Klomen kullananlar

selam fıstıklarrııımmm

nassınız bakayım ? benden aynı beyaaaaaaa

yarın doktorcum bakcak yine yumoşlara , büyümemişlerse dövecem ha onlarıı

ba dem immm guzummm , inşAllah daha güzel haberlerinide alacazz Allahın izniylee

amiiiiiiiinnnnn meleğim benimmm,inan o kadar çok dua ediyorum ki eminin tez zamanda gelicek bizim inatçı bebişler,herşeyin bi vakti var o vakti bekliyoruz sadece.... Yarın yine öğlenden sonra mı gidicen

amiiiiiiiinnnnn meleğim benimmm,inan o kadar çok dua ediyorum ki eminin tez zamanda gelicek bizim inatçı bebişler,herşeyin bi vakti var o vakti bekliyoruz sadece.... Yarın yine öğlenden sonra mı gidicen

aynen cücüümm , o bebüş bu göbüşlere gelecek , o kadarrr

yarın 11 de gidecem yavrım , öğleden sonra muayene yok

aynen cücüümm , o bebüş bu göbüşlere gelecek , o kadarrr

yarın 11 de gidecem yavrım , öğleden sonra muayene yok
Hmmm tmm güzel haberlerini bekliyorum ona göre,sen memleketten getirdiğin o incirleri yedin inşallah ... İncir dedim de geçen rüyamda kocamann incirler gördüm ya :))))) hayırdır inşallah

Hmmm tmm güzel haberlerini bekliyorum ona göre,sen memleketten getirdiğin o incirleri yedin inşallah ... İncir dedim de geçen rüyamda kocamann incirler gördüm ya :))))) hayırdır inşallah

ara ara attım ağzıma guzum , olduysa oldu olmadıysa sağlık ola

hayrolsun canım , o kadar incir yiyince rüyalarına girdi zaaar

rüyada incir görmek kısmettir diyo cücüümmm

hadi bakalımm , öyle olsun inşAllahha ...

Olsun da hayırlısı ile yapacak tabiki teyzesi,ziyaretine gelip ... Ama boş değil tabi,kuzen ister benim bücür :))

inşAllah balım bee , ne güzel hayaller bunlar , tez zamanda gerçek olur inşAllahhhhhh

Rabbim bize de tattıracaktır annelik duygusunu elbetttt

T
inşAllah balım bee , ne güzel hayaller bunlar , tez zamanda gerçek olur inşAllahhhhhh

Rabbim bize de tattıracaktır annelik duygusunu elbetttt
tabikiiii,rabbim sana boşa vermemiş o peygamber sabrını,çok yakındır mükafatın gör bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…