İlk canımolucaksin insallahhh tesekkur ederim canim bilgin icin senin bu klomeni kacinci kullanisin canim ?
İlk canım
Beğen düğmesine ard arta bastım düşün artık :))))))Ayy insallah tutucak
Olumlu dusunursek aslinda hersey olumlu olurda iste biz pimpirikleniyoruz endiselenip kafaya takiyoruz olumluyu olumsuza ceviriyoruzBeğen düğmesine ard arta bastım düşün artık :))))))
Hatta hiç düşünmeOlumlu dusunursek aslinda hersey olumlu olurda iste biz pimpirikleniyoruz endiselenip kafaya takiyoruz olumluyu olumsuza ceviriyoruzbu asamada iyi dusun tatlim
Bide ben ilk gebeligimde dusukle snuclandi ama catlamasi icin incir suyu yapiyodum istenildigi boyuta geldiginde sende deneyebilirsin istersenHatta hiç düşünme
Bol bol incir yemiştim :))Bide ben ilk gebeligimde dusukle snuclandi ama catlamasi icin incir suyu yapiyodum istenildigi boyuta geldiginde sende deneyebilirsin istersen
Yee yee kuzum yarasin sifa olsun bende bu ay bildigim butun kurleri uyguluycam sogan kurum yarin bitiyo incire basliycamBol bol incir yemiştim :))
Eğer benim bu ay bol geçerse bende öyle yapıcam hacemata bile gidecemYee yee kuzum yarasin sifa olsun bende bu ay bildigim butun kurleri uyguluycam sogan kurum yarin bitiyo incire basliycam
Ayni durum bna da gecerli doktoruna da sordum bi sey olmaz dediKızlar ben hiç bu kadar akıntısız bi dönem geçirmemiştim,sadece klomenden sonra oldu bi iki gün sonra kesildi,günlük pet bile kullanmıyorum artık,bi anormallik mi oluştu acaba
Sorunca bna da haber ver:)Yok canım geçti,yarın bi dr a sorarım sebebini artık
Evet dua edin arkadaşlar olumlu haberler alayım,canım klomenin etkisidir o herkeste farklı yan etkiler ortaya çıkarıyor,benm uyku düzenimi bozmuştuelizanim
@ooooooofff
sweet42
hoşgeldiniz kızlar...
ba dem yarın bütün gün dua edicem sanada birde diyorumki 2 ay deneyelim 3. ayda bitkisel birşey varmış klomene takviye onu yaparız. Benim babanemin manevi bir kızı var hemşire düşük yaptıktan sonra o bahsetmişti. Ben henüz birşey söylemedim babanem ümitlenirde hayalkırıklığına uğrarsa diye kalp hastası çünkü, geçen sefer onu ziyaretimde kaybetmiştim bebeğimi çok üzülmüştü.
Benim ilaç 3 tane kaldı heyecanlıyım, kvler yarın gelebilir huzursuzum... Karmakarışığım çok duygusal oldum sanki, algıda seçicilik mi yoksa ilacın etkisi mi bilmem hüngür hüngür ağlayasım var.
Tmm canım zaten herşeyi detaylı yaxıyorum buraya :))Sorunca bna da haber ver:)
Valla benim uykum zaten bozuktur genelde ama olduk olmadık küsüyorum eşime, saolsun o da azıcık vurumduymazdır bende küsüveriyorum dünden beri.Evet dua edin arkadaşlar olumlu haberler alayım,canım klomenin etkisidir o herkeste farklı yan etkiler ortaya çıkarıyor,benm uyku düzenimi bozmuştu
Ayyy şu eşler de olmasa kime yapıcaz nazımızı kaprisimizi,ilaç yan etkilerimiziValla benim uykum zaten bozuktur genelde ama olduk olmadık küsüyorum eşime, saolsun o da azıcık vurumduymazdır bende küsüveriyorum dünden beri.
Aminnnn aminnnnAyyy şu eşler de olmasa kime yapıcaz nazımızı kaprisimizi,ilaç yan etkilerimiziAllah başımızdan eksik etmesin
hadi bakalım inşallah gerek kalmazzzEğer benim bu ay bol geçerse bende öyle yapıcam hacemata bile gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?