- 3 Aralık 2010
- 765
- 314
- 133
hayırlısı canım ya bakalım şu ana kadar gelen giden yok bekleyeceğiz inşallah sonu güzel olurAnlıyorum canım seni bende öyleyim valla, öyle umut etmiştim ki bugün o çift çizgiyi görünce erkenden kocamı uyandırcaktım o sevinçli haberi vercektim, ama öyle olmadı boynumu büktüm kaldım, Rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın çok zor bütün isteyenler versin inşallah, üzülme canım inşallah bizde bir gün olur o güzel haberi paylaşırız
Canım sonucu değiştiremeyeceğine göre ..... Relaxİnanılmaz taktım şuan buna, bütün gün okulda ağzımdan çıktı çıkacak diye korktum durdum. O derece heyecanlıyım.
canim sen nasilsin? Beklemeye kac gunun var?Canım sonucu değiştiremeyeceğine göre ..... Relax
Cuma günü progestron değerime bakacak,cumartesi sonucu öğrenmiş olurun,artık sonuç olumsuz mu olumlu mu kısmen de olsa öğrenmiş olacağımCa
canim sen nasilsin? Beklemeye kac gunun var?
Ins olumludur. Progesteron seviyesinden belli oluyor mu? Bana doktor adet gununu bekle dediCuma günü progestron değerime bakacak,cumartesi sonucu öğrenmiş olurun,artık sonuç olumsuz mu olumlu mu kısmen de olsa öğrenmiş olacağım
Evet yumurtlama olup olmadığı belli oluyormuş bende internetten okudum,doktorum bu konuda biraz ketumIns olumludur. Progesteron seviyesinden belli oluyor mu? Bana doktor adet gununu bekle dedi
Peki adet günün ne zamnIns olumludur. Progesteron seviyesinden belli oluyor mu? Bana doktor adet gununu bekle dedi
Peki dollenip dollenmedigi belli oluyor mu?Evet yumurtlama olup olmadığı belli oluyormuş bende internetten okudum,doktorum bu konuda biraz ketum
19 aralikPeki adet günün ne zamn
Yoooookk henüz o teknoloji gelişmedi :))))Peki dollenip dollenmedigi belli oluyor mu?
Benimde 22 ama düzensiz işte,30 bulur :)19 aralik
Ya benim de cok olmazsa da duzensiz. Ama catlatma ignesi oldugumda tam 14 gun sonra adet oldum. Bu yuzden bu sefer de ona gore hesapliyorum. Bakalim hayirlisi. Acikcasi bir taraftan bir an once sonucu ogrenmek istiyorum obur taraftan da tam tersi istemiyorum cunku korkuyorum. Su anda en azindan umit var. bir de bubay cok umitliyim. Hem 2 tane farkli taraflarda yumurta vardi hem doktor rahmin durumunu begendi.Benimde 22 ama düzensiz işte,30 bulur :)
Ya seninle aynı gidiyoruz inşallah güzel sonuçlar alırız,ben çok fazla takmıyorum diyorum ama ne bilim ben de bu ay ümitliyim,olmazsa hayal kırıklığı olur ama çok etkilenmem herhalde,çünkü,klomene rağmen,yumurta büyümesine ve hatta çatlamasına rağmen olmayan vakalar da çok olduğu için,bir yanımı da olumsuzluğa hazırlıyorumYa benim de cok olmazsa da duzensiz. Ama catlatma ignesi oldugumda tam 14 gun sonra adet oldum. Bu yuzden bu sefer de ona gore hesapliyorum. Bakalim hayirlisi. Acikcasi bir taraftan bir an once sonucu ogrenmek istiyorum obur taraftan da tam tersi istemiyorum cunku korkuyorum. Su anda en azindan umit var. bir de bubay cok umitliyim. Hem 2 tane farkli taraflarda yumurta vardi hem doktor rahmin durumunu begendi.
Aaaa aşılamamı,wallahi isabet karar ben de düşünüyorum bakalım ne zamna nasip olacak,hadi hayırlısı kuzumgıttım bugun doktora kızlar.klomenı 3 e cıkardı 20 sınde ve 22 sınde yıne gel dedı.20 sınde yumurta buyummu dıye bakcak.22 sınde asılama yapılacak.eşim istedi artık bu ay yapalım dedı .bakalım ne olcak insallh ıyı gıder hersey
Haklisin canim. Ilk kullanmamda da yumurtam buyudu ve catladi ama gebelik olmadi. Inshallah bu ay birlikte mucdemizi aliriz.Ya seninle aynı gidiyoruz inşallah güzel sonuçlar alırız,ben çok fazla takmıyorum diyorum ama ne bilim ben de bu ay ümitliyim,olmazsa hayal kırıklığı olur ama çok etkilenmem herhalde,çünkü,klomene rağmen,yumurta büyümesine ve hatta çatlamasına rağmen olmayan vakalar da çok olduğu için,bir yanımı da olumsuzluğa hazırlıyorum
Canım havuç suyu iç bol bol,incir kürü yap,destek olsun ilacaben bız deneyelım dedımde .esım artık yapalım asılama dedı.22 sınde olcak asılama.once yumurtaların buyumesı lazım ama ınsallh buyur.sagol canım ınsallh sende yaparsında guzel haberler verırız bırbırımıze
Dalin ne? Benimki ingilizce.
Da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?