Amannn bosver kalmamak kalipta hevesiunin kursaginda kalmasindan daha iyi inan o surec daha zor insallah olur ve saglikli bir sekilde kucagimiza alirizYok canim hiç kalmadim;(
Inşallah canım benim hayırlı sağlıklı evlat sahibi oluruz inşallah hepimiz allah im gönlümüz dekini bize verir insallahAmannn bosver kalmamak kalipta hevesiunin kursaginda kalmasindan daha iyi inan o surec daha zor insallah olur ve saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz
Iyi akşamlar nasilsiniz
Evet. Ama olsun sonucta bir tane guzel haber. Ins oburu de gelir. Sunu da dusun demek yumurtalarin kalitelitmis ve igne igtiyaci duymadan catlayabiliyorlar. Onu goz onund bulundur. Benim tahminen igneden bagimsiz catlitor. Ve ilk klomen kullandigimda igneden 36 saat snra birlikte olmustuk ama yumurta kendi catlayabiliyorsa o 36 saat incesindrn catlamis olabilir. Bence ilk sefer bu yuzden tutmadi.
amiiiiiiiinnnnn meleğim benimmm,inan o kadar çok dua ediyorum ki eminin tez zamanda gelicek bizim inatçı bebişler,herşeyin bi vakti var o vakti bekliyoruz sadece.... Yarın yine öğlenden sonra mı gidicenselam fıstıklarrııımmm
nassınız bakayım ? benden aynı beyaaaaaaa
yarın doktorcum bakcak yine yumoşlara , büyümemişlerse dövecem ha onlarıı
ba dem immm guzummm , inşAllah daha güzel haberlerinide alacazz Allahın izniylee
amiiiiiiiinnnnn meleğim benimmm,inan o kadar çok dua ediyorum ki eminin tez zamanda gelicek bizim inatçı bebişler,herşeyin bi vakti var o vakti bekliyoruz sadece.... Yarın yine öğlenden sonra mı gidicen
Hmmm tmm güzel haberlerini bekliyorum ona göre,sen memleketten getirdiğin o incirleri yedin inşallah ... İncir dedim de geçen rüyamda kocamann incirler gördüm ya :))))) hayırdır inşallahaynen cücüümm , o bebüş bu göbüşlere gelecek , o kadarrr
yarın 11 de gidecem yavrım , öğleden sonra muayene yok
Hmmm tmm güzel haberlerini bekliyorum ona göre,sen memleketten getirdiğin o incirleri yedin inşallah ... İncir dedim de geçen rüyamda kocamann incirler gördüm ya :))))) hayırdır inşallah
:)))) aynenn,iyice sıyırdık valla,yatıyoruz klomen,kalkıyoruz tarlusal,yemek öncesi incir,sonrası havuççç oooffff ofara ara attım ağzıma guzum , olduysa oldu olmadıysa sağlık ola
hayrolsun canım , o kadar incir yiyince rüyalarına girdi zaaar
Hmmm tmm güzel haberlerini bekliyorum ona göre,sen memleketten getirdiğin o incirleri yedin inşallah ... İncir dedim de geçen rüyamda kocamann incirler gördüm ya :))))) hayırdır inşallah
:)))) aynenn,iyice sıyırdık valla,yatıyoruz klomen,kalkıyoruz tarlusal,yemek öncesi incir,sonrası havuççç oooffff of
Ne kısmeti olduğuna bağlı :)))))rüyada incir görmek kısmettir diyo cücüümmm
hadi bakalımm , öyle olsun inşAllahha ...
Ne kısmeti olduğuna bağlı :)))))
Ahhh inşalllaahh teyzesi inşallaaahgüzel kısmetler olsun şekeriimmm,2şer 3er
Olsun da hayırlısı ile yapacak tabiki teyzesi,ziyaretine gelip ... Ama boş değil tabi,kuzen ister benim bücür :))ham yapar teyzesi üleennn
Olsun da hayırlısı ile yapacak tabiki teyzesi,ziyaretine gelip ... Ama boş değil tabi,kuzen ister benim bücür :))
tabikiiii,rabbim sana boşa vermemiş o peygamber sabrını,çok yakındır mükafatın gör bakinşAllah balım bee , ne güzel hayaller bunlar , tez zamanda gerçek olur inşAllahhhhhh
Rabbim bize de tattıracaktır annelik duygusunu elbetttt
T
tabikiiii,rabbim sana boşa vermemiş o peygamber sabrını,çok yakındır mükafatın gör bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?