Klomen kullananlar

kasık ağrımdan dolayı derse gelmek zor geliyor. sürekli ayakta durmak zorunda kaldığım için belim kopuyor. benim kasıklarım da sanki anlaşma yapmışlar. başta sağ taraf ağrıyordu sonra ortası şimdi ise bir saattir sol tarafıma sanki iğne batırılıyor sanki içimde savaş var ya

Ha iyiymiş. Bakalım topikte kim ilk güzel haber alıcak
ay inş hepimiz aynı zamanda müzdemizi alırız:) dün uyamamıştım hayal ediyordum bizim hepimizin çocukları olmuş 5-6 yaşındalar. biz bir yerde toplandık gülüyorduk bu eski günleri hatırlayınca çocuklarımız da birlikte eğleniyorlardı ah ah

Olacaaakkk rabbimin izniyle dua edelim sadece

Ayyy bende de aynı şey var yaa,bugün ve dün hep sol kasığımda batma oldu,diyorum ki kesin kist oluştu,çünkü benim yumurtalar sağda büyüyüp kayboldu (!) sol neyin nesi diyorum

Senin bat 19 du dimi ,daha var ya niye test yaparsın da moralini bozarsın,idrar testi yaptın dimi
evet 19. Ya eşimin ısrarı üzerinde çok ısrar etti gitti test aldı getirdi. belki şimdiden çıkar diye. ben yapmayalım dedim. yok hemen yapalım hemen yapalım. ayrıca affedersin idrarı da en fazla 2 saat tuttum. gebelik olsa bile testte çıkma ihtimali çok düşük sanki.

Yok balım o mümkün değil daha 6 gün vardı sen yaptığında,testlerin üstünde de yazıyor 1 hafta geçmesi lazım diye

Ayyy bende de aynı şey var yaa,bugün ve dün hep sol kasığımda batma oldu,diyorum ki kesin kist oluştu,çünkü benim yumurtalar sağda büyüyüp kayboldu (!) sol neyin nesi diyorum
belki bebek sol tarafa yerleşmiş ben kist olduğumda batmadan daha çok ağrı oluyordu ve tam yumurtalık olduğu yerde. ayrıca ilaçtan sonra gittiğimde orda 10 mm olan bir yumurta vardı. sonra daha gelişmedi kiste dönüştü. eğer sol tarafına hiç bir şey yoktuysa kist olması çok zor

sana doktor hic sol tarafta yumos gordgunu soylemis miydi?

eylül seni o kadar iyi anlıyorum ki( ben hastanede çalışıyorum hasta kayıt olarak bir de kadın doğum ve çocuk katındayım insanlar eşleriyle geliyor ya insan ların yüzündeki o gülümseme diyorum ki kendi kendime ben ne zman yaşayacağım bu duyguyu... yerim i değiştirmek istedim kaç kere dayanamıyorum çünkü insanları görmeye allah ım böyle bir şeyi dümanıma bile yaşatmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…