Klomen kullananlar

hoşbuldumm canımmmm boşver onları görmezden gelince pek gözüne batmaz bence :)

Hosbuldum canim tsk ederim

Kızlar doktordan çıktım,kaliteli bi yumurta yumurtlamışsın bu güzel haber dedi,artık adetini bekleyeceğiz dedi,göğüs ağrısı için adet de olabilir gebelik de,adet olursan hala geçmezse memeye baktırırsın dedi:)) kasık ağrısı için ise o da normal,ara ara yaşarsın bu dönemde dedi :)

Ay ne guzel bir haber. Bak demistik sana yumurtan catladi diye:) yasasin yasasin

Valla
Ayni durum bna da gecerli doktoruna da sordum bi sey olmaz dedi
bende de aynı durum var canım yumurtlamdan sonra benim akıntı adete kadar devam ederdi şimdi bildiğin kuruyum sadece su gibi akıntı oldu iki gün o da bitti.inşallah hayra alamettir

Benim 2. Canım. yumurta çatlıyor gelişiyor ama gebelik olusmu yor bende
eşin gözüktü mü hiç canım ? her ihtimale karşı keçiboynuzu içir ben 2 kez hamile kalabildim hepsindede eşime keçibonuzu kürü yapmıştım ama düştüler ilki tek yumurta ikizi olduklarından gelişme bozukluğundan 10 haaftalıkken kaybettim ikincisi kimyasaldı eşimdede sonradan dr gitmeye ikna oldu 14 ayımı yedi benide bu zaman zarfında yordu bitirdi varikosel olduğunu öğrendik şuan tedavide bakalım özetle benimde öleydi hiçbir sorunum yoktu ama haziran 27 de kürtaj olduktan sonra dengem bozuldu düzensizleşti adet döngüm hala oturmadı dr bu ayda yumurta yok dedi sadece adet olmayı bekliyorum bende

Canım eşim geçen yil gitti bir şey yoktu onda.şimdi bir şey var midir bilmiyoruz ama.gecen yıl bende prolaktin yuksekti olmuyordu ama o da ilacı kullandik tan sonra düştü

Canım bu da kesin sonuç değil ki bir de tutup tutmama durumu var dimi
Evet. Ama olsun sonucta bir tane guzel haber. Ins oburu de gelir. Sunu da dusun demek yumurtalarin kalitelitmis ve igne igtiyaci duymadan catlayabiliyorlar. Onu goz onund bulundur. Benim tahminen igneden bagimsiz catlitor. Ve ilk klomen kullandigimda igneden 36 saat snra birlikte olmustuk ama yumurta kendi catlayabiliyorsa o 36 saat incesindrn catlamis olabilir. Bence ilk sefer bu yuzden tutmadi.

Canım eşim geçen yil gitti bir şey yoktu onda.şimdi bir şey var midir bilmiyoruz ama.gecen yıl bende prolaktin yuksekti olmuyordu ama o da ilacı kullandik tan sonra düştü
Ayy ne guzel esinde sorun yokmus sende icini ferah tut rahatla bence olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…