Hayırlısı inşallahCok saol dediğin gibi buda ayri bi sinav hersey allahtan.. kürtaj olali 50 gun oldu ama henüz adet olamadim pzt doktora gittim rahim temiz dedi 3 tüp de kan aldi sonuclari haftaya cikicak ona gore tekrar baslamak istiyorum klomene ins
Bana da öyle demişti eğer gebelik oluşursa düşük engelleyici rahım duvarı için mi ne demişti.Bnde klomen kullandigimda banada progestan vermisti dokto rahmi haxirlamak ve varsa bebek tutunsun diye
Amiin canım inşallahYumurta kaybolmasi diye bisey olamazki canim bnce catlamis yumurtalar ins bebisinde tutmusturda umut olursun bizede
günaydın 2015 in en guzel anneleriöpüldünüz aksama görüsürüz bugun kendıme ciciler almaya gıdıyom magazalardan ne zaman cıkarım bılmem :)
Herkese merhabalar. . Bende 29 yasindayim 3 yillik evliyim plokistik over nedeniyle hamile kalmak zordu benim icin 4 ay önce klomen kullandim gunde bir doz ve çatlama ignedi vurulmadigim halde ilk denememde hamile kaldim mucize gibiydi ama melegim benimle 10hafta kaldi ve kalbi durdu kurtajla aldilar.. cok zor bi durum getcektem rabbim hepimize tez zamanda bebislerimizi nasip etsin
Oooo o birtanedir,doktor moralimi bozar ararım @chisckpeas i kendime gelirim :)) enerji depom benim :)Chisckpeas tsk ederim canim hosbuldum hepimiz kavuscaz sipalarimiza bi gelsin zaten popisini isircambu arada iletilerinizi baştan sona kadar okudum ozellikse senin mesajlarin cok moral verici ve cok keyiflihayat dolusun ne güzel
canım bendede kuruluk vardı netten araştırdım akıntı olmaması normalmiş ama akındı olması daha iyiymiş bende yumurta çatladığında bile olmamıştı akıntı hakkımızda hayırlısı Rabbim nasip ederse olur inşallahKızlar ben hiç bu kadar akıntısız bi dönem geçirmemiştim,sadece klomenden sonra oldu bi iki gün sonra kesildi,günlük pet bile kullanmıyorum artık,bi anormallik mi oluştu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?