Klomen kullananlar

Kızlar ben hiç bu kadar akıntısız bi dönem geçirmemiştim,sadece klomenden sonra oldu bi iki gün sonra kesildi,günlük pet bile kullanmıyorum artık,bi anormallik mi oluştu acaba
Aynen canım bende de aynı durum vardı ama iki gündür su gibi akıntım başladı adetime 4 gün var senin regl ne zaman

Hadi yaaa normal miymiş.. İyi bari,eskiden olmasın die uğraşırken şimdi neden olmadı die düşünüyoruz,ne kadar çok vücudumuzu dinler olduk bu sayede

Evet canim haklisin sayenizde bnde moral buldum valla kurtajdan sonra toparlanamamistum artik burda sizler le olucam ins beraber dsha iyi atlatiyo insan

Evet canim haklisin sayenizde bnde moral buldum valla kurtajdan sonra toparlanamamistum artik burda sizler le olucam ins beraber dsha iyi atlatiyo insan
Burda herkes çok iyi yardımcı oluyor,hepsinden allah razı olsun ve evlerimizi bebiş kokusu doldursun rabbim

Burda herkes çok iyi yardımcı oluyor,hepsinden allah razı olsun ve evlerimizi bebiş kokusu doldursun rabbim
Aminnn canim ins.. bu arada senin bi mesajin dikkatimi cekti kasik agrilarim hareket halindeyken artiyi diye hala devam ediyor mu canim

Yok canım geçti,yarın bi dr a sorarım sebebini artık
Ben hamileyken oturdugumda bisey olmazdi ama ayaga kalktigimda felaket kasik agrim olurdu megersem hamileliktenmis bebek rahime tutunurken agri yaparmis doktorum soylemisti oyuzden sordum canim hayirlisi ins

yumurta çatlayıp ,döllenme gerçekleştiyse yumurta görünmez zaten canım
için rahat olsun :)
canımmm söylediğin çok dikkatimi çekti çünkü ben adetimin 14. günü yumurta takibine gittim ve dr şaşırdı yumurta yok dedi bu ay yumurtlamadın sanırım dedi gerçekten 12. gün felan yumurtlayıp döllendiyse gözükmezmi ve çok tuhaf şekilde gögüs ve sol kasık agrım var 1 haftadır geçmiyo normalde yumurtlama günümde ve adet günüme 2 gün kala olurdu ama 1 haftadan fazladır bu şikayetim var bat 20 aralık

Benim ilk başta gözüken yumurtalar sonra gözükmedi :))) neyseeee aynurum öyle diyosa öyledir:)) nokta bu arada yarın sabah aç karnına verecekmişim kanı ve 3 saat sonra çıkacakmış

Kizlar eger ben hamile degilsem ki degilim herhalde umudum pek yok ama banada dr bu ay klomene basliycak ama ben korkuyorum ya kist olursa diye en buyuk korkum bu beni bu konuda bilgilendirirmisiniz kizlar

Benim ilk başta gözüken yumurtalar sonra gözükmedi :))) neyseeee aynurum öyle diyosa öyledir:)) nokta bu arada yarın sabah aç karnına verecekmişim kanı ve 3 saat sonra çıkacakmış
Hiii ben hic gitmedim canim ilk 14.gun gittim ve yumos yok dedi cok cok uzuldum adet sokturucu verdi tedaviye erken basliyalim die ama ben korktugumdan icemiyorum adet olunca gidip klomene basliycaz ondanda korkuyom kist olur dieee sen hamismisin peki kuzum

ne icin kan vericen canim sen ? Gebelik icin mi ?

Kizlar eger ben hamile degilsem ki degilim herhalde umudum pek yok ama banada dr bu ay klomene basliycak ama ben korkuyorum ya kist olursa diye en buyuk korkum bu beni bu konuda bilgilendirirmisiniz kizlar
Kistin çok fazla bi zararı yok ya,zamanla kaybolup gidiyor,onu çok takma derim

Ahhhhh evet demeyi ne çok isterdimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…