Evet yaaa,beterin beteri var,dua ederken bile dikkatli etmeliyiz,rabbim hayırlısını versingeçen ay soğan kürü yaptım bir işe yaramadı kuru inciri de hiç sevmiyorum ama bakalım eğer sonuç gerçekten negatifse yapacağım bir şeyler az önce bi haber aldım her şeyin hayırlısı halamın gelini dış gebelik yaşıyormuş öğleden sonra ameliyatla alacaklarmış çok üzüldüm nasip işte Rabbim ne eylerse güzel eyler
Soğan kürü bende de işe yaramadı ve de adetimi çook geciktirdi,zor bela hayıtla düzene sokmuştum halbukigeçen ay soğan kürü yaptım bir işe yaramadı kuru inciri de hiç sevmiyorum ama bakalım eğer sonuç gerçekten negatifse yapacağım bir şeyler az önce bi haber aldım her şeyin hayırlısı halamın gelini dış gebelik yaşıyormuş öğleden sonra ameliyatla alacaklarmış çok üzüldüm nasip işte Rabbim ne eylerse güzel eyler
Bende sabah yaptım canım benim de negatif bende kendi kendimi avutuyorum ama üzülme hakkımızda hayırlısı olsungünaydın kızlar nasılsınız bakalım ben dayanamayıp sabah test yaptım ve yine negatif bat yarın ama benim 2 gün gecikmeyle olur genelde erken mi yaptım diyeceğim ama kendimi avutuyorum sanırım bu ayda boş hakkımızda hayırlısı
bende adet düzensizliği yapmadı ama işe de yaramadı ben olmadı diye üzülmüyorum Rabbim bilir demek ki var bir sebebi diyorum ama şu bekleme süreci var ya o çok yoruyor beniSoğan kürü bende de işe yaramadı ve de adetimi çook geciktirdi,zor bela hayıtla düzene sokmuştum halbuki
aynen canım zaten bir senedir kullandığım testleri toplasaydım i eczane açardım herhalde ama eğer gebe kalırsam ve test yapmadan öğrenirsem gidip alacağım bir tane ve göreceğim inşallah o çift çizgiyi çok yoruldum artık eşimle beraber olmak bile zor gelir oldu ya sabırrBende sabah yaptım canım benim de negatif bende kendi kendimi avutuyorum ama üzülme hakkımızda hayırlısı olsun
Anlıyorum canım seni bende öyleyim valla, öyle umut etmiştim ki bugün o çift çizgiyi görünce erkenden kocamı uyandırcaktım o sevinçli haberi vercektim, ama öyle olmadı boynumu büktüm kaldım, Rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın çok zor bütün isteyenler versin inşallah, üzülme canım inşallah bizde bir gün olur o güzel haberi paylaşırızaynen canım zaten bir senedir kullandığım testleri toplasaydım i eczane açardım herhalde ama eğer gebe kalırsam ve test yapmadan öğrenirsem gidip alacağım bir tane ve göreceğim inşallah o çift çizgiyi çok yoruldum artık eşimle beraber olmak bile zor gelir oldu ya sabırr
Amiinn inşallah,vardır vakti bücürlerimizinAnlıyorum canım seni bende öyleyim valla, öyle umut etmiştim ki bugün o çift çizgiyi görünce erkenden kocamı uyandırcaktım o sevinçli haberi vercektim, ama öyle olmadı boynumu büktüm kaldım, Rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın çok zor bütün isteyenler versin inşallah, üzülme canım inşallah bizde bir gün olur o güzel haberi paylaşırız
Biz kafayı sıyırdık burda,aşırı doz destekten :))) olur olur inşallah canım benim,önce inanalım,şimdi aynur arkadaşımız okusa bunu sen mi diyorsun diyecek:)) sağolsun en sıkı destekçimdir kendisi:) canım dediğim gibi herzamn yanındayız,istediğini sor,yaz,kafana takma,bak bize,seninle aynu durumda olan ne çok insan var ve sen daha çok yenisin,bu arada 30 lu yaşlar sayfası olarak değişsek mi topik adını:)) herkes 30 yaşında bu topikte :)
Ben de testleri yapmiyorum cunku trk cizgi gormek kadar kotu bir sey yok. Ilk zamanlarda cok yaptim ve hep yikildim. Bu yuzden artik sonuna kadar bekliyorum adetimin bir hafta gecmesinj bekliyorum. Bu arafa bu sefer doktor dedi ki bu ay olmazsa tup bebek merkezine gonderiyim seni. Ikinci kullanisim olsa da. Cunku doktor hic bir sikinti gormuyormus. Hersey cok guzel diyor.
Ben artık yatıyorum yarın sabah 08:30 da dersim var. Mutlu uyuyacağım, uyumadan önce dualarımda olacaksınız her biriniz. İyi geceler...
Kizlar burde bir suru ogretmen var galiba:)
Canımsın yaaeheheh aynen öyleeee ,aman tanrım didim
Sayılır. Eğitim fakültesinde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi okuyorum aynı zamanda okuduğum okulda uzaktan eğitim merkezinde çalışıyorum.topicimize bi örtmen daha mı gelddiii ??
İyi yapıyorsun,bizim gibi boş kalıp kafaya takmıyorsun diyeceğim ama maalesef çalışanlar bizden çok takıyo :))ben bi iki uğraş bulsam hemen unutuyorum bebişi :)Sayılır. Eğitim fakültesinde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi okuyorum aynı zamanda okuduğum okulda uzaktan eğitim merkezinde çalışıyorum.
Dalin ne? Benimki ingilizce.aynenn , bende burdayım
İnanılmaz taktım şuan buna, bütün gün okulda ağzımdan çıktı çıkacak diye korktum durdum. O derece heyecanlıyım.İyi yapıyorsun,bizim gibi boş kalıp kafaya takmıyorsun diyeceğim ama maalesef çalışanlar bizden çok takıyo :))ben bi iki uğraş bulsam hemen unutuyorum bebişi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?