Aynen canım bende de aynı durum vardı ama iki gündür su gibi akıntım başladı adetime 4 gün var senin regl ne zamanKızlar ben hiç bu kadar akıntısız bi dönem geçirmemiştim,sadece klomenden sonra oldu bi iki gün sonra kesildi,günlük pet bile kullanmıyorum artık,bi anormallik mi oluştu acaba
Hadi yaaa normal miymiş.. İyi bari,eskiden olmasın die uğraşırken şimdi neden olmadı die düşünüyoruz,ne kadar çok vücudumuzu dinler olduk bu sayedecanım bendede kuruluk vardı netten araştırdım akıntı olmaması normalmiş ama akındı olması daha iyiymiş bende yumurta çatladığında bile olmamıştı akıntı hakkımızda hayırlısı Rabbim nasip ederse olur inşallah
Benim düzensiz,22 aralıkda gelmesi lazım ama 30 u bulur yineAynen canım bende de aynı durum vardı ama iki gündür su gibi akıntım başladı adetime 4 gün var senin regl ne zaman
Sağol canım,kader arkadaşıyız ne de olsa :))) ortak bi derdimiz var :)Evet bademm özellikle ikinizin dialog lari banada enerji oldu valla
Benim düzensiz,22 aralıkda gelmesi lazım ama 30 u bulur yine[/QUOTEe klomenin faydası olmadı mı yani yumurta takibi yaptırmafın mı kacıncı günü catladı yumurtan bilşyosan ne zaman olacagını da nilşrsin ben ona göre hesaplıyorum benimki düzenliydi ama son iki aydır hep geç geliyordu bu ayda gec gelirse yumurtladıktan 14 gün sonra regl olunuyo hikayesi yalanmış derim.tabi inşallah hiç gelmez o da ayrı konu:)
Burda herkes çok iyi yardımcı oluyor,hepsinden allah razı olsun ve evlerimizi bebiş kokusu doldursun rabbimEvet canim haklisin sayenizde bnde moral buldum valla kurtajdan sonra toparlanamamistum artik burda sizler le olucam ins beraber dsha iyi atlatiyo insan
Aminnn canim ins.. bu arada senin bi mesajin dikkatimi cekti kasik agrilarim hareket halindeyken artiyi diye hala devam ediyor mu canimBurda herkes çok iyi yardımcı oluyor,hepsinden allah razı olsun ve evlerimizi bebiş kokusu doldursun rabbim
Yok canım geçti,yarın bi dr a sorarım sebebini artıkAminnn canim ins.. bu arada senin bi mesajin dikkatimi cekti kasik agrilarim hareket halindeyken artiyi diye hala devam ediyor mu canim
Ben hamileyken oturdugumda bisey olmazdi ama ayaga kalktigimda felaket kasik agrim olurdu megersem hamileliktenmis bebek rahime tutunurken agri yaparmis doktorum soylemisti oyuzden sordum canim hayirlisi insYok canım geçti,yarın bi dr a sorarım sebebini artık
canımmm söylediğin çok dikkatimi çekti çünkü ben adetimin 14. günü yumurta takibine gittim ve dr şaşırdı yumurta yok dedi bu ay yumurtlamadın sanırım dedi gerçekten 12. gün felan yumurtlayıp döllendiyse gözükmezmi ve çok tuhaf şekilde gögüs ve sol kasık agrım var 1 haftadır geçmiyo normalde yumurtlama günümde ve adet günüme 2 gün kala olurdu ama 1 haftadan fazladır bu şikayetim var bat 20 aralıkyumurta çatlayıp ,döllenme gerçekleştiyse yumurta görünmez zaten canım
için rahat olsun :)
Benim ilk başta gözüken yumurtalar sonra gözükmedi :))) neyseeee aynurum öyle diyosa öyledir:)) noktacanımmm söylediğin çok dikkatimi çekti çünkü ben adetimin 14. günü yumurta takibine gittim ve dr şaşırdı yumurta yok dedi bu ay yumurtlamadın sanırım dedi gerçekten 12. gün felan yumurtlayıp döllendiyse gözükmezmi ve çok tuhaf şekilde gögüs ve sol kasık agrım var 1 haftadır geçmiyo normalde yumurtlama günümde ve adet günüme 2 gün kala olurdu ama 1 haftadan fazladır bu şikayetim var bat 20 aralık
Hiii ben hic gitmedim canim ilk 14.gun gittim ve yumos yok dedi cok cok uzuldum adet sokturucu verdi tedaviye erken basliyalim die ama ben korktugumdan icemiyorumBenim ilk başta gözüken yumurtalar sonra gözükmedi :))) neyseeee aynurum öyle diyosa öyledir:)) noktabu arada yarın sabah aç karnına verecekmişim kanı ve 3 saat sonra çıkacakmış
ne icin kan vericen canim sen ? Gebelik icin mi ?Benim ilk başta gözüken yumurtalar sonra gözükmedi :))) neyseeee aynurum öyle diyosa öyledir:)) noktabu arada yarın sabah aç karnına verecekmişim kanı ve 3 saat sonra çıkacakmış
Kistin çok fazla bi zararı yok ya,zamanla kaybolup gidiyor,onu çok takma derimKizlar eger ben hamile degilsem ki degilim herhalde umudum pek yok ama banada dr bu ay klomene basliycak ama ben korkuyorum ya kist olursa diye en buyuk korkum bu beni bu konuda bilgilendirirmisiniz kizlar
Evet canım yumurta kalitesine bakıcam dedi drne icin kan vericen canim sen ? Gebelik icin mi ?
Ahhhhh evet demeyi ne çok isterdimmmmHiii ben hic gitmedim canim ilk 14.gun gittim ve yumos yok dedi cok cok uzuldum adet sokturucu verdi tedaviye erken basliyalim die ama ben korktugumdan icemiyorumadet olunca gidip klomene basliycaz ondanda korkuyom kist olur dieee sen hamismisin peki kuzum
olucaksin insallahhh tesekkur ederim canim bilgin icin senin bu klomeni kacinci kullanisin canim ?Ahhhhh evet demeyi ne çok isterdimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?