Evet pazartesiydi,yumurtayı görememişti,çatlamış olma ihtimalini düşündü ama kesin konuşmadıSenin doktor randevun geçmişmiydi?
Benimki de oyle. Haraket edince daha cok agriyor. sanki yumurtaliklarim sismis gibi hissediyorum bir de.Aynen özellikle hareket halinde daha yoğun hissediyorum,yarın bi gözüksem mi doktora acaba
Şişkinlik bende hssediyorum ama ağrıya bağlıyorumBenimki de oyle. Haraket edince daha cok agriyor. sanki yumurtaliklarim sismis gibi hissediyorum bir de.
O da olabilir.Şişkinlik bende hssediyorum ama ağrıya bağlıyorum
Sen ne güzel çatlatma iğneni vurdun garantiye aldın benim şimdi muamma,halbuki zaman kaybı,niye düşünmediyse doktorumO da olabilir.
Bence kesin git yarın.Aynen özellikle hareket halinde daha yoğun hissediyorum,yarın bi gözüksem mi doktora acaba
Yok canım onlara böyle şey söylemeye gelmez eltim de bende 1,5 sene önce aynı haftalarda hamile kalmıştık onlar hemen söylemiş ben ilaç kullanırken habersiz halime kaldım diye söylememiştim. Sonra ikimizde düşük yaptık tabi benimkinden haberleri olmadığı için düşüğüde haber vermedik. iyiki öyle yapmışız zavallının başına gelenler çok kötüydü. anlamıyorlar. biz onlara göre doğurmak, pişirmek ve temizlemekle yükümlü köleleriz. öyle görüyorlar. yani bunu söylersem ve 2 ay içinde hamile kalmazsam hepten adım kısıra çıkacak. zaten çok yaşlıyımışım. artık olmazmış. bilmem ne bir sürü moral bozuyorlar. düşükten sonra 6 ay korunduk 1 sene hep denedik olmadı ama onlar hala istemiyoruz zannediyorlar.Canim sana da kolay gelsin. Laf acarlarsa soyle otursunlat dua etsinle yada Kuran okusunlar made torun istiyorlarsa. Insanlar ne kadar dusuncesiz. Yuh ya yuh.
Wala ben nedense seninkinin catladiginda eminim. Nedense bunda hic suphem yok. Benim akintim mesela igneden once basladi bence igne vurmasaydim yine catlardi.Sen ne güzel çatlatma iğneni vurdun garantiye aldın benim şimdi muamma,halbuki zaman kaybı,niye düşünmediyse doktorum
Ahhh bi de tutunsa bebişlerimiz bize ne iyi olacaaaakkkWala ben nedense seninkinin catladiginda eminim. Nedense bunda hic suphem yok. Benim akintim mesela igneden once basladi bence igne vurmasaydim yine catlardi.
Allah yardım etsin,zormuş senin durumdaBence kesin git yarın.
Yok canım onlara böyle şey söylemeye gelmez eltim de bende 1,5 sene önce aynı haftalarda hamile kalmıştık onlar hemen söylemiş ben ilaç kullanırken habersiz halime kaldım diye söylememiştim. Sonra ikimizde düşük yaptık tabi benimkinden haberleri olmadığı için düşüğüde haber vermedik. iyiki öyle yapmışız zavallının başına gelenler çok kötüydü. anlamıyorlar. biz onlara göre doğurmak, pişirmek ve temizlemekle yükümlü köleleriz. öyle görüyorlar. yani bunu söylersem ve 2 ay içinde hamile kalmazsam hepten adım kısıra çıkacak. zaten çok yaşlıyımışım. artık olmazmış. bilmem ne bir sürü moral bozuyorlar. düşükten sonra 6 ay korunduk 1 sene hep denedik olmadı ama onlar hala istemiyoruz zannediyorlar.
Keşşşkkkeee, inşallah...Ahhh bi de tutunsa bebişlerimiz bize ne iyi olacaaaakkk
Allah akil fikir versin.Bence kesin git yarın.
Yok canım onlara böyle şey söylemeye gelmez eltim de bende 1,5 sene önce aynı haftalarda hamile kalmıştık onlar hemen söylemiş ben ilaç kullanırken habersiz halime kaldım diye söylememiştim. Sonra ikimizde düşük yaptık tabi benimkinden haberleri olmadığı için düşüğüde haber vermedik. iyiki öyle yapmışız zavallının başına gelenler çok kötüydü. anlamıyorlar. biz onlara göre doğurmak, pişirmek ve temizlemekle yükümlü köleleriz. öyle görüyorlar. yani bunu söylersem ve 2 ay içinde hamile kalmazsam hepten adım kısıra çıkacak. zaten çok yaşlıyımışım. artık olmazmış. bilmem ne bir sürü moral bozuyorlar. düşükten sonra 6 ay korunduk 1 sene hep denedik olmadı ama onlar hala istemiyoruz zannediyorlar.
Ins canim ins tutunurins fistiklarimiz da yuzumuz gulsub artikAhhh bi de tutunsa bebişlerimiz bize ne iyi olacaaaakkk
Iyi geceler canim. Ben de yatiyim artik sabah ders var. tatli uykular.Kızlar ben kaçtım iyi geceler size
Iyiyiz canim sen nasilsin? Oturuyorum sınavlara bakıyorum onlar bana bakıyor:) kontrol etmem gereken 80 kagıt var:).
Sen ne yaptın? Doktora gittin mi? Ağrıların ne alemde?Kızlarımmmm nasılsınız bakiiiiiiiiiimmmm.chickpeas babyishere S syhn61 Z zeynep69 karsiyakali1912 SolAnahtari
Amaniiiinnn,yardıma geliiim kuzummm,ne anlarsamm:)) bende miskin miskin uzanıyorum öle,kasık ağrın geçti miIyiyiz canim sen nasilsin? Oturuyorum sınavlara bakıyorum onlar bana bakıyor:) kontrol etmem gereken 80 kagıt var:).
Ay tesekkur ederım canım. Kıyamam ben sana:)Amaniiiinnn,yardıma geliiim kuzummm,ne anlarsamm:)) bende miskin miskin uzanıyorum öle,kasık ağrın geçti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?