Klomen kullananlar

Ben 1,5 senedir evliyim hiç korunmadım son iki aydır tedavi görüyodum çok şükür ikinci ayımda hamile kaldım

çok sevindim canım senin adına , kısa sürede hamiş olmuşsun
süreç uzayınca psikolojik olarak yoruluyor insan ...

çok sevindim canım senin adına , kısa sürede hamiş olmuşsun
süreç uzayınca psikolojik olarak yoruluyor insan ...
Herşeyin zamanı var ben bunu geç anladım 1.5 senede internette ne okuduysam denedim bazen pes ettim ağladım kendimi saldım ama sonra kendimi topladım herşeyi Allah a bıraktım bu ay olmıycağına okadar emindimki nasılsa yoktur boşuna beklemiyim diye test yaptım ve oldu herşeyin başı dua ve sabır

aynen canım sabır ve dua çok önemliii

bende 3.5 yıllık evliyim , ilk 2 yıl korunduk ,sonrasında bıraktık. 5 klomen + 1 femara deneyimim var 1.5 yıllık süreçte , sadece 1 kere olumlu yanıt aldım ilaçlardan ,bi düzenli büyüseler içim biraz daha rahat edecek

Doktorundan memnunmusun peki canım çok önemli

Doktorundan memnunmusun peki canım çok önemli

Maraşın bi ilçesindeyim canım , ilçe standartlarında kötünün iyisi ile idare etmeye çalışıyorum

yaza kadar böle devam , inşAllah Mersin yada Adanaya tayin isteyecez , ozaman inşAllah cücüşü bulmuş oluruz , olmazsa memlekette iyi doktorlar var

Inşallah çok beklemeden bebişine kavuşursun canım

Ben femarayı günde iki kez 5 gün kullandım ilaçtan sonta kontrole gittiğimde yumurtalarım büyümedi doktorym son bi umut bi hafta bekleyelim dedi bi hafta sonra gittiğimde 21.5 mm olmuştu çatlatma iğnemi oldum
Aaaa var mıymış öyle bi ihtimaal,ahhh inşallah aynur arkadaşımızında salı günü büyümüş olur ,peki ilaç bittikten ilk kaç gün sonra gittin

Aaaa var mıymış öyle bi ihtimaal,ahhh inşallah aynur arkadaşımızında salı günü büyümüş olur ,peki ilaç bittikten ilk kaç gün sonra gittin
İlacı beş gün kullandım bittikten sonra hemen gittim sekiz yumurtam vardı ama büyümüyolardı doktorum iki gün sonra tekrar çağırdı yine büyümediler bi hafta sonra gel bi umut tekrar bakalım dedi birtanesi büyümüştü hemen ertesi sabah çatlatma iğnemi oldum

Bizde umudumuzu salı gününe çevirdik,inşallah rabbim mutlu eder bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…