Doktor ne dediyse,klomen kullanıyordun dimiHepinize mutlu pazarlar kizlarrr :) bugun adet oldum yani artik tedaviye start vericez insallah olumlu sonuclar alirim cok heycanliyimm adetimin 2. Mi 3. Gunu mu gitmeliyim kizlar
Hepinize mutlu pazarlar kizlarrr :) bugun adet oldum yani artik tedaviye start vericez insallah olumlu sonuclar alirim cok heycanliyimm adetimin 2. Mi 3. Gunu mu gitmeliyim kizlar
Bende femarayla hamile kaldım yumurtam yavaş gelişti ama oldu hamileyim Allah a şükür
Amin inş ALLAH isteyen herkese nasip eder.ben polikistik over hastasıyım olmaz diye çok strese giriyordum ama veren Allah veriyorgözünüz aydın , Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin,darısı isteen herkese olsun
bende bu ay Femara muadili bi ilaç kullandım ama malesef , tık yok ,büyümediler yumurtalar
Amin inş ALLAH isteyen herkese nasip eder.ben polikistik over hastasıyım olmaz diye çok strese giriyordum ama veren Allah veriyor
yarın gidiyim o zaman ben dr zaten Allahım inşallah hayırlı sonuçlar alırız yaaa çörek otu bal tarçın kürüde yapıcam o da yumoş geliştiriyo inşallah şifa olur yaaa inşallahhhCanım adet in ne zaman yoğun ise o gün git
Benim doktorum eğer bu ay olmasaydı iğneyle tedaviye başlıycaktı sen denedinmi diğer ilaçlara göre daha etkili
yok canım inşallah yeni kullanmaya başlıycam dr adet olunca gel demişti hatta son 17. günkü kontrolumde hiç adet olacakmışsın gibi bir durumun yok söktürücüyü iç demişti tedaviye erken başlayalım demişti şükür Allahım dualarımı kabul etti ilaç kullanmadan adet oldumda bu kezde erken oldum normalde 28 29 günde olurum şimdi 23. günde geldi hayırlısı bakalımDoktor ne dediyse,klomen kullanıyordun dimi
Ben femarayı günde iki kez 5 gün kullandım ilaçtan sonta kontrole gittiğimde yumurtalarım büyümedi doktorym son bi umut bi hafta bekleyelim dedi bi hafta sonra gittiğimde 21.5 mm olmuştu çatlatma iğnemi oldum
inşallah büyür Allahtan ümidini kesme benim dr daha pazartesi yaaa sen geç adet olursun bunu beklemeyelim adet söktürücü iç dedi ben içmedim dua etti Allahım şu ilaca gerek kalmadan adet oluyum nolur deim bugün adet oldum şükürler olsun içinde dua et arkadaşım karamsar düşünme inşallah yumoşlar güsel güsel büyüycekkk :)canım benimkilerde büyümediler ,doktorum geçen pazartesi ilk kontrole çağırdı , sonra çarşamba ve cumartesi gittim ama olumsuz sonuç aldım ,son kez salı gidecem ,büyümediyse sağlık olsun diyecezz :)
inşallah büyür Allahtan ümidini kesme benim dr daha pazartesi yaaa sen geç adet olursun bunu beklemeyelim adet söktürücü iç dedi ben içmedim dua etti Allahım şu ilaca gerek kalmadan adet oluyum nolur deim bugün adet oldum şükürler olsun içinde dua et arkadaşım karamsar düşünme inşallah yumoşlar güsel güsel büyüycekkk :)
Üzülme strese girme olumlu düşünmeye çalış Allah ol diyince oluyor büyümeyen yumurtalarım bi haftada büyüdü
İnş canım hep dua ediyorum Alllah ım isteyen herkese nasip etsin diye üzülme bebişin geliceği zamanı biliyodur
Rahim filmi çektirdinmi canım doktorum ilk bunu istemişti bendensağol canım ,evet sen hamişsin dua et hepimiz için
ben hep diyorum ,kendimizi yırtsakta o ne zaman geleceğini biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?