Sabah ilk uyandığımda çok hafif vardı,şu an hissetmiyorum,bi de sağ gögüs ucum acıyor dokunduğumda ilk kez böyle bişey oluyor,solda da var da sağ daha yoğun,klomen etkisi sürüyo olabilir mi sence ??Sen ne yaptın? Doktora gittin mi? Ağrıların ne alemde?
Sanmam. Klomen biteli çok oldu. Ay hayırlı işarete benziyor bu:)Sabah ilk uyandığımda çok hafif vardı,şu an hissetmiyorum,bi de sağ gögüs ucum acıyor dokunduğumda ilk kez böyle bişey oluyor,solda da var da sağ daha yoğun,klomen etkisi sürüyo olabilir mi sence ??
Ayy yoook beee sanmam,umutlanmak istemiyorum,hem öyle olsa bile belirti bu kadar kısa sürede başlar mıSanmam. Klomen biteli çok oldu. Ay hayırlı işarete benziyor bu:)
Onu bilemem. Herkesin farklı oluyor. Benim gögüsüm çatlatma iğnesinden snra ağrımıştı geçen sefer. Bence canım tam tersi umidini kesme umitli ol. Gerce ben bunay fazla umitliyim. O da iyi değil sanki olumsuz sonuç alırsam çok fazla yıkılırım. Ama ne biliyim bu ay fazlasıyla umitliyim eşim de öyle. Hatta ben ya ollmazsa dememe bile kızıyor. Umarım bu kadr heyacan boşa değildir.Ayy yoook beee sanmam,umutlanmak istemiyorum,hem öyle olsa bile belirti bu kadar kısa sürede başlar mı
Oh supersin. Bu sefer klasik yaptım ama elime öyle bir program geçerse kesinlikle test yaparım:)Kızlar nasılsınız?
ba dem daha iyi hissetmene sevindim canım.
babyishere canım sınavları test mi yapıyorsun. Bahar döneminde soru havuzu oluşturup otomatik sınav kağıdı oluşturabileceğin bir program yazıyorum test yapıyorsan cevap anahtarı bile otomatik hazırlanıyor. Azıcık sık dişini sana da yollarım işin kolaylaşır.
Ayy kıyamam yaa,en çok da onların isteği sonucunda olumsuz olunca üzülüyorum,eşim iki çok yakın arkadaşının bebek haberini aldı,illaki üzüldü yansıtmıyor ama farkediyorum,rabbim tez zamanda bizim de yüzümüzü güldürsün inşallahOnu bilemem. Herkesin farklı oluyor. Benim gögüsüm çatlatma iğnesinden snra ağrımıştı geçen sefer. Bence canım tam tersi umidini kesme umitli ol. Gerce ben bunay fazla umitliyim. O da iyi değil sanki olumsuz sonuç alırsam çok fazla yıkılırım. Ama ne biliyim bu ay fazlasıyla umitliyim eşim de öyle. Hatta ben ya ollmazsa dememe bile kızıyor. Umarım bu kadr heyacan boşa değildir.
Amıııın amııın benim eşim de üzülüyor kardeşi hamile şu anda. Ama üzülmesi uzun surmuyor cunku cok umitli yakinda olavagini hissediyorum diyor.Ayy kıyamam yaa,en çok da onların isteği sonucunda olumsuz olunca üzülüyorum,eşim iki çok yakın arkadaşının bebek haberini aldı,illaki üzüldü yansıtmıyor ama farkediyorum,rabbim tez zamanda bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah
Benim eşimde öyleydi hatta abartmıştı her ay eli karnımda dolaşırdık,aşkım varmıdır acaba bişeyler,vardır bence deyip duruyordu,e boş çıkınca da hem o hem ben üzülüyordum,en sonunda kızdım yapma bidaha unut bi süre bebeği dedim,yapmıyor artık :)))Amıııın amııın benim eşim de üzülüyor kardeşi hamile şu anda. Ama üzülmesi uzun surmuyor cunku cok umitli yakinda olavagini hissediyorum diyor.
Ama o kişinin çocuk isteme durumuna bağlı,bizimki aşırı istekli,ona rağmen benim de üzülmemem için rahat takmıyormuş gibi gözüküyor da farkediyorunBizde de eşim rahattır hatta olmasa da severim ben seni diyor ama ben üzülüyorum her hamile haberi aldığımda.
Ay kizlar Allahtan eslerimiz anlayisli.Ama o kişinin çocuk isteme durumuna bağlı,bizimki aşırı istekli,ona rağmen benim de üzülmemem için rahat takmıyormuş gibi gözüküyor da farkediyorun
Çok şükürAy kizlar Allahtan eslerimiz anlayisli.
Canım benim şiddetli ağrım var ama bu sefer yumurtalıklarda değil ortadaÇok şükür
Ortada derken,karında mı yoksa kasık ortasında mıCanım benim şiddetli ağrım var ama bu sefer yumurtalıklarda değil ortada
Kasik ortasinda asagida. Ama yumurtaliktaki agri yok.Ortada derken,karında mı yoksa kasık ortasında mı
canım doktor takibini aksatmazsan çatlamaz durumuna göre ama açıkçası bana 20si geç gibi geldi benim yumurtam 14. günde çatladı, iğneyi 13. günde yaptım. Hatta bana kalırsa 13.gün akşam çatladı derim, hem ağrım o zamandı, hem akıntım 11.-12. gün başlamıştı. 20si 15.-16. gün oluyor.arkadaslar şimdi ben ayın 5 inde hasta oldum. 20 sı benım yumurta çatlama gunum ya.20 sınden önce yumurta catlarmı yanı asılamaya gıttıgımızde hamıle olma ıhtımalım varmı.önceden hamıle kalabılırmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?