Klomen kullananlar

öyle olsun bakalımm

bende hep olumlu hep olumlu , doktora bi gidiyom ,yumoşların büümediğini öğreniom , kuyruğumu kıstırıp geri dönüom , çoookk alıştım çoookk
ayy ne güzel banada pazartesi yumoş yok deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü eşimi arayıppp benim çocuğum mu olmayacak diee sokak ortasında zırlıyodum en son ben çook etkileniyorum yaaa çoookkk hele ilk bebeğide kaybettikten sonra dahada hassaslaştımmm

Allah yardımcımız olsun çok zor bi durum

üzme canını tatlım , inşAllah daha sağlıklı , hayırlı evlatlatrın olur

bende "yumoş yok" cümlesini o kadar kanıksadım ki , "yumoş var " dediğinde eminmisin hocam ? diye soruyorummm

Allah yardımcımız olsun çok zor bi durum
evet canım her ayın 27 sine inan o günü yaşıyor gibiyim o gün hem bebeklerimi kaybettiğimi hemde ikiz olduklarını öğrenince acım daha da katlandı insan öle çaresizleşiyo ki anlatamam hiç o kadar savunmasız kaldığımı hatırlamıyorum rabbim bu acıyı düşmanıma bile yaşatmasınn

canım ben 28 yaşındayım ve 14 aylık evliyim ilk bebeğimi haziran 27 de kaybettim eylülde düzene binince adet düzenim çalışmaya başladım ama gelmiyoo meleğimmm

gelir inşAllah canım , bak bi kere olmuş ,en kısa zamanda yine olur inşAllahh

acını tez zamanda unutturur Rabbim inşAllah , hem bu sefer üçüz olur haaa

biz o duyguyu bile yaşayamadık henüz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…