Klomen kullananlar

bugun klomene basladım.gunde 3 tane ıcıyorum.ayrıca matofen dıye aptal bır ılacta ıcıyorum :)

folık asıt kullandım ben.matofin yumurtayımı uyarıyo ne seker hastalarının kullandıgı ılacmıs

bugun klomene basladım.gunde 3 tane ıcıyorum.ayrıca matofen dıye aptal bır ılacta ıcıyorum :)
canim benim doktorum klomen bittikten sonra cagriyor yani 10. gun bakiyor yumurtalar olustu mu. ondna snra 3 gun sonra bir daha bakiyor buyuduler mi. bence sen ilaicn biter bitmez doktora git. yada ilac bittikten sonra 2-3 gun sonra git. yani 17-18i gibi

evet dogru soyluyosun ıyıce akıl kalmadı.kendı kendıme soru turetıp cevaplamaya calısıyorum .sagol arakdasım

evet dogru soyluyosun ıyıce akıl kalmadı.kendı kendıme soru turetıp cevaplamaya calısıyorum .sagol arakdasım
ya bin turlu doktor var. herkes cok hassas davranmiyor. ben doktorumu sansla buldum. adetim gecikti calistigim icin nobetci doktora gattim. sonra cok iyi doktor oldugunu anladim. cok hassas. soyle soyleyim en son 10. gun yumurtalarin olusup olusmadigina bakti iki tane olusmustu biri 13 oburu 14. bana persembe gel dedi buyuyup buyumedgine bakacagiz dedi. benim persimbe aksama kadar dersim oldugu icin gelemeyecegimi soyledim o zaman carsamba gel cuma gec olabilir dedi. normalde catlatma ignesinden sonra da 48 saat sonra cagriyor. ama bu sefer hafta sonuna denk geldi. bence ya kendin erkenden git yada istersen baska bir doktora bak. cunku doktorun hassasiyeti cok onemli.

mrb kızlar nasılsınız bakalım ben hiç iyi değilim sabah itibari ile kırmızı kartı yemiş bulunuyorum doktorumu aradım oda ilk doğumun sezeryan olduğu için tüpler tıkanmış olabilir diyor haftaya çarşamba rahim filmi çekelim dedi herşeyi geçtim eşimle girdik birbirimize ben üzeerine düşmüyomuşum belki 30 günün 5 gününü bile boş geçirmedik ama ben takmıyormuşum offf sinirlerim çok bozuk salla diyorum kendi kendime bir tane var yeter ne uğraşıyorsun

Canım eşin de üzülmustur belki ondan öyle söylüyordur. Benim esimde ben hasta olunca benle konusmaz üzülür durur. Benimde cok morelim bozulur zaten olmadi diye üzülüyoruz bi de eşler böyle yapinca daha da zor oluyor. Bende bu ay olmazsa rahim filmi cektircem üzülme canım birini vermis Rabbim inşallah ikincisini de verir

inşallah canım hayırlısı ya sinirlerim bozuluyor işte onun için bi soorun yok işine bakıyor o kadar ilacı ben kullanıyorum ama farkında değil neyse hayırlısı

geçmiş 0lsun canım inşallah bir tıkanıklık yoktur. Artık hepimizin sinirleri bozuk, hoş görün birbirinizi. Bende bazen yeterince dikkat etmiyoruz falan diyorum kızıyorum eşime ama sonra gidip özür diliyorum hemen sonuçta nasip olmayınca kimsenin elinden birşey gelmiyor.

ya orası öyle ama benimde yapacağım birşey yokki nasip diyorum olacak olsa bir senedir olurdu ben ona diyomuyum sende git diye belki problem onda ama ben herşeyi kabul ettim bana düşen ne varsa sonuna kadar ne yapılacaksa ben yapacağım herşeyde bi hayır vardır demekki daha nasip olmadı bize bir evlat daha

olur olur olmaz mı hiç bak bir tane olmuş. Herşeyde bir hayır var tabiki, eşinde bir patlama yaşamış eminim oda çok üzgündür seni üzdüğü için.

olur olur olmaz mı hiç bak bir tane olmuş. Herşeyde bir hayır var tabiki, eşinde bir patlama yaşamış eminim oda çok üzgündür seni üzdüğü için.
valla ben hiç öyle olduğunu düşünmüyorum amann neyse çok kızgınım ben yatıyorum kızlar iyi geceler size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…