Arkamdan sen geleceksen kabul yoksa olmaz
bende aksine hep olumsuz bir insan olduğumdan kaybediyomm yaffff bu ayy herşeyi bir kenara atıp pozitif düşünmeye odaklanıcamm
walla pozitif olmakdir iyi ona eminimmbende olumluyum yine değişen bişey yok , nedir bunun ortası acep ???
walla pozitif olmakdir iyi ona eminimm
Bende yan etki yapıyor,ne zaman pozitif olsam hep üzülürüm
ayy ne güzel banada pazartesi yumoş yok deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü eşimi arayıppp benim çocuğum mu olmayacak diee sokak ortasında zırlıyodum en son ben çook etkileniyorum yaaa çoookkköyle olsun bakalımm
bende hep olumlu hep olumlu , doktora bi gidiyom ,yumoşların büümediğini öğreniom , kuyruğumu kıstırıp geri dönüom , çoookk alıştım çoookk
Allah yardımcımız olsun çok zor bi durumayy ne güzel banada pazartesi yumoş yok deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü eşimi arayıppp benim çocuğum mu olmayacak diee sokak ortasında zırlıyodum en son ben çook etkileniyorum yaaa çoookkkhele ilk bebeğide kaybettikten sonra dahada hassaslaştımmm
canım ben 28 yaşındayım ve 14 aylık evliyim ilk bebeğimi haziran 27 de kaybettim eylülde düzene binince adet düzenim çalışmaya başladım ama gelmiyoo meleğimmmsweet42 senin yaş kaç ?
ayy ne güzel banada pazartesi yumoş yok deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü eşimi arayıppp benim çocuğum mu olmayacak diee sokak ortasında zırlıyodum en son ben çook etkileniyorum yaaa çoookkkhele ilk bebeğide kaybettikten sonra dahada hassaslaştımmm
evet canım her ayın 27 sine inan o günü yaşıyor gibiyim o gün hem bebeklerimi kaybettiğimi hemde ikiz olduklarını öğrenince acım daha da katlandı insan öle çaresizleşiyo ki anlatamam hiç o kadar savunmasız kaldığımı hatırlamıyorum rabbim bu acıyı düşmanıma bile yaşatmasınnAllah yardımcımız olsun çok zor bi durum
canım ben 28 yaşındayım ve 14 aylık evliyim ilk bebeğimi haziran 27 de kaybettim eylülde düzene binince adet düzenim çalışmaya başladım ama gelmiyoo meleğimmm
Kızlarım ben kaçtım,allah a emanet olun
amin inşallahh hepimizin olsunn Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahh bu ay umutluyum inşallah Rabbimde ol derse olur inşallahhhgelir inşAllah canım , bak bi kere olmuş ,en kısa zamanda yine olur inşAllahh
evet canım her ayın 27 sine inan o günü yaşıyor gibiyim o gün hem bebeklerimi kaybettiğimi hemde ikiz olduklarını öğrenince acım daha da katlandı insan öle çaresizleşiyo ki anlatamam hiç o kadar savunmasız kaldığımı hatırlamıyorum rabbim bu acıyı düşmanıma bile yaşatmasınn
o duyguyu inşallah rabbim tez zamanda da sana nasip eder çok güzel bişi Allahımm tez zamanda olsun hepimizin bebişi yaaaaacını tez zamanda unutturur Rabbim inşAllah , hem bu sefer üçüz olur haaa
biz o duyguyu bile yaşayamadık henüz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?