Klomen kullananlar

Aynen özellikle hareket halinde daha yoğun hissediyorum,yarın bi gözüksem mi doktora acaba
Bence kesin git yarın.
Canim sana da kolay gelsin. Laf acarlarsa soyle otursunlat dua etsinle yada Kuran okusunlar made torun istiyorlarsa. Insanlar ne kadar dusuncesiz. Yuh ya yuh.
Yok canım onlara böyle şey söylemeye gelmez eltim de bende 1,5 sene önce aynı haftalarda hamile kalmıştık onlar hemen söylemiş ben ilaç kullanırken habersiz halime kaldım diye söylememiştim. Sonra ikimizde düşük yaptık tabi benimkinden haberleri olmadığı için düşüğüde haber vermedik. iyiki öyle yapmışız zavallının başına gelenler çok kötüydü. anlamıyorlar. biz onlara göre doğurmak, pişirmek ve temizlemekle yükümlü köleleriz. öyle görüyorlar. yani bunu söylersem ve 2 ay içinde hamile kalmazsam hepten adım kısıra çıkacak. zaten çok yaşlıyımışım. artık olmazmış. bilmem ne bir sürü moral bozuyorlar. düşükten sonra 6 ay korunduk 1 sene hep denedik olmadı ama onlar hala istemiyoruz zannediyorlar.

Allah yardım etsin,zormuş senin durumda

Allah akil fikir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…