- 2 Aralık 2014
- 611
- 547
- 63
- 40
Canım hiçbişey kesin değil ki,haliyle beni çok da sevindirmiyor... İnşallah bebiş haberlerini beraberce alırız
Amiiiiiiinnnnn.... canım en azından yumurtalıklarının kaliteli yumurta üretebiliyor oluşu güzel öyle olduğu sürece her türlü yavrunu sağlıkla alırsın kucağına.Sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallahkarsiyakali1912
İnşallahAmiiiiiiinnnnn.... canım en azından yumurtalıklarının kaliteli yumurta üretebiliyor oluşu güzel öyle olduğu sürece her türlü yavrunu sağlıkla alırsın kucağına.
kız biz çok ciciyiz şekerimm ,gel sende katıl bizee
hepimiz güzel haberler alalım inşAllahh
Salı günü inşallah bende umut dolu haberler veririm size...
Ama heyecanımı zor yendim zaten çok güzel hisler var içimde ama umutlarımın kırılmasından korktuğum için şuan hayal bile kurmuyorum...
İnşallah canım salı günü bana dua edin 13:00'e randevu aldım...inşAllah canım , herşey gönlünce olsunn
çok umutlanmak iyi olmuyo ama , olumsuz olursa hayal kırıklığı çok oluyor , ben defalarca yaşadım , inşAllah sen yaşamazsın
İnşallah canım salı günü bana dua edin 13:00'e randevu aldım...
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim,tertemiz kalbine göre Rabbim ennn iyisini versin inşallahkızlarr doktordan geldim , malesef yumurtalarda bi gelişme yok , salı son kez bakacak , gelecek ay büyütme iğnesine başlicaz dedi , ne diyeyim hayırlısı artık ...
Canim ins igneden guzel sonuc alirsin, sonucta bir sey artik yumurtalarini uyandirmali:)kızlarr doktordan geldim , malesef yumurtalarda bi gelişme yok , salı son kez bakacak , gelecek ay büyütme iğnesine başlicaz dedi , ne diyeyim hayırlısı artık ...
hayırlıısı canım acaba klomenle şu çörekotu bal tarcın kürünü ve incir yesek daha güsel yumoşlarmı olurki sen salıya kadar incir suyu içsene işe çok yarıyomuş tatlımkızlarr doktordan geldim , malesef yumurtalarda bi gelişme yok , salı son kez bakacak , gelecek ay büyütme iğnesine başlicaz dedi , ne diyeyim hayırlısı artık ...
kızlarr doktordan geldim , malesef yumurtalarda bi gelişme yok , salı son kez bakacak , gelecek ay büyütme iğnesine başlicaz dedi , ne diyeyim hayırlısı artık ...
Kizlar benim de agrilarim gecmiyor. Adetin ilk gunu gibi agrim var. yattigim zaman uzanddigim zaman geciyor. Ayaga kalktim mi siddetleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?