Ahhh canımmm çok dua ediyorum,inşallahhh büyümüş olur da bu son tedavin olur seninde
Tabikiiiii canın sağolsun yeter,sonuna kadar gideceğiz inşallahhinşAllah balım , ama büyümesse dünyanın sonu değil ya, öteki ay büyürler
InşallahBizde umudumuzu salı gününe çevirdik,inşallah rabbim mutlu eder bizi
İlacı beş gün kullandım bittikten sonra hemen gittim sekiz yumurtam vardı ama büyümüyolardı doktorum iki gün sonra tekrar çağırdı yine büyümediler bi hafta sonra gel bi umut tekrar bakalım dedi birtanesi büyümüştü hemen ertesi sabah çatlatma iğnemi oldum
Benim 7 yumurtam 10 mm birtanesi 11 de kaldı bi hafta sonra gittiğimde 11mm olan 21.5 mm olmuştuboyutları ne kadardı canım ? benimkiler 10-11mm civarında takıldı kaldııı
Benim 7 yumurtam 10 mm birtanesi 11 de kaldı bi hafta sonra gittiğimde 11mm olan 21.5 mm olmuştu
Inşallah büyürler adetimin 19.günü büyüdü yumurtam canını sıkma bol bol dua etben cumartesi gittiğimde 10-11mm idi , salıya kadar biraz büyüse gerisi gelir sanırım
neyse hayırlısı diyelim öyle olsun ...
Inşallah büyürler adetimin 19.günü büyüdü yumurtam canını sıkma bol bol dua et
Aaaaaa allahhıımn çok heyecan yaptımmmmmmmcanım umutlanmak istemiyorum ama neredeyse aynı durumu yaşamışız , salı benimde 19. günüm olacak ,Rabbim neylerse güzel eyler , hep dua ediorum , inşAllah senin ki gibi olur sonucum
sende dua et canım ,ismen edebilirsin ,Adım : Aynur :)
Edicem canım salı günü güzel haberlerini bekliyorumcanım umutlanmak istemiyorum ama neredeyse aynı durumu yaşamışız , salı benimde 19. günüm olacak ,Rabbim neylerse güzel eyler , hep dua ediorum , inşAllah senin ki gibi olur sonucum
sende dua et canım ,ismen edebilirsin ,Adım : Aynur :)
Aaaaaa allahhıımn çok heyecan yaptımmmmmmm
Edicem canım salı günü güzel haberlerini bekliyorum
Canlansın ortalık moral bozmak yokteşekkürler canım , seni topicimizin ilk hamişi ilan edelim bence , azcık canlansın ortalıkkk
ba dem imm sen ne dersin topic sahibi olarakk ??
Kizlar hani bu catlatma ignesinde beta hcg olurmusya onun etkisiyle iğneden sonra gebelik testi ilk 7-8 gun pozitif olurmus, peki ovulasyon testi de pozitif olur mu?
Ayy evet yaa uğur getirirsin inşallah :)))teşekkürler canım , seni topicimizin ilk hamişi ilan edelim bence , azcık canlansın ortalıkkk
ba dem imm sen ne dersin topic sahibi olarakk ??
Ayy evet yaa uğur getirirsin inşallah :)))
Arkamdan sen geleceksen kabul yoksa olmazinşAllah gülümm ,arkadan sen devam edersinn inşAllahhhh
canım inan çok pozitif bi insanım , hayatımda herşey pozitif bi tek gebelik testleri negatiff
canım iğnenin etkisi 12-14 gün civarı kayboluyor , ovulasyonuda etkileyebilir sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?