Haklisin canim. Ilk kullanmamda da yumurtam buyudu ve catladi ama gebelik olmadi. Inshallah bu ay birlikte mucdemizi aliriz.
gıttım bugun doktora kızlar.klomenı 3 e cıkardı 20 sınde ve 22 sınde yıne gel dedı.20 sınde yumurta buyummu dıye bakcak.22 sınde asılama yapılacak.eşim istedi artık bu ay yapalım dedı .bakalım ne olcak insallh ıyı gıder hersey
Dün ne kadar mutlu ve umut doluysam bu gün tam tersi oldum. Çünkü kvler hafta sonu bize geliyorlarmış. Yarın evi arayacağım mikrofon falan mı koydu bunlar eve ya. Ne zaman sınavım olsa, sunumum olsa yada böyle önemli doktor randevum olsa damlarlar. Koca yaz tepemizden inmediler zaten sağolsunlar. Birde torun torun diye başımızın etini yiyorlar 5,5 senedir. Bazen kendimi zor frenliyorum "bi rahat bıraksanız belki olacak" dememek için. Ay çok sinirlerim bozuk. nerden çıktı şimdi ya üffff
canım onlar sensörlü gibiler , hissediyorlar en olmadık zamanı ,sonrada hooopp tependeler , Allah yardımcın olsun
bence bi cinnet anında söyle içindekileri , belki çenelerini kapatıp otururlar yerlerine
sonrasında hiç bişey hatırlamadığını söylersin
Amaniinnn hadi hayırlısı,öğlenden sonra git kuzum,beni de bilgilendirmeyi unutma,gerçi ben unutmam da sen yine haber ver,dualarım seninle canım benimyarın toktorcuuumla randevum var , bakalım nolacak
Amaniinnn hadi hayırlısı,öğlenden sonra git kuzum,beni de bilgilendirmeyi unutma,gerçi ben unutmam da sen yine haber ver,dualarım seninle canım benim
Ah canım benimkiler her biri ayrı hikaye.canım onlar sensörlü gibiler , hissediyorlar en olmadık zamanı ,sonrada hooopp tependeler , Allah yardımcın olsun
bence bi cinnet anında söyle içindekileri , belki çenelerini kapatıp otururlar yerlerine
sonrasında hiç bişey hatırlamadığını söylersin
Ah canım benimkiler her biri ayrı hikaye.
Sülalecek gelecekler utanmasalar. Eltim hamile hemde riskli demiş doktor, seyyahat yasaklamış şimdi 2.ye ist-ank yapıyorlar. Birde üzerine kızı ank.da bırakıp "balık tutmak için" 4 saat uzaktaki köye gidiyorlar. ordanda eşimin dedesi abisi kv kp falan toplanıp bize yatıya gelecekler. köye 1,5 saat bizim burası ve dağ geçidinden geçmeleri gerekiyor o dağda da 10 cm kar var şuan. Kıza birşey olsa umurları değil. Çok sevmem eltimi hiç samimiyetimde yoktur ama üzüldüm haline. Ank.da annesi ve eltimi hiç sevmeyen üvey babası ile bırakacaklar kızı ailenin 2 geliniyiz ikimizde çekiyoruz. Şahsen ben göndermezdim kocamı öyle bir durumda. Ankarayada gitmezdim ya hoş.
Amin canım, amin...al seninkileri vur benimkilere yavrum beeee
yeminlen nedir la bu çektiğimiz , isyanım varrr üllleeeeennnnn
Allah hepimizin yardımcısı olsun
İyi haberlerini dua ile bekliyoruz. Sen başı çek biz arkandan gelelim inşallah...fıstıklarım ben kaçtım
öperim hepinizi , yarın güzel haberlerle gelecem haa, haberiniz olaa
Senin doktor randevun geçmişmiydi?Ben hala kasık ağrısı yaşıyorum yaa,hayırdır inşallah
Tam ben de aynisini yazacaktim. Sidettli bir agri degil ama sanki bir agirlik asagya cekiyor hafif bir agri var.Ben hala kasık ağrısı yaşıyorum yaa,hayırdır inşallah
Canik guzel haberlerini bekliyoruz:)fıstıklarım ben kaçtım
öperim hepinizi , yarın güzel haberlerle gelecem haa, haberiniz olaa
Canim sana da kolay gelsin. Laf acarlarsa soyle otursunlat dua etsinle yada Kuran okusunlar made torun istiyorlarsa. Insanlar ne kadar dusuncesiz. Yuh ya yuh.Senin doktor randevun geçmişmiydi?
Aynen özellikle hareket halinde daha yoğun hissediyorum,yarın bi gözüksem mi doktora acabaTam ben de aynisini yazacaktim. Sidettli bir agri degil ama sanki bir agirlik asagya cekiyor hafif bir agri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?