Klomen kullananlar

kızlarr doktordan geldim , malesef yumurtalarda bi gelişme yok , salı son kez bakacak , gelecek ay büyütme iğnesine başlicaz dedi , ne diyeyim hayırlısı artık ...
Hayırlısı olsun canım belki öylesi daha kolay olacaktır senin için ben biraz araştırdımda yumurta geliştirtmek için çeşitli %delerde etki eden ilaçlar varmış kimisi hap kimisi iğne klomen düşük yüzdelilerdenmiş ama tabi bünyeye göre veriliyormuş bunlar bünyeye göre fazla ilaç vermemek lazımmış. Hayırlısı ile bir salı günü doktora git bakalım ne diyecek.

Kızlar fox haber izlediniz mi? 128 kiloluk bir kadın polikistik over sendromuyka doktorların inkansız dediği halde bebek doğurmuş:)))

Kızlar bu kadar sinir bozucu bir şey olabilir mi ya( eşimin ark eşi hamile canı musmula istemiş eşimi arıyorlar yaaa(( böyle bir dusuncesizlik olamaz ya olamaz (kafaya takma diyorlar bu durumda nasıl takmayayim

Kızlar bu kadar sinir bozucu bir şey olabilir mi ya( eşimin ark eşi hamile canı musmula istemiş eşimi arıyorlar yaaa(( böyle bir dusuncesizlik olamaz ya olamaz (kafaya takma diyorlar bu durumda nasıl takmayayim
Canım sakin ol boş ver. İnsanlar çok düşüncesiz hayatta anlayamıyorlar. Ama unutma biz yaşadığımız zorluğundan dolayı doğumun ne kadar büyük mucizenin olduğunu biliyoruz.

Canım sakin ol boş ver. İnsanlar çok düşüncesiz hayatta anlayamıyorlar. Ama unutma biz yaşadığımız zorluğundan dolayı doğumun ne kadar büyük mucizenin olduğunu biliyoruz.

Bebek düşündüğümüzü biliyorlar ve bile bile arayip soruyorlar belki kötü niyetle yapmiyorlardir ama ben aliniyorum allah im nolur bizi de evlat sahibi yap (((((

Kizlar biliyorum cok sey soruyorum ama size maaleser bir sey daha sormam lazim. Bugun akintim basladi bembeyaz kati sut gibi ama yapisik degil. Nedir acaba?

Yaaaa sabır allahım gece gece yine moralim bozuldu,zaten gün boyu çok kötüydüm.... Anannem geldi,yemekteyiz fox daki o haber üstne bana dönüp,sen neyi bekliyosun doktora gitsene diyor,ne bekliyorsun diyo,düşünmüyoruz dedim artık ,istemiyoruz dedim...

Ah canım ah şu insanlar olmasa belki de çocuk olacak bizim stresimiz bize yetiyor zaten bir de insanların sözleri inan ben misafirliklere bile gitmek istemiyor um sırf bu konu yüzünden sıkıldım artık

Ah canım ah şu insanlar olmasa belki de çocuk olacak bizim stresimiz bize yetiyor zaten bir de insanların sözleri inan ben misafirliklere bile gitmek istemiyor um sırf bu konu yüzünden sıkıldım artık
Bende çok sıkıldım,çevremiz anlayışsız insanlarla dolu

Merhaba arkadaşlar benim de sizlere sorularim var bir haftadir içim içimi yiyor. Bu ay ilk kez klomen kullandim 11.gün de dr.pregnyl iğnesi oldum iki tane verdi iğneyi hastanede acil de vurdular ama iğneyi vuran Hemsire tek iğne yapti ben de suphelendim Dr.u aradim iki tane olacak dedi tabi soyleyemedim tek yaptılar diye hemen ikinciyiyaptirdik ssonra bu seferde acil de ki diğer Hemsire biz bunu iki doz halinde yapiyorduk neden tek doz getirdiniz dedi neyse uzatmayayim sonuç olarak 10 dk ara ile ikisini de yaptirdik ama buna rağmen çatlama oldu hem de biraz sancili oldu neyse iğneden sonraki iki gün ilişki oldu daha olmadi 4 gün ara verdik 5.gün ilişki den sonra sağ kasigimda agri oldu zaten diğer günlerde de ara ara sancibatma seklinde sşeyler oluyordu bunlar gebelik gebelik belirtisi olabilir mi biliyorum lafi çok uzattim ama yardim bekliyorum. Belirti olarak kasiklarda hafif batma var sadece başka bir şey yok iki gündür akinti yok ama sanki rahim agzi yumuşak gibi geldi bana birde ilişki sonraki sanci ve agri lütfen yardim edin

Canım ya gebelik ya da yumurta Çatlama si ama inşallah gebeliktir

Kızlar Dr sizlere klomen le beraber progesteron verdi mi klomenden bittikten sonra kullanılması gerekiyor

Yumurta sanirim gecen hafta pazar günü catladi iki gündür kuru günler başladı bende. İnşallah gebeliktir hepimizin ki

Bana progesteron vermedi herkese muhakkak veriliyor mu sadece iğneden sonra 15.gün gel dedi o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…