İyiyim canım sağol,yarın progesteron a baktırmaya gideceğim,sabırsızlık içindeyim,aynı gün çıkar tahminim,çıkmazsa da c.ertesi kesin alırım... Zamanımız gün saymakla geçiyor işte,sen naptın nasılsın,kasık ağrın var mı??Canim nerelerdesin merak ettim seni. Iyi misin?nasil gidiyor beklemeler?
Bizimkileri biraraya getirmek lazım,kader ortaklarınıCanım daha cok gencsın bozma moralini daha önünde uzun yıllar var.inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine,çevredilerin laflarıyla strese gititoruz zaten.ben en cok eşime üzülüyorum arkadaşlarınınrşkeri hep hamîle bana belli etmiyor ama çok üzülğyor.olmazsa yapcak bişeyimiz yok takdir allahtan fiyor ama sadece diliyle söylüyor.allah hepimşzin yardımcısı olsun canım zor bi süreç ama mıral bozmak yol bu ay olmazsa grlecek aya o da olmazsa sonraki aya
bugun biraz daha iyiyim. dun aksam cok kotuydum. adetimin ilk gunu gibi agri vardi. gece uyuyamadim hic. bugun ise haraket edince agriyor.İyiyim canım sağol,yarın progesteron a baktırmaya gideceğim,sabırsızlık içindeyim,aynı gün çıkar tahminim,çıkmazsa da c.ertesi kesin alırım... Zamanımız gün saymakla geçiyor işte,sen naptın nasılsın,kasık ağrın var mı??
Hayırdır inşallah yaa,benim ara ara sancı atıyor ama sabit bişey yok,doktor kontrolün yok artık dimi,bat ı bekliyorsunbugun biraz daha iyiyim. dun aksam cok kotuydum. adetimin ilk gunu gibi agri vardi. gece uyuyamadim hic. bugun ise haraket edince agriyor.
Yarın inşallah, umarım değer normal çıkar da bi de onunla uğraşmamBadem sen progesteron una ne zaman baktiriyorsun
evet canim. ancak beklemek kaldi.Hayırdır inşallah yaa,benim ara ara sancı atıyor ama sabit bişey yok,doktor kontrolün yok artık dimi,bat ı bekliyorsun
Aynen aslında onlarada bi site yapsalar çık iyi olurya da biz onlara bahtsız kocişler diye bi topik yapalım dertleşsınler orada:))Bizimkileri biraraya getirmek lazım,kader ortaklarını
:))))) bahtsız ha :) iyiymişşAynen aslında onlarada bi site yapsalar çık iyi olurya da biz onlara bahtsız kocişler diye bi topik yapalım dertleşsınler orada:))
iyiyim canım düne göre ama konuşmuyorum eşimle birşeylerin farkına varması lazım beni bugün en mutlu şey annemin yanıma geliyo olması nasip olursa akşam burda psikolojim çok iyi değil saçma sapan şeylere takar oldum ama herşeyde vardır bir hayır sabretmekten başka çaremiz yokCanim nasil oldun?
Çok geçmiş olsun,o da rabbimin ayrı bir sınavı,belki çok zor bi sınav ama rabbimin mükafatı da büyüktür,inşallah tez zamanda yeniden yaşarsınız o mutluluğu.klomen kullanıyor musun yeniden ??Herkese merhabalar. . Bende 29 yasindayim 3 yillik evliyim plokistik over nedeniyle hamile kalmak zordu benim icin 4 ay önce klomen kullandim gunde bir doz ve çatlama ignedi vurulmadigim halde ilk denememde hamile kaldim mucize gibiydi ama melegim benimle 10hafta kaldi ve kalbi durdu kurtajla aldilar.. cok zor bi durum getcektem rabbim hepimize tez zamanda bebislerimizi nasip etsin
Klomen bitti,ilk kontrolde yumurtam 13 ve 11 lik yumurtam vardı sağda,3 gün sonra tekrar gittim 15 oldu,doktor bekleyelim dedi,3 4 gün sonra gittim yumurtalar yok... Doktor çatlamış olabilir dedi kesin konuşmamakla birlikte... Progesteron da yumurta kalitesine bakıcakmış sanırımBadem Dr senin progesteron una klomenden sonra mı bakıyor
Senin progesteron hormonun düşük olduğu içindir,bana ilaç fln vermedi,değerime bakacak sadeceBana klomen bittikten sonra progesteron veriyor Dr eğer gebelik oluşurda düşmesin die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?