o duyguyu inşallah rabbim tez zamanda da sana nasip eder çok güzel bişi Allahımm tez zamanda olsun hepimizin bebişi yaaaa
Walla canım bende aynıyım,önce adetim geçsin hemen test yapiim diyorum,sonra o negatifler gözümün önüne geliyor ve vazgeçiyorum.... Bana en zor gelen yeniden 1 ay ve hatta 1 ayı geçen bi süre beklemek.. O süre içinde çevre baskısı,aklındaki olumsuz düşünceler,kötü örnekler... Walla iyice bızulacak gbi psikolojim.. Senin test için daha çok erken değil mi ya niye yaptın ki,hemen hemen yakın sürelerimizIYi aksamlar kizlar. Ne guzel muhamed etmissinjz burda. Benim de soze cok ihtiyacim varbu ay bos cikavak diye cok korkuyorum. Esim bugun zorl test yaptirdi. Anlasilan ignenin etkisingecmis. 10 gun oldu vurali. Bir tarafim hala umutlu cunku adetime daha 4-5 gun var o yuzden bir sey cikmamis olabilir. Ama obur tarafimi huzunlu. Yine hayal kirikligina ugramaktan cok korkuyorum. Gecen ayi cok zor atladim. Cok korkuyorum cok. Sinirlerim bosalmak uzere oldugunu hissediyorum.
Ben erken oldugunu dusunuyorum. Adetime daha 5 gun var. esim zorladi. Cikar cikar diyip durdu. Ben ise yapmak istemedim. Senin de dedigin gibi test diyince hemen aklimano tek cizgi geliyor elim ayagim titremeye basliyor. Artik bu sureci gercekten kaldiramiyorum yikiliyorum. Sanirim cok gicsuzum cok zayifim. Kalbimdeki aci dinmeyimvilmiyor. Umit var ama korku icimi yiyiyor. Gozlerim surekli doluyor. Esimin de bu kadar umitli olmasi beni param parca ediyor.Walla canım bende aynıyım,önce adetim geçsin hemen test yapiim diyorum,sonra o negatifler gözümün önüne geliyor ve vazgeçiyorum.... Bana en zor gelen yeniden 1 ay ve hatta 1 ayı geçen bi süre beklemek.. O süre içinde çevre baskısı,aklındaki olumsuz düşünceler,kötü örnekler... Walla iyice bızulacak gbi psikolojim.. Senin test için daha çok erken değil mi ya niye yaptın ki,hemen hemen yakın sürelerimiz
evet çok zor bir süreçten geçiyoruz sabırlı olmaktan başka elimizden hiçbişi geçmiyoo ayy o negatiff testlerrr beni 1 yıl dha yaşlandırıyo herseferinde kendi kendime kendimi motive etmekten bile gına geldi artık ama pes etmekk yokk tabiki sende öle yap canım negatif olsa bile umutsuzluga kapılma emiiIYi aksamlar kizlar. Ne guzel muhamed etmissinjz burda. Benim de soze cok ihtiyacim varbu ay bos cikavak diye cok korkuyorum. Esim bugun zorl test yaptirdi. Anlasilan ignenin etkisingecmis. 10 gun oldu vurali. Bir tarafim hala umutlu cunku adetime daha 4-5 gun var o yuzden bir sey cikmamis olabilir. Ama obur tarafimi huzunlu. Yine hayal kirikligina ugramaktan cok korkuyorum. Gecen ayi cok zor atladim. Cok korkuyorum cok. Sinirlerim bosalmak uzere oldugunu hissediyorum.
biliyor musunuz beni anlayan birilerin olmasi bana guc veriyor. siz en azindan neler hissettigimi cok iyi anliyorsunuz. etrafimdakilere gore hayatim muthis. bugun bir de gorumcem iac unutmus evde. kvmdeydi. biz esimle tam disari cikacakti esimi aradilar kardesin ilacini unutmus gidn evine alin getir diye. midesi bulaniyormus kusuyormus ilacsiz. ve disari cikmak yerine 1 bucuk saat o ilacla ugrastik. o kadar zoruma gitti ki anlatamam. insanlar ne akdar dusuncesiz hic bilemiyorlar ki insanin icinde ne olup geciyorevet çok zor bir süreçten geçiyoruz sabırlı olmaktan başka elimizden hiçbişi geçmiyoo ayy o negatiff testlerrr beni 1 yıl dha yaşlandırıyo herseferinde kendi kendime kendimi motive etmekten bile gına geldi artık ama pes etmekk yokk tabiki sende öle yap canım negatif olsa bile umutsuzluga kapılma emii
ayyy o düşüncesizlerrr hepp var emin oll ama sen gelin olduğun için senin üzülmen onların umrunda olmuyoo canımm görümcenin eşi yokmuydu acaba o nie eşinin ilacı için koşturmadı acabaaa ? hele bana kv görümce hiçç deme öfke nöbetlerim geliyoo sinirlerim bozuluyo iyiceebiliyor musunuz beni anlayan birilerin olmasi bana guc veriyor. siz en azindan neler hissettigimi cok iyi anliyorsunuz. etrafimdakilere gore hayatim muthis. bugun bir de gorumcem iac unutmus evde. kvmdeydi. biz esimle tam disari cikacakti esimi aradilar kardesin ilacini unutmus gidn evine alin getir diye. midesi bulaniyormus kusuyormus ilacsiz. ve disari cikmak yerine 1 bucuk saat o ilacla ugrastik. o kadar zoruma gitti ki anlatamam. insanlar ne akdar dusuncesiz hic bilemiyorlar ki insanin icinde ne olup geciyor
Offf canım sen naptııın yaa ben bile bu kadar umutsuz bi vaka değilim,evet,burda bu süreçten geçen herkes aynı durumda ve hatta daha kötü durumda olanlarda var,tedaviye gidecek parası olmayanlar,çaresiz evinde bi mucize bekleyen ne çok insan vardır kim bilir ... Evet bende üzülüyorum ama dediğim gibi üzüldüğüm konu beklemenin çok zor oluşu ve o aşamaları yeniden yaşamak istemeyişim... Yok öyle tükenmişlik sendromu.. Dua et bak eşin destek,eşlerimiz yardımcı,imkanımız var tedavi oluyoruz,olmadı başka bi yöntem olmadı başka,ama bu kadar umutsuz olma gözünü seviiiimmBu ay olmazsa senin dedigin gibi psikolojim artik cok bozulacak. Butun bu surec bana cok agir geliyor. Cok yipratiyor. Doktora gidiyorsun doktorun hapisinda herkes hamile bekliyor yDa odasinda yuzu gulerek cikiyor kimi bebeginin kalp atisini duydugu icin kimi hamile oldugu ogrendigi icin. Ben ise ilac takibi icin.
ben ayni ortamda bulunmamaya calisiyorum kimseyle. kimseye gidip gitmemeye calisiyorum. mumkunse bana da kimsenin gelmesini istmiyorum. cunku herkes ayni konuyu aciyor. esim sag olsun durumu anliyor yalniz niye baskalarin hamilelik haberi beni uzdugunu anlayamiyor. bu kouda tartisiyoruz. ne var ki bunda herkesin kismeti farkli kiskandigimi dusunuyor. oysa kiskanclikla alakasi yok siz de bilyiorsunuz.ayyy o düşüncesizlerrr hepp var emin oll ama sen gelin olduğun için senin üzülmen onların umrunda olmuyoo canımm görümcenin eşi yokmuydu acaba o nie eşinin ilacı için koşturmadı acabaaa ? hele bana kv görümce hiçç deme öfke nöbetlerim geliyoo sinirlerim bozuluyo iyiceebenimde etrafımı hamileler sardı hiçç sorma sıra sende artık vaktin gelioda geçioo geç kaldınız diolar ömrümü yiyolar tövbee diyorum artık birine en son çok ağır bir laf söylüycem herkeslede kötü olcam yanii bunu istiyolar
sana tek tavsiyem canım onlarıı duymazdan gel aynı ortamda bulunmamaya çalışş eşinede durumu anlat şahsen ben beynini yiyorum çünkü onun ailesi bunaltıo beniiiiii
haklisin canim dediklerin kalbime cok dokundu. dedigin gibi evde imkani olmayanlar oturup mucizeyi bekliyorlar bizim en azindan imkanimiz var. belki bizimle ayni surecten gecmek icin elindeki herseyi vermeye hazirlar. ben ise sikayet ediyorum. tesekkur ederim canim bana bunu hatirlattigin icin. sanirim arada bir doluyorum sinirlerim bosaliyor. Allahin izniyle hersey duzelecek.Offf canım sen naptııın yaa ben bile bu kadar umutsuz bi vaka değilim,evet,burda bu süreçten geçen herkes aynı durumda ve hatta daha kötü durumda olanlarda var,tedaviye gidecek parası olmayanlar,çaresiz evinde bi mucize bekleyen ne çok insan vardır kim bilir ... Evet bende üzülüyorum ama dediğim gibi üzüldüğüm konu beklemenin çok zor oluşu ve o aşamaları yeniden yaşamak istemeyişim... Yok öyle tükenmişlik sendromu.. Dua et bak eşin destek,eşlerimiz yardımcı,imkanımız var tedavi oluyoruz,olmadı başka bi yöntem olmadı başka,ama bu kadar umutsuz olma gözünü seviiiimm
Tabiki düzelecek canım benim,pozitif düşün emin ol herkes aynı şeyleri yaşıyor,çünkü derdimiz ortak.. Allah büyük,hayırlısını ve sağlıklısını iste,isyan etme,bu,rabbimizin bize olan sınavı,başarıyla vermemiz için sabırlı olmamız gerekiyor unutmahaklisin canim dediklerin kalbime cok dokundu. dedigin gibi evde imkani olmayanlar oturup mucizeyi bekliyorlar bizim en azindan imkanimiz var. belki bizimle ayni surecten gecmek icin elindeki herseyi vermeye hazirlar. ben ise sikayet ediyorum. tesekkur ederim canim bana bunu hatirlattigin icin. sanirim arada bir doluyorum sinirlerim bosaliyor. Allahin izniyle hersey duzelecek.
evet hepimiz ayni seyleri yasiyoruz. iste bu yuzden hep en iyi siz beni anliyorsunuz diyorum. pozitif dusunuyorum ama pozitif dusunmekten korkuyorum ya yine hayal kirikligina ugrarim diye. umutlu olduktan sonra negatif sonuc almak daha zor oluyor. ama herseye ragmen gun gelecek ve hepimiz anne olacagiz ins diye inaniyorumTabiki düzelecek canım benim,pozitif düşün emin ol herkes aynı şeyleri yaşıyor,çünkü derdimiz ortak.. Allah büyük,hayırlısını ve sağlıklısını iste,isyan etme,bu,rabbimizin bize olan sınavı,başarıyla vermemiz için sabırlı olmamız gerekiyor unutma
aynneeeenn benimkide beni anlamıyo malesefff bende şehir dışında olduğumdan 2 haftada bir mecburen onlarla 3 4 gün kalmak zorunda kalıyorum aşırı stres oluyorum psikolojim bozula bozula dönüyorum malesef ve işkence gibi gelio benide hiç anlamıyolar eşimde anlamıyo bunu onların her zaman kötü niyeti olmadığını söyleyim daha çok huzurumuz bozuluyo bende işin içinden çıkamıyorum malesefffben ayni ortamda bulunmamaya calisiyorum kimseyle. kimseye gidip gitmemeye calisiyorum. mumkunse bana da kimsenin gelmesini istmiyorum. cunku herkes ayni konuyu aciyor. esim sag olsun durumu anliyor yalniz niye baskalarin hamilelik haberi beni uzdugunu anlayamiyor. bu kouda tartisiyoruz. ne var ki bunda herkesin kismeti farkli kiskandigimi dusunuyor. oysa kiskanclikla alakasi yok siz de bilyiorsunuz.
Eşimin bütün arkadaşlarının eşleri ya gebe ya doğurdu,artık haber aldığında yüzündeki o ifade beni çok çok üzüyor,çok iyi ve çok inançlı bir insan olduğu için hep hayırlısı diyor,ama benim de yapabileceğim hiçbişey yok ve artık dualarımı bile çok dikkatli ediyorum,çünkü bi anlık öfkeyle bi laf söylersin sitem eder isyan edersin,rabbimin gücüne gider,çocuk verir ama akabinde öyle bi dert verir ki çocuğa sevinemesin bile,ben hep böyle düşünüyorum son zamanlarda,aklıma çocuk aşkı gelince ,rabbim hayırlısı diyorum.herşey olası bu hayatta,kötü ihtimalleri düşün,belki de şu aşamalarda rabbim bizi bişeylerden koruyordur,çünkü bizim göremediklerimizi gören bir tek O ... Hayır dersin şer çıkar,şer dersin hayır,rabbim büyük,eminim tez zamanda bizimde yüzümüz gülecekevet hepimiz ayni seyleri yasiyoruz. iste bu yuzden hep en iyi siz beni anliyorsunuz diyorum. pozitif dusunuyorum ama pozitif dusunmekten korkuyorum ya yine hayal kirikligina ugrarim diye. umutlu olduktan sonra negatif sonuc almak daha zor oluyor. ama herseye ragmen gun gelecek ve hepimiz anne olacagiz ins diye inaniyorum
Ben de esime hep sunu diyorum. Rabbimin sevilen kullariyiz. Rabbim bize hic ugrastirmadan bir evlat verebilirdi. nasil olsa onun dualarimiza ihtiyaci yoktur. Ama o onun yerinde bize Ona dua ettiriyor. Kuran okutturuyor. Bizi Kendisine yonlendiriyor.Eşimin bütün arkadaşlarının eşleri ya gebe ya doğurdu,artık haber aldığında yüzündeki o ifade beni çok çok üzüyor,çok iyi ve çok inançlı bir insan olduğu için hep hayırlısı diyor,ama benim de yapabileceğim hiçbişey yok ve artık dualarımı bile çok dikkatli ediyorum,çünkü bi anlık öfkeyle bi laf söylersin sitem eder isyan edersin,rabbimin gücüne gider,çocuk verir ama akabinde öyle bi dert verir ki çocuğa sevinemesin bile,ben hep böyle düşünüyorum son zamanlarda,aklıma çocuk aşkı gelince ,rabbim hayırlısı diyorum.herşey olası bu hayatta,kötü ihtimalleri düşün,belki de şu aşamalarda rabbim bizi bişeylerden koruyordur,çünkü bizim göremediklerimizi gören bir tek O ... Hayır dersin şer çıkar,şer dersin hayır,rabbim büyük,eminim tez zamanda bizimde yüzümüz gülecek
Ayneeen canım ve benim aklıma hep eşi hamiyken,ölen,öldürülenler geliyor,düşünsene deli gbi hayalini kurduğumuz çocuğumuz oluyo ama eşim bunu göremiyor ,öyle bi durumda ne kadar mutlu olabilirsin ki bi yanın eksikken .... Rabbim sen hayırlısını ver ,yine duygusala bağladım.Ben de esime hep sunu diyorum. Rabbimin sevilen kullariyiz. Rabbim bize hic ugrastirmadan bir evlat verebilirdi. nasil olsa onun dualarimiza ihtiyaci yoktur. Ama o onun yerinde bize Ona dua ettiriyor. Kuran okutturuyor. Bizi Kendisine yonlendiriyor.
amiiin amiiin amiiin Rabbim hepimize hayirlisini versin onun merhametiyle ona kul olmayi nasip etsin.
Ayneeen canım ve benim aklıma hep eşi hamiyken,ölen,öldürülenler geliyor,düşünsene deli gbi hayalini kurduğumuz çocuğumuz oluyo ama eşim bunu göremiyor ,öyle bi durumda ne kadar mutlu olabilirsin ki bi yanın eksikken .... Rabbim sen hayırlısını ver ,yine duygusala bağladım.
Dersin yok mu yarın canımamiiin amiiin amiiin Rabbim hepimize hayirlisini versin onun merhametiyle ona kul olmayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?