- 11 Aralık 2014
- 118
- 63
- 18
Bana progesteron vermedi herkese muhakkak veriliyor mu sadece iğneden sonra 15.gün gel dedi o kadar
Bana farklı bi ilaç verdi,döl yatağı hazırlıyormuş o da,ama 2 tablet aldım sadece,doktor yeterli yedi baktıktan sonraGebeliğe hazirliyormus seni bir nevi rahim duvarı. Aslında ilaç hem adet söktürücü hem de düşük engelleyici.gebe kalırsan eğer bebeğin rahmet tutunmasini sagliyormus
Sadece rahim duvarı ince olanlara veriliyor diye biliyorumCanım herkese veriliyor mu bilmiyorum.mesela bana da iğne vermedi ikinci ayim bu ay klomende
Ay kiz ins hayra alamettirBende de var canım yeni başladı
Amin canım ya,bi de bugün sol kasığıma ani bi sancı girip geçti..dediğin gibi inşallah hayır olurAy kiz ins hayra alamettir
Benj agri hic gecmiyor. Eskisine gore cok azalsa da bi iki sefer dedigun gibi ani agri girdi cikti. Simdi ise kasiklar agriyor. Ozellikle harakey edince.Amin canım ya,bi de bugün sol kasığıma ani bi sancı girip geçti..dediğin gibi inşallah hayır olur
Yapacak tek şeyimiz beklemek,rabbm hayırlısını versin inşallahBenj agri hic gecmiyor. Eskisine gore cok azalsa da bi iki sefer dedigun gibi ani agri girdi cikti. Simdi ise kasiklar agriyor. Ozellikle harakey edince.
Hayırlısı canım uygulanacak tedavi sonrasında güzel haber alırsın insallah
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim,tertemiz kalbine göre Rabbim ennn iyisini versin inşallah
Canim ins igneden guzel sonuc alirsin, sonucta bir sey artik yumurtalarini uyandirmali:)
hayırlıısı canım acaba klomenle şu çörekotu bal tarcın kürünü ve incir yesek daha güsel yumoşlarmı olurki sen salıya kadar incir suyu içsene işe çok yarıyomuş tatlım
hayırlısı olsun kelimesi bizle özdeşleşti gerci ama napalım vardır bır hayır sıkma canını
Hayırlısı olsun canım belki öylesi daha kolay olacaktır senin için ben biraz araştırdımda yumurta geliştirtmek için çeşitli %delerde etki eden ilaçlar varmış kimisi hap kimisi iğne klomen düşük yüzdelilerdenmiş ama tabi bünyeye göre veriliyormuş bunlar bünyeye göre fazla ilaç vermemek lazımmış. Hayırlısı ile bir salı günü doktora git bakalım ne diyecek.
Ben de bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim artik beklemedeyim.. malesef daha once bir kaybim var
Allah herkese hayirli saglikli evlatlar versin insallah..
GuNayein kizlar. Guzel pazarlar:)))). Ins hepiniz bugun cok guzel bir gun gecirirsiniz:)))
Rabbim acını unuttursun ,yerine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canımm inşAllahh
Günaydın canım,kapalı bir istanbul sabahından günaydın (öğlen oldu ama yeni uyanmış bulunmaktayım :) )GuNayein kizlar. Guzel pazarlar:)))). Ins hepiniz bugun cok guzel bir gun gecirirsiniz:)))
Hoşgeldin canımcımmm,nasılsın bakiiiiiimmutlu haftasonları fıstıklarımmm
inşAllahh canımm
balıımm herşey güzel olacak , üzmeyelim tatlı canımızııı tamammı
evet bence de bişeyler olmalı bu uyuyan devi uyandırmak için , inşAllah uyanırlar
canım incir kürü + klomen ile 1 kere olumlu yanıt aldım ,bir daha işe aramadı maleseff
aynen Seyhancım , hayırlısını dilemekten başka yapacak bişey yok , ne diyelim hayırlısııı
canım ben klomenle yada femara ile malesef bi yol alamadım , ümit ediyorum ki iğne ile herşey daha güzel olacakkk
Hoşgeldin canımcımmm,nasılsın bakiiiiiimchickpeas
Canımsın yaaa ,melek kalpli arkadaşım benimiyiyim cücüümm , kocam veli toplantısına gitti , bende arkadaşla oturuyoz
keyfim yerinde , sen takma kuzum beni , sen iyi ol , o bana yeterr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?