Klomen kullananlar

Kızlar ben hiç bu kadar akıntısız bi dönem geçirmemiştim,sadece klomenden sonra oldu bi iki gün sonra kesildi,günlük pet bile kullanmıyorum artık,bi anormallik mi oluştu acaba
Ayni durum bna da gecerli doktoruna da sordum bi sey olmaz dedi

elizanim
@ooooooofff
sweet42
hoşgeldiniz kızlar...

ba dem yarın bütün gün dua edicem sanada birde diyorumki 2 ay deneyelim 3. ayda bitkisel birşey varmış klomene takviye onu yaparız. Benim babanemin manevi bir kızı var hemşire düşük yaptıktan sonra o bahsetmişti. Ben henüz birşey söylemedim babanem ümitlenirde hayalkırıklığına uğrarsa diye kalp hastası çünkü, geçen sefer onu ziyaretimde kaybetmiştim bebeğimi çok üzülmüştü.

Benim ilaç 3 tane kaldı heyecanlıyım, kvler yarın gelebilir huzursuzum... Karmakarışığım çok duygusal oldum sanki, algıda seçicilik mi yoksa ilacın etkisi mi bilmem hüngür hüngür ağlayasım var.

Evet dua edin arkadaşlar olumlu haberler alayım,canım klomenin etkisidir o herkeste farklı yan etkiler ortaya çıkarıyor,benm uyku düzenimi bozmuştu

Evet dua edin arkadaşlar olumlu haberler alayım,canım klomenin etkisidir o herkeste farklı yan etkiler ortaya çıkarıyor,benm uyku düzenimi bozmuştu
Valla benim uykum zaten bozuktur genelde ama olduk olmadık küsüyorum eşime, saolsun o da azıcık vurumduymazdır bende küsüveriyorum dünden beri.

Kızlar ben çıkıyorum. Bu akşam biraz titizleneyim belli mi olur yarın vaktim olmaz belki kv 1 değil kp de 9 kv gücünde daha bunun dedesi k.biraderi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…