Klomen kullananlar

Canim nerelerdesin merak ettim seni. Iyi misin?nasil gidiyor beklemeler?
İyiyim canım sağol,yarın progesteron a baktırmaya gideceğim,sabırsızlık içindeyim,aynı gün çıkar tahminim,çıkmazsa da c.ertesi kesin alırım... Zamanımız gün saymakla geçiyor işte,sen naptın nasılsın,kasık ağrın var mı??

Bizimkileri biraraya getirmek lazım,kader ortaklarını

bugun biraz daha iyiyim. dun aksam cok kotuydum. adetimin ilk gunu gibi agri vardi. gece uyuyamadim hic. bugun ise haraket edince agriyor.

bugun biraz daha iyiyim. dun aksam cok kotuydum. adetimin ilk gunu gibi agri vardi. gece uyuyamadim hic. bugun ise haraket edince agriyor.
Hayırdır inşallah yaa,benim ara ara sancı atıyor ama sabit bişey yok,doktor kontrolün yok artık dimi,bat ı bekliyorsun

Canim nasil oldun?
iyiyim canım düne göre ama konuşmuyorum eşimle birşeylerin farkına varması lazım beni bugün en mutlu şey annemin yanıma geliyo olması nasip olursa akşam burda psikolojim çok iyi değil saçma sapan şeylere takar oldum ama herşeyde vardır bir hayır sabretmekten başka çaremiz yok

Herkese merhabalar. . Bende 29 yasindayim 3 yillik evliyim plokistik over nedeniyle hamile kalmak zordu benim icin 4 ay önce klomen kullandim gunde bir doz ve çatlama ignedi vurulmadigim halde ilk denememde hamile kaldim mucize gibiydi ama melegim benimle 10hafta kaldi ve kalbi durdu kurtajla aldilar.. cok zor bi durum getcektem rabbim hepimize tez zamanda bebislerimizi nasip etsin

Çok geçmiş olsun,o da rabbimin ayrı bir sınavı,belki çok zor bi sınav ama rabbimin mükafatı da büyüktür,inşallah tez zamanda yeniden yaşarsınız o mutluluğu.klomen kullanıyor musun yeniden ??

Cok saol dediğin gibi buda ayri bi sinav hersey allahtan.. kürtaj olali 50 gun oldu ama henüz adet olamadim pzt doktora gittim rahim temiz dedi 3 tüp de kan aldi sonuclari haftaya cikicak ona gore tekrar baslamak istiyorum klomene ins

Bana klomen bittikten sonra progesteron veriyor Dr eğer gebelik oluşurda düşmesin die

Badem Dr senin progesteron una klomenden sonra mı bakıyor
Klomen bitti,ilk kontrolde yumurtam 13 ve 11 lik yumurtam vardı sağda,3 gün sonra tekrar gittim 15 oldu,doktor bekleyelim dedi,3 4 gün sonra gittim yumurtalar yok... Doktor çatlamış olabilir dedi kesin konuşmamakla birlikte... Progesteron da yumurta kalitesine bakıcakmış sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…