Rahim filmi çektirdinmi canım doktorum ilk bunu istemişti benden
hayırlısı olur inşallahevet tatlım 2 Ekimde çektirdim rahim filmini
doktor istemeden ben kendim istedim :)
hayırlısı olur inşallah
Ben 1,5 senedir evliyim hiç korunmadım son iki aydır tedavi görüyodum çok şükür ikinci ayımda hamile kaldıminşAllah canım , hep dileğimiz hayırlısı zaten ...
sen ne zamandır bebüş istiyordun ?
Ben 1,5 senedir evliyim hiç korunmadım son iki aydır tedavi görüyodum çok şükür ikinci ayımda hamile kaldım
Herşeyin zamanı var ben bunu geç anladım 1.5 senede internette ne okuduysam denedim bazen pes ettim ağladım kendimi saldım ama sonra kendimi topladım herşeyi Allah a bıraktım bu ay olmıycağına okadar emindimki nasılsa yoktur boşuna beklemiyim diye test yaptım ve oldu herşeyin başı dua ve sabırçok sevindim canım senin adına , kısa sürede hamiş olmuşsun
süreç uzayınca psikolojik olarak yoruluyor insan ...
Herşeyin zamanı var ben bunu geç anladım 1.5 senede internette ne okuduysam denedim bazen pes ettim ağladım kendimi saldım ama sonra kendimi topladım herşeyi Allah a bıraktım bu ay olmıycağına okadar emindimki nasılsa yoktur boşuna beklemiyim diye test yaptım ve oldu herşeyin başı dua ve sabır
Doktorundan memnunmusun peki canım çok önemliaynen canım sabır ve dua çok önemliii
bende 3.5 yıllık evliyim , ilk 2 yıl korunduk ,sonrasında bıraktık. 5 klomen + 1 femara deneyimim var 1.5 yıllık süreçte , sadece 1 kere olumlu yanıt aldım ilaçlardan ,bi düzenli büyüseler içim biraz daha rahat edecek
Hayirlisi olacak pozitif dusunucez herseye pozitif yaklasicaz baska yolumuz yok :)çok sevindim canım senin adına ,inşAllah yumoşlarında aynı doğrultuda akıllı akıllı büyürlerr
ben hep dua ediorum canım ,Rabbimden hayırlısını diliyorum ...
Doktorundan memnunmusun peki canım çok önemli
Hay
Hayirlisi olacak pozitif dusunucez herseye pozitif yaklasicaz baska yolumuz yok :)
Inşallah çok beklemeden bebişine kavuşursun canımMaraşın bi ilçesindeyim canım , ilçe standartlarında kötünün iyisi ile idare etmeye çalışıyorum
yaza kadar böle devam , inşAllah Mersin yada Adanaya tayin isteyecez , ozaman inşAllah cücüşü bulmuş oluruz , olmazsa memlekette iyi doktorlar var
Inşallah çok beklemeden bebişine kavuşursun canım
Aaaa var mıymış öyle bi ihtimaal,ahhh inşallah aynur arkadaşımızında salı günü büyümüş olur ,peki ilaç bittikten ilk kaç gün sonra gittinBen femarayı günde iki kez 5 gün kullandım ilaçtan sonta kontrole gittiğimde yumurtalarım büyümedi doktorym son bi umut bi hafta bekleyelim dedi bi hafta sonra gittiğimde 21.5 mm olmuştu çatlatma iğnemi oldum
Aaaa var mıymış öyle bi ihtimaal,ahhh inşallah aynur arkadaşımızında salı günü büyümüş olur ,peki ilaç bittikten ilk kaç gün sonra gittin
Darısı aynurum un ve hepimizin başına inşallah,bizim için de dua edinBende femarayla hamile kaldım yumurtam yavaş gelişti ama oldu hamileyim Allah a şükür
Ahhh canımmm çok dua ediyorum,inşallahhh büyümüş olur da bu son tedavin olur senindecücüüüüm yirim seni yaaaaa
İlacı beş gün kullandım bittikten sonra hemen gittim sekiz yumurtam vardı ama büyümüyolardı doktorum iki gün sonra tekrar çağırdı yine büyümediler bi hafta sonra gel bi umut tekrar bakalım dedi birtanesi büyümüştü hemen ertesi sabah çatlatma iğnemi oldumAaaa var mıymış öyle bi ihtimaal,ahhh inşallah aynur arkadaşımızında salı günü büyümüş olur ,peki ilaç bittikten ilk kaç gün sonra gittin
İsteyen herkes için dua ediyorum inşallah isteyen herkes en kısa zamanda yavrularına kavuşurDarısı aynurum un ve hepimizin başına inşallah,bizim için de dua edin
Bizde umudumuzu salı gününe çevirdik,inşallah rabbim mutlu eder biziİlacı beş gün kullandım bittikten sonra hemen gittim sekiz yumurtam vardı ama büyümüyolardı doktorum iki gün sonra tekrar çağırdı yine büyümediler bi hafta sonra gel bi umut tekrar bakalım dedi birtanesi büyümüştü hemen ertesi sabah çatlatma iğnemi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?