Klomen kullananlar

Cok saol dediğin gibi buda ayri bi sinav hersey allahtan.. kürtaj olali 50 gun oldu ama henüz adet olamadim pzt doktora gittim rahim temiz dedi 3 tüp de kan aldi sonuclari haftaya cikicak ona gore tekrar baslamak istiyorum klomene ins
Hayırlısı inşallah

Sen ne durumdasin canim sanirim klomen kullandin ve beklemedesin

Hımm anladım ama benim progesteronuma bakmadan nasıl veriyor ki bu hem adet söktürücü hemde düşük engelleyici bir ilaç 8. Ay da LH 4.99 falanda benim

Bnde klomen kullandigimda banada progestan vermisti dokto rahmi haxirlamak ve varsa bebek tutunsun diye

Evet rahim duvarini kalinlastirip bebegin tutunmasini sagliuormus

Demek ki öyle bi durum da varmış ben bilmiyordum,bana rahim inceliği için estrofem verdi,2 defa kullandım iki tablet yani,sonra gelişme var bırak dedi,kullanmadım daha sonra

Yumurta kaybolmasi diye bisey olamazki canim bnce catlamis yumurtalar ins bebisinde tutmusturda umut olursun bizede

Progestan bebek icin ve düşük tehlikedi ivin cok iyi bi ilac bn hamileligim boyunca hep kullandim

aramıza hoşgeldin canım , Rabbim sanada hepimizede sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllahhh

Kızlar ben hiç bu kadar akıntısız bi dönem geçirmemiştim,sadece klomenden sonra oldu bi iki gün sonra kesildi,günlük pet bile kullanmıyorum artık,bi anormallik mi oluştu acaba

Chisckpeas tsk ederim canim hosbuldum hepimiz kavuscaz sipalarimiza bi gelsin zaten popisini isircam bu arada iletilerinizi baştan sona kadar okudum ozellikse senin mesajlarin cok moral verici ve cok keyiflihayat dolusun ne güzel

Chisckpeas tsk ederim canim hosbuldum hepimiz kavuscaz sipalarimiza bi gelsin zaten popisini isircam bu arada iletilerinizi baştan sona kadar okudum ozellikse senin mesajlarin cok moral verici ve cok keyiflihayat dolusun ne güzel
Oooo o birtanedir,doktor moralimi bozar ararım @chisckpeas i kendime gelirim :)) enerji depom benim :)

Kızlar ben hiç bu kadar akıntısız bi dönem geçirmemiştim,sadece klomenden sonra oldu bi iki gün sonra kesildi,günlük pet bile kullanmıyorum artık,bi anormallik mi oluştu acaba
canım bendede kuruluk vardı netten araştırdım akıntı olmaması normalmiş ama akındı olması daha iyiymiş bende yumurta çatladığında bile olmamıştı akıntı hakkımızda hayırlısı Rabbim nasip ederse olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…