğitim fakültesinde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi okuyorum aynı zamanda okuduğum okulda uzaktan eğitim merkezinde çalışıyorum.
İyi yapıyorsun,bizim gibi boş kalıp kafaya takmıyorsun diyeceğim ama maalesef çalışanlar bizden çok takıyo :))ben bi iki uğraş bulsam hemen unutuyorum bebişi :)

İyi yapıyorsun,bizim gibi boş kalıp kafaya takmıyorsun diyeceğim ama maalesef çalışanlar bizden çok takıyo :))ben bi iki uğraş bulsam hemen unutuyorum bebişi :)
İnanılmaz taktım şuan buna, bütün gün okulda ağzımdan çıktı çıkacak diye korktum durdum. O derece heyecanlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…