İnşallah canım benim ya, bişey soracağım canım ya yumurta tembelliği ile polistik over aynı şey değil dimicanım yaa bende durum daha vahim ,eşimle bizim düğünümüzden sonra tanıştırıp evlendirdiğim 2 çiftin birisinin bebişi 5 aylık diğerinin doğuma az kaldı , millet tavşan gibi ayoolll
ya biz ne yapalım kuzum ??? 3 yılı geçkin evlilik ,istemedik , daha yeni yeni bişeyler yapıyoruz ama milletin sormasından gına geldi , hatta sormadan yargılayıp yorum yapmaları dellendiriyo beniii ...
Rabbim neylerse güzel eyler ,vardır geleceği hayırlı bi zaman bu cücüşünn , ama yumurtayı büyütüp , çatlatıp , üzerine çalışıp , beklenti içine girmek , ve sonrası gerçekten hüsrandı benim için
hadi bakalım bu bulalım şu cücükleri inşAllahhh
İnşallah canım benim ya, bişey soracağım canım ya yumurta tembelliği ile polistik over aynı şey değil dimi
Olur olur inşallah canım benim,sen benden kaç adım öndesin,bende bi an önce başlamak istiyorum da adetlerim çok bozuk,29 unda gelmesi lazım ama hiçbir belirti yok,ilk defa böyle oluyo bende,soğan kürü yaradı mı bozdu mu karar veremedimyok canım farklı ama alakalı şeyler ,ben pcoluyum, aynı zamanda yumurtadan yana sıkıntılıyım , tam olarak tembellikmi bilemicem ama büyümüyo ve çatlamıyo keratalarrr
Olur olur inşallah canım benim,sen benden kaç adım öndesin,bende bi an önce başlamak istiyorum da adetlerim çok bozuk,29 unda gelmesi lazım ama hiçbir belirti yok,ilk defa böyle oluyo bende,soğan kürü yaradı mı bozdu mu karar veremedim
Ahh inşallah canım benim yaa,inşallahh,canım senin hormonlara falan bakıldı mıcanım önde gibiyim ama bende durum sıkıntılı biraz, senin ki bozuk benimki 15 yıldır ilaç içmeden hiç mi hiç uğramıyor semtime
yani önce ilaçla onu kovalıyom ,sonrada ardından cücük kovalıyom , ani benim her çalışmam 2 aylık bi süreç oluyo malesef
sen sıkıntı etme , belkide cücük geliyordur , millet soğan kürünü yaptığı ay hamile kalıyor , hamile olmasan bile rahim içi temizliği yapmışsın ,sonrasında herşey daha kolay olur diye düşünüyorum
Ahh inşallah canım benim yaa,inşallahh,canım senin hormonlara falan bakıldı mı
:)) aman iyi yaa,olmasın zaten,canımcım ben müsaade istiyorum,yarın haberleşiriz inşallah,hadi iyi gecelerhormonlarım ergen iken bozuklardı ama şimdilerde sıkıntı yok ,doktorum adetin 3.günü yapmıştı geçenlerde,herşey yolunda demiştiAllahtan o bari yolunda haa, yoksa elle tutulur bi yanım yyook
:)) aman iyi yaa,olmasın zaten,canımcım ben müsaade istiyorum,yarın haberleşiriz inşallah,hadi iyi geceler
tatlım benim doktorum 11. gün hiç tahlil istemedi ,yani o konu hakkında bibilgim yok malesef ...
ama 1 kere 21. gün progesteron baktı o da çok yüksek çıkmıştı , yumurtan çok güzel ,bebek olabilir dedi ama boş çıktı ,haal kırıklığı ....
yani bence 21. gün testinin bi gereği yok , normal yumurta takibini yaptır , çatlat ,bak keyfine derim
canım teşekkürler cevap için belki çok cahilce olacak ama yeni girdik bu sürece yumurta takibi nasıl yapılıyo acaba?
yok canım neden cahilce olsun , kimse anasının karnında öğrenmiyo bu işleri ,başa gelince tecrübe ettikçe öğreniyorsun
doktorun klomen veriyor , 5 gün kullanıyorsun , sonra takip için çağırıyor ,gereken büyüklüğe ulaşınca da çatlatıyor
mesela ben yarın başlıyorum klomene ,cuma bitecek , diğer pazartesi randevum var , doktor yumurtanın büyüklüğüne göre davranıyor ,büyümemişse daha sonra yeniden çağırıyor , büyüdüğünde de çatlama sorunun varsa iğneni yapıyor ,yoksa kendiliğinden çatlamasını bekliyorr ...
Ammiiiinnnnnnnn inşAllahhhhhsağolasın canım çok teşekkürler inşallah Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda
Günaydın canım,nasılsıngünaydın kızlarrr..
İyiyim sağol canımiyim sagol sende ıyısın umarım
yumurta takibi tam olarak nasıl yapılıyor peki doktor bi gün belirleyip mi çğırıyor her gün mü gidiliyo ultrasonla mı takip ediyo kafamda deli sorular tecrübenizden faydalanmak isterim sakıncası yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?