Klomen kullananlar

Hepinize mutlu pazarlar kizlarrr :) bugun adet oldum yani artik tedaviye start vericez insallah olumlu sonuclar alirim cok heycanliyimm adetimin 2. Mi 3. Gunu mu gitmeliyim kizlar

Bende femarayla hamile kaldım yumurtam yavaş gelişti ama oldu hamileyim Allah a şükür

gözünüz aydın , Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin,darısı isteen herkese olsun

bende bu ay Femara muadili bi ilaç kullandım ama malesef , tık yok ,büyümediler yumurtalar

gözünüz aydın , Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin,darısı isteen herkese olsun

bende bu ay Femara muadili bi ilaç kullandım ama malesef , tık yok ,büyümediler yumurtalar
Amin inş ALLAH isteyen herkese nasip eder.ben polikistik over hastasıyım olmaz diye çok strese giriyordum ama veren Allah veriyor

Amin inş ALLAH isteyen herkese nasip eder.ben polikistik over hastasıyım olmaz diye çok strese giriyordum ama veren Allah veriyor

inşAllah canımm

bende pcoluyum ,ilaçsız hiç adet olamıyorum , malesef yumurtalarım büyümüyor , çatlamıyor

Benim doktorum eğer bu ay olmasaydı iğneyle tedaviye başlıycaktı sen denedinmi diğer ilaçlara göre daha etkili

y
Doktor ne dediyse,klomen kullanıyordun dimi
yok canım inşallah yeni kullanmaya başlıycam dr adet olunca gel demişti hatta son 17. günkü kontrolumde hiç adet olacakmışsın gibi bir durumun yok söktürücüyü iç demişti tedaviye erken başlayalım demişti şükür Allahım dualarımı kabul etti ilaç kullanmadan adet oldumda bu kezde erken oldum normalde 28 29 günde olurum şimdi 23. günde geldi hayırlısı bakalım

Ben femarayı günde iki kez 5 gün kullandım ilaçtan sonta kontrole gittiğimde yumurtalarım büyümedi doktorym son bi umut bi hafta bekleyelim dedi bi hafta sonra gittiğimde 21.5 mm olmuştu çatlatma iğnemi oldum

Ben femarayı günde iki kez 5 gün kullandım ilaçtan sonta kontrole gittiğimde yumurtalarım büyümedi doktorym son bi umut bi hafta bekleyelim dedi bi hafta sonra gittiğimde 21.5 mm olmuştu çatlatma iğnemi oldum

canım benimkilerde büyümediler ,doktorum geçen pazartesi ilk kontrole çağırdı , sonra çarşamba ve cumartesi gittim ama olumsuz sonuç aldım ,son kez salı gidecem ,büyümediyse sağlık olsun diyecezz :)

canım benimkilerde büyümediler ,doktorum geçen pazartesi ilk kontrole çağırdı , sonra çarşamba ve cumartesi gittim ama olumsuz sonuç aldım ,son kez salı gidecem ,büyümediyse sağlık olsun diyecezz :)
inşallah büyür Allahtan ümidini kesme benim dr daha pazartesi yaaa sen geç adet olursun bunu beklemeyelim adet söktürücü iç dedi ben içmedim dua etti Allahım şu ilaca gerek kalmadan adet oluyum nolur deim bugün adet oldum şükürler olsun içinde dua et arkadaşım karamsar düşünme inşallah yumoşlar güsel güsel büyüycekkk :)

Üzülme strese girme olumlu düşünmeye çalış Allah ol diyince oluyor büyümeyen yumurtalarım bi haftada büyüdü

çok sevindim canım senin adına ,inşAllah yumoşlarında aynı doğrultuda akıllı akıllı büyürlerr

ben hep dua ediorum canım ,Rabbimden hayırlısını diliyorum ...

Üzülme strese girme olumlu düşünmeye çalış Allah ol diyince oluyor büyümeyen yumurtalarım bi haftada büyüdü

üzülmemeye çalışıyorum tatlım

inşAllah benimkilerde seninkilerde azcık ders alırlarda 1 hafta sonra olsada büyürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…