- 21 Kasım 2014
- 1.346
- 1.156
- 358
maalesef var. ama en azindan sadece 2 saat. ve ogleden sonra.Dersin yok mu yarın canım
Ha iyiymiş.maalesef var. ama en azindan sadece 2 saat. ve ogleden sonra.
ay inş hepimiz aynı zamanda müzdemizi alırız:) dün uyamamıştım hayal ediyordum bizim hepimizin çocukları olmuş 5-6 yaşındalar. biz bir yerde toplandık gülüyorduk bu eski günleri hatırlayınca çocuklarımız da birlikte eğleniyorlardı ah ahHa iyiymiş.Bakalım topikte kim ilk güzel haber alıcak
Senin bat 19 du dimi ,daha var ya niye test yaparsın da moralini bozarsın,idrar testi yaptın dimiHa iyiymiş.Bakalım topikte kim ilk güzel haber alıcak
Olacaaakkk rabbimin izniyle dua edelim sadeceay inş hepimiz aynı zamanda müzdemizi alırız:) dün uyamamıştım hayal ediyordum bizim hepimizin çocukları olmuş 5-6 yaşındalar. biz bir yerde toplandık gülüyorduk bu eski günleri hatırlayınca çocuklarımız da birlikte eğleniyorlardı ah ah
Ayyy bende de aynı şey var yaa,bugün ve dün hep sol kasığımda batma oldu,diyorum ki kesin kist oluştu,çünkü benim yumurtalar sağda büyüyüp kayboldu (!) sol neyin nesi diyorumkasık ağrımdan dolayı derse gelmek zor geliyor. sürekli ayakta durmak zorunda kaldığım için belim kopuyor. benim kasıklarım da sanki anlaşma yapmışlar. başta sağ taraf ağrıyordu sonra ortası şimdi ise bir saattir sol tarafıma sanki iğne batırılıyor sanki içimde savaş var ya
evet 19. Ya eşimin ısrarı üzerinde çok ısrar etti gitti test aldı getirdi. belki şimdiden çıkar diye. ben yapmayalım dedim. yok hemen yapalım hemen yapalım. ayrıca affedersin idrarı da en fazla 2 saat tuttum. gebelik olsa bile testte çıkma ihtimali çok düşük sanki.Senin bat 19 du dimi ,daha var ya niye test yaparsın da moralini bozarsın,idrar testi yaptın dimi
Yok balım o mümkün değil daha 6 gün vardı sen yaptığında,testlerin üstünde de yazıyor 1 hafta geçmesi lazım diyeevet 19. Ya eşimin ısrarı üzerinde çok ısrar etti gitti test aldı getirdi. belki şimdiden çıkar diye. ben yapmayalım dedim. yok hemen yapalım hemen yapalım. ayrıca affedersin idrarı da en fazla 2 saat tuttum. gebelik olsa bile testte çıkma ihtimali çok düşük sanki.
belki bebek sol tarafa yerleşmişAyyy bende de aynı şey var yaa,bugün ve dün hep sol kasığımda batma oldu,diyorum ki kesin kist oluştu,çünkü benim yumurtalar sağda büyüyüp kayboldu (!) sol neyin nesi diyorum
azından balakıyorYok balım o mümkün değil daha 6 gün vardı sen yaptığında,testlerin üstünde de yazıyor 1 hafta geçmesi lazım diye
Benim de 22 si,ne zaman yaparım bilmiyorum,bi yanım bekle bekleyebildiğin kadar diyor,bi yanım 22 sinde yapazından balakıyor
bana kalsa ben 23 kadar beklemeyi dusunuyorum adet olmazsam idrar tesi degil doktora gidip kan tahlili yaptirmayi dusunuyorum.Benim de 22 si,ne zaman yaparım bilmiyorum,bi yanım bekle bekleyebildiğin kadar diyor,bi yanım 22 sinde yap
belki bebek sol tarafa yerleşmişben kist olduğumda batmadan daha çok ağrı oluyordu ve tam yumurtalık olduğu yerde. ayrıca ilaçtan sonra gittiğimde orda 10 mm olan bir yumurta vardı. sonra daha gelişmedi kiste dönüştü. eğer sol tarafına hiç bir şey yoktuysa kist olması çok zor
Hayır,solda hiçbişey yoktu maalesefsana doktor hic sol tarafta yumos gordgunu soylemis miydi?
o zaman bence icin rahat olsun kist degildir insHayır,solda hiçbişey yoktu maalesef
İnşallah,balım ben uyuyorum,hadi allaha emanet ol,kafana takma,sadece dua et olur mu .. Kendine iyi bak,iyi gecelero zaman bence icin rahat olsun kist degildir ins
tamam canim sana da tatli uykular!!! dualarda bulusmak uzere...İnşallah,balım ben uyuyorum,hadi allaha emanet ol,kafana takma,sadece dua et olur mu .. Kendine iyi bak,iyi geceler
Bu ay olmazsa senin dedigin gibi psikolojim artik cok bozulacak. Butun bu surec bana cok agir geliyor. Cok yipratiyor. Doktora gidiyorsun doktorun hapisinda herkes hamile bekliyor yDa odasinda yuzu gulerek cikiyor kimi bebeginin kalp atisini duydugu icin kimi hamile oldugu ogrendigi icin. Ben ise ilac takibi icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?