Klomen kullananlar

Merhaba bende yeni katıldım aranıza bende iki buçuk yillik evliyim ilk altı yedi ay korun dum sonra korunmadim bir süre gitmedim Dr a ilacın etkisidir dedim.Baktım olmuyor dr a gittim prolak tin im yuksekmis bu da gebe kalmaya engelmis.bir ay dostinex kullandım düştü prolaktin.düşmesine rağmen tekrar olmadı. Başka bir Dr a görün Düm bu defa da yumurta tembeliği çıktı sonra klomen verdi bu ikinci ayim 1. Ayda tutmadı inş bu ay tutar.bu şekilde benim gibi olan var mi

Meraba canım hoşgeldin.bende bu ay ilk defa kullandım klomeni ve şu an beklemedeyim adetime 4 gün var.ana klomenle hamile kalanlar çok fazla inşallah bizim içinde aynı şey geçerli olur.ama araştırdığım kadarıyla ilk klomende hamile kalamayanlar ikinci klomen kullanışlarında daha cok etkisini görüyorlarmış.klomen etkisini ilk ayda göstermeyebilşyormuş.yumurta takibi yaptırdın mı canım yumurtaların gelişiyor mu

Inşallah canım evet yaptırdım ilk ay da 21 mm di bu ikinci ayim da tekrar gittim 19 mm dedi. Çatlama da bir problem yok çalıyor dedi e o zaman hocam niye olmuyor dedim bilemem dedi bu arada bende hastanede çalışıyorum. Çok zor bir durummus insan içine çıkmak istemiyorum ya

hoşgeldin canım

bu kadar sorun etme bence , bak klomen ile yumurtan oluşmuş ben 5 ay yüksek dozda kullandığım halde , 1 kere olumlu yanıt aldım , gerisinde büyümediler bile

şimdi ilaç değiştirdim , klomenden daha etkili bi ilaç ama o bile istenilen boyuta getiremedim yumurtaları , Rabbim büük , hepimiz emeğimizin karşılığını alırız inşAllahhh

hayırlı haberlerini bekliyoruz inşAllahh

hakkınızda hayırlısı olsun tatlım , gelecek aylarda inşAllah

hem bak 1 tane evladın var , bizler daha 1.leri bulmaya çalışıyoruz :)

Haklisiniz tabiki de ama zor bir durum.Eşim i kuzeni arıyor baba oluyor um diyor ve bu benim canımı o kadar yaktı ki tabiki kiskanmiyorum allah analı babalı buyutsun herkesin çocuğunu. Ama insanın canı yanıyor

Cok köyü bi durum seni çok iyi anlıyorum brn yeni evliyim 6 aydır yani hiç korunmadık ama bekliyoruz hal bi sırunumuz yok allaha şükür ama olmuyor.benden sonra evlenenler su an hamile millet tavşan gibi maşallah:)ama bu bizim elimşzde olan bişey değil seninde insan içinr çıkmaman için bi srbep yok bu takditi ilahi rabbim ne zaman ol derse o zaman olcak.:)inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize benim bu aydanda umudum yok maalesef imşallah senin güzel haberini alırız

Tabiki öyle ama ne zaman bir yere gistek bebek yok mu diyorlar yok İşte olsa duyarsınız yani demi bu lafı duymaktan gerçek sıkıldım

Gorumcem den önce düşünüyorDuk o hamile kaldı da doğurdu da
Canım nasip işi der annem hep demekki onun nasibi senden önceymiş.yaşın kaç bu arada yaşın o kadar büyük feğilse bu kadar stres yapma ben 30 yaşındayım o yüzden acele ediyorum rabbim çifter çifter verir inşallah.umudunu kaybetme kaç gün kaldı adetine

aynen canım , bende 30um , 3.5 yıllık evliyim , Rabbim biliyordur en doğru zamanı

Aramiza hos geldin canim. Ins mucdeni en tezzamanda alirsin. Benm de 2. Ayim. Ilk ay 22 mm oldu catladi ama tutmadi. Esimdede bir sikinti yok. Hic bir sikintisi olmadigi halde hamile kalma olasiligi 30%. Bu yuzden doktorlar 3-6 ay arasi ilac kullandiriyorlar

Canim nasil oldun?

Yaşım 24 olacak üç ay sonra beklemek gerçekten zor
Canım daha cok gencsın bozma moralini daha önünde uzun yıllar var.inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine,çevredilerin laflarıyla strese gititoruz zaten.ben en cok eşime üzülüyorum arkadaşlarınınrşkeri hep hamîle bana belli etmiyor ama çok üzülğyor.olmazsa yapcak bişeyimiz yok takdir allahtan fiyor ama sadece diliyle söylüyor.allah hepimşzin yardımcısı olsun canım zor bi süreç ama mıral bozmak yol bu ay olmazsa grlecek aya o da olmazsa sonraki aya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…