- 3 Aralık 2010
- 765
- 314
- 133
günaydın canlar nasılsınız annem yanımdaydı kaç gündür takip edemedim muhabbetleriniz çok güzel Rabbim inşallah hepimizin dileklerini gerçekleştirir.bana gelince bu ay rahim filmi demişti dr ama ben geri aradım bu olmasa olurmu diye olur dedi tekrar klomen kullanmaya başladım hayırlısı artık bu arada etrafımda sırayla hamilelerle dolmaya başladı önce halamın kızı şimdi abimin eşi Rabbim hayırlısıyla kucaklarına almayıda nasip etsin insanın zoruna giden etrafındakilerin hamile kalması değil diğer insanların hadi sıra sizde ne bekliyorsun demesi saçma sapan kelimeler kullanması amann takmıyorum artık olursa olur kendimi daha fazla yıpratmayı düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı
yaş 29 canım 2. çocuk için uğraşıyorum bir senedir geçen ay klomen + çatlatma iğnesi oldum ama olmadı bu ayda böyle olacak inşallah bakalım hakkımızda hayırlısıgünaydın canım . yaş kaç ? tabiki kıskanmıyoruz ama insanın ister istemez zoruna gidiyor
yaş 29 canım 2. çocuk için uğraşıyorum bir senedir geçen ay klomen + çatlatma iğnesi oldum ama olmadı bu ayda böyle olacak inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı
inşallah canım senin yaş kaç ne zamandır uğraşıyorsun bebek içinhayırlısı canım inş en kısa zamanda güzel haberler alırız...
Hadi hayırlısı canımmerhaba kızlar dr dan geldim klomene başladık çarşamba içmeye başlıycamm haftaya çarşambada kontrol verdi hakkımda hayırlısı artıkkk
Neden rahim filmi istemedin kigünaydın canlar nasılsınız annem yanımdaydı kaç gündür takip edemedim muhabbetleriniz çok güzel Rabbim inşallah hepimizin dileklerini gerçekleştirir.bana gelince bu ay rahim filmi demişti dr ama ben geri aradım bu olmasa olurmu diye olur dedi tekrar klomen kullanmaya başladım hayırlısı artık bu arada etrafımda sırayla hamilelerle dolmaya başladı önce halamın kızı şimdi abimin eşi Rabbim hayırlısıyla kucaklarına almayıda nasip etsin insanın zoruna giden etrafındakilerin hamile kalması değil diğer insanların hadi sıra sizde ne bekliyorsun demesi saçma sapan kelimeler kullanması amann takmıyorum artık olursa olur kendimi daha fazla yıpratmayı düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı
Kızlar benim göğüsler iyice sapıttı,bi ağrı tutuyo ikisini birden 1 gün uçlar çok kötü,akşam ya da ertesi sabah hiçbişey yok,akşamı tekrar aynı,bu bence klomenin vücuda verdi yan etkilerin devamı,bünyem şaşırdı
Walla canım umudumu iyice kestim çünkü bi ağroyor bi kesiyor,ilaçtan başka değil,ilk defa böyle oluyo,klomen sonrası.. Tabi temennimiz o ama değil gbi gelio bana :)))hamile olmuş olmayasın hani genelde hamilelik te uçlar ağrır ya ay inş budur :)
Walla canım umudumu iyice kestim çünkü bi ağroyor bi kesiyor,ilaçtan başka değil,ilk defa böyle oluyo,klomen sonrası.. Tabi temennimiz o ama değil gbi gelio bana :)))
Yokmuş canım bende geçen arkadaşıma şahit oldum,adeti 1 gün geçmişti test yaptı,silik çıkmıştı,sonra kliniğe gitti,hamile ve arkadaşım belirtileri en hat safhada yaşarken o ara hiçbişey yoktu,öğrendikten 1 hafta sonra başladı şu an kız iptal tamameninşallah hamilelik belirtisidir canımmm... bu arada hamilelikte illa belirti olacak die bir şey var mı.? mesela göğüs kasık agrısı vs..
canım eşimle limoniydik biraz sinirlendim dr aradım ben istemiyorum artık diye oda vazgeçme sen bu ayda klomen kullan dedi bakalım bu ayda olmazsa bir dahaki ay bakalım hayırlısıNeden rahim filmi istemedin ki
Yokmuş canım bende geçen arkadaşıma şahit oldum,adeti 1 gün geçmişti test yaptı,silik çıkmıştı,sonra kliniğe gitti,hamile ve arkadaşım belirtileri en hat safhada yaşarken o ara hiçbişey yoktu,öğrendikten 1 hafta sonra başladı şu an kız iptal tamamen
Yokmuş canım bende geçen arkadaşıma şahit oldum,adeti 1 gün geçmişti test yaptı,silik çıkmıştı,sonra kliniğe gitti,hamile ve arkadaşım belirtileri en hat safhada yaşarken o ara hiçbişey yoktu,öğrendikten 1 hafta sonra başladı şu an kız iptal tamamen
canım eşimle limoniydik biraz sinirlendim dr aradım ben istemiyorum artık diye oda vazgeçme sen bu ayda klomen kullan dedi bakalım bu ayda olmazsa bir dahaki ay bakalım hayırlısı
O zaman önümüzdeki ay daha iyi çalışman lazım,incir kürü yap,havuç ye bol bol,bal tarcın,çörekotu yap illa ki tutar bi günHerkese merhaba,
18 Kasım'da regl oldum. 3. Klomen tedavim başladı. 1 Aralık'ta ovitrelle yapıldı. Bugün beta hcg baktirdim. Ve sonuc yine negatif...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?