Klomen kullananlar

hayırlısı canım ya bakalım şu ana kadar gelen giden yok bekleyeceğiz inşallah sonu güzel olur

NKızlar size bi hikayemi anlatayım :))) haziranda arkadaşlarla tatile gittik,arkadaş da ben de adet belirtileri görüyoruz ama olmadık,taki son güne kadar,ben oldum yola çıktığımız gün arkadaş olmadı ..... Onlar da tatil öncesi aylarca kocası kadını ikna etme çalışmış çocuk için kadın kabul etmemiş,bana rica etti,sen konuş ikna edersin sen diye Neyse tatile gitmeden konuştum ben yok fln dedi ama o ay korunmayı bırakmış Velasıl tatil sonrası eşi eşimi aradı,babaaa oluyorum dieeee,eşimin yüzündeki o donuk ifade çok koydu bana,mutfaktaydım,herşeyi bırakıp yatak odasına gittim,kapıyı kilitledim ve nasıl ağlıyorum,salya sümük Neyse eşim geldi adam nasıl yalvarıyo kuzum,aşkım aç da aç... Neyse bi 5 dk sonra ikna oldum oldum ama gel gör ki kilitlediğim o kapı açılmıyor,ilk defa öyle bişey yaşadım kilit açılıyor boş dönüyor kapıı öyle sıkışmış ki 10 dk ya yakın uğraştık,en son eşim camı kıracağım fln dedi,tekrar bi kapı kolunu tuttu,ki sanki 10 dk uğraştığımız o kapı değilmiş gibi açıldı ,eşim dedi ki bu da sana bi işaret olsun,allahın işine isyan etmemeyi öğren die O gün bugündür tek damla göz yaşı dökemiyorum korkudan

Cuma günü progestron değerime bakacak,cumartesi sonucu öğrenmiş olurun,artık sonuç olumsuz mu olumlu mu kısmen de olsa öğrenmiş olacağım
Ins olumludur. Progesteron seviyesinden belli oluyor mu? Bana doktor adet gununu bekle dedi

Benimde 22 ama düzensiz işte,30 bulur :)
Ya benim de cok olmazsa da duzensiz. Ama catlatma ignesi oldugumda tam 14 gun sonra adet oldum. Bu yuzden bu sefer de ona gore hesapliyorum. Bakalim hayirlisi. Acikcasi bir taraftan bir an once sonucu ogrenmek istiyorum obur taraftan da tam tersi istemiyorum cunku korkuyorum. Su anda en azindan umit var. bir de bubay cok umitliyim. Hem 2 tane farkli taraflarda yumurta vardi hem doktor rahmin durumunu begendi.

Ya seninle aynı gidiyoruz inşallah güzel sonuçlar alırız,ben çok fazla takmıyorum diyorum ama ne bilim ben de bu ay ümitliyim,olmazsa hayal kırıklığı olur ama çok etkilenmem herhalde,çünkü,klomene rağmen,yumurta büyümesine ve hatta çatlamasına rağmen olmayan vakalar da çok olduğu için,bir yanımı da olumsuzluğa hazırlıyorum

gıttım bugun doktora kızlar.klomenı 3 e cıkardı 20 sınde ve 22 sınde yıne gel dedı.20 sınde yumurta buyummu dıye bakcak.22 sınde asılama yapılacak.eşim istedi artık bu ay yapalım dedı .bakalım ne olcak insallh ıyı gıder hersey

Aaaa aşılamamı,wallahi isabet karar ben de düşünüyorum bakalım ne zamna nasip olacak,hadi hayırlısı kuzum

ben bız deneyelım dedımde .esım artık yapalım asılama dedı.22 sınde olcak asılama.once yumurtaların buyumesı lazım ama ınsallh buyur.sagol canım ınsallh sende yaparsında guzel haberler verırız bırbırımıze

Haklisin canim. Ilk kullanmamda da yumurtam buyudu ve catladi ama gebelik olmadi. Inshallah bu ay birlikte mucdemizi aliriz.

Canım havuç suyu iç bol bol,incir kürü yap,destek olsun ilaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…