Klomen kullananlar

Gebeliğe hazirliyormus seni bir nevi rahim duvarı. Aslında ilaç hem adet söktürücü hem de düşük engelleyici.gebe kalırsan eğer bebeğin rahmet tutunmasini sagliyormus

Gebeliğe hazirliyormus seni bir nevi rahim duvarı. Aslında ilaç hem adet söktürücü hem de düşük engelleyici.gebe kalırsan eğer bebeğin rahmet tutunmasini sagliyormus
Bana farklı bi ilaç verdi,döl yatağı hazırlıyormuş o da,ama 2 tablet aldım sadece,doktor yeterli yedi baktıktan sonra

melegimgelartik, post: 38304634, member: 644251"]Canım herkese veriliyor mu bilmiyorum.mesela bana da iğne vermedi ikinci ayim bu ay klomende[/QUOTE]
İnşallah ilimizde hatta hepimiz hamis oluruz cumartesi günü ogrenicem bakalim hayirlisi inşallah cvp verdiğin için çok tesekkur ederim

Amin canım ya,bi de bugün sol kasığıma ani bi sancı girip geçti..dediğin gibi inşallah hayır olur
Benj agri hic gecmiyor. Eskisine gore cok azalsa da bi iki sefer dedigun gibi ani agri girdi cikti. Simdi ise kasiklar agriyor. Ozellikle harakey edince.

Ben de bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim artik beklemedeyim.. malesef daha once bir kaybim var

Allah herkese hayirli saglikli evlatlar versin insallah..

mutlu haftasonları fıstıklarımmm

Hayırlısı canım uygulanacak tedavi sonrasında güzel haber alırsın insallah

inşAllahh canımm

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim,tertemiz kalbine göre Rabbim ennn iyisini versin inşallah

balıımm herşey güzel olacak , üzmeyelim tatlı canımızııı tamammı

Canim ins igneden guzel sonuc alirsin, sonucta bir sey artik yumurtalarini uyandirmali:)

evet bence de bişeyler olmalı bu uyuyan devi uyandırmak için , inşAllah uyanırlar

hayırlıısı canım acaba klomenle şu çörekotu bal tarcın kürünü ve incir yesek daha güsel yumoşlarmı olurki sen salıya kadar incir suyu içsene işe çok yarıyomuş tatlım

canım incir kürü + klomen ile 1 kere olumlu yanıt aldım ,bir daha işe aramadı maleseff

hayırlısı olsun kelimesi bizle özdeşleşti gerci ama napalım vardır bır hayır sıkma canını

aynen Seyhancım , hayırlısını dilemekten başka yapacak bişey yok , ne diyelim hayırlısııı

canım ben klomenle yada femara ile malesef bi yol alamadım , ümit ediyorum ki iğne ile herşey daha güzel olacakkk

Ben de bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim artik beklemedeyim.. malesef daha once bir kaybim var

Allah herkese hayirli saglikli evlatlar versin insallah..

Rabbim acını unuttursun ,yerine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canımm inşAllahh

Hoşgeldin canımcımmm,nasılsın bakiiiiiim chickpeas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…