Klomen kullananlar

chickpeas ba dem ne cici sohbet etmişsiniz öyle hoşuma gitti...

İkinizin de doktordan umut verici haberlerle gelmesine çok sevindim inşallah salı günü bana da güzel şeyler söyler doktor...

Yarın sabah son hapımı alıcam sonrası bekleme olacak inşallah...

Canım hiçbişey kesin değil ki,haliyle beni çok da sevindirmiyor... İnşallah bebiş haberlerini beraberce alırız

kız biz çok ciciyiz şekerimm ,gel sende katıl bizee

hepimiz güzel haberler alalım inşAllahh

kız biz çok ciciyiz şekerimm ,gel sende katıl bizee

hepimiz güzel haberler alalım inşAllahh

Salı günü inşallah bende umut dolu haberler veririm size...

Ama heyecanımı zor yendim zaten çok güzel hisler var içimde ama umutlarımın kırılmasından korktuğum için şuan hayal bile kurmuyorum...

Salı günü inşallah bende umut dolu haberler veririm size...

Ama heyecanımı zor yendim zaten çok güzel hisler var içimde ama umutlarımın kırılmasından korktuğum için şuan hayal bile kurmuyorum...

inşAllah canım , herşey gönlünce olsunn

çok umutlanmak iyi olmuyo ama , olumsuz olursa hayal kırıklığı çok oluyor , ben defalarca yaşadım , inşAllah sen yaşamazsın

kızlarr doktordan geldim , malesef yumurtalarda bi gelişme yok , salı son kez bakacak , gelecek ay büyütme iğnesine başlicaz dedi , ne diyeyim hayırlısı artık ...

kızlarr doktordan geldim , malesef yumurtalarda bi gelişme yok , salı son kez bakacak , gelecek ay büyütme iğnesine başlicaz dedi , ne diyeyim hayırlısı artık ...
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim,tertemiz kalbine göre Rabbim ennn iyisini versin inşallah

Kizlar benim de agrilarim gecmiyor. Adetin ilk gunu gibi agrim var. yattigim zaman uzanddigim zaman geciyor. Ayaga kalktim mi siddetleniyor.

Canim ins igneden guzel sonuc alirsin, sonucta bir sey artik yumurtalarini uyandirmali:)

hayırlıısı canım acaba klomenle şu çörekotu bal tarcın kürünü ve incir yesek daha güsel yumoşlarmı olurki sen salıya kadar incir suyu içsene işe çok yarıyomuş tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…