O kadar üzüldüm ki anlatamamO zaman önümüzdeki ay daha iyi çalışman lazım,incir kürü yap,havuç ye bol bol,bal tarcın,çörekotu yap illa ki tutar bi gün
Canim dun aksam benim de uclarinda agirlik ve agri vardi. Bugun sabah iyi ama.Kızlar benim göğüsler iyice sapıttı,bi ağrı tutuyo ikisini birden 1 gün uçlar çok kötü,akşam ya da ertesi sabah hiçbişey yok,akşamı tekrar aynı,bu bence klomenin vücuda verdi yan etkilerin devamı,bünyem şaşırdı
Hepimiz sırayla peşinden geleceğiz gibi,üzülüyor insan işte,neyse vardır bunda da ni hayır,var mıydı herhangi bir belirti sendeO kadar üzüldüm ki anlatamambu ay için cok umutluydum çünkü. Yani neden olmadıgını bilemiyorum
Daha önce hiç hamile kalmadığım için bilemiyorum nasıl birsey olduğunu. Ama dün aksam bile ciddi kasık ağrılarım oldu. Göğüs uçlarım cok hassas. Göğüslerim inanılmaz sis. Onun dışında bir belirtim olmadı. 14. Gun test için erken miydi bilemiyorum...Hepimiz sırayla peşinden geleceğiz gibi,üzülüyor insan işte,neyse vardır bunda da ni hayır,var mıydı herhangi bir belirti sende
Doktorunu arayıp soramaz mısınn,14.günde iğnenin etkisiyle bile pozifit olması lazım,yanlış hatırlamıyorum dimi,çatlatma iğnesi de yaptınDaha önce hiç hamile kalmadığım için bilemiyorum nasıl birsey olduğunu. Ama dün aksam bile ciddi kasık ağrılarım oldu. Göğüs uçlarım cok hassas. Göğüslerim inanılmaz sis. Onun dışında bir belirtim olmadı. 14. Gun test için erken miydi bilemiyorum...
Evet evet, 1 Aralık Ptesi günü ovitrelle yaptım. Hatta geçen hafta perşembe günü erken olmasına rağmen test yaptım, negatif çıktı. Bu ayda olmazsa hsg isteyeceğim dedi. Ama gittiğim doktor benden hiç hormon analizi istemeden klomene başlattı biliyor musun? Eşimden de spermiyogram istemedi. PCO tanısı konmuştu daha önce ama benden hiç test istemedi. Zaten o doktoru tercih sebebim tamamen yakın olmasından dolayı. Ya inan şuan alıp başımı çıkıp gitmek istiyorum. Duvarlar üzerime geliyor sankiDoktorunu arayıp soramaz mısınn,14.günde iğnenin etkisiyle bile pozifit olması lazım,yanlış hatırlamıyorum dimi,çatlatma iğnesi de yaptın
İmkanın varsa dr değiş derim,çık biraz dolaş ya,iyi gelir,aklını dağıt biraz,önümüzdeki aylara bakarsın artık sağlık olsun gülümEvet evet, 1 Aralık Ptesi günü ovitrelle yaptım. Hatta geçen hafta perşembe günü erken olmasına rağmen test yaptım, negatif çıktı. Bu ayda olmazsa hsg isteyeceğim dedi. Ama gittiğim doktor benden hiç hormon analizi istemeden klomene başlattı biliyor musun? Eşimden de spermiyogram istemedi. PCO tanısı konmuştu daha önce ama benden hiç test istemedi. Zaten o doktoru tercih sebebim tamamen yakın olmasından dolayı. Ya inan şuan alıp başımı çıkıp gitmek istiyorum. Duvarlar üzerime geliyor sanki
Haklısın canımİmkanın varsa dr değiş derim,çık biraz dolaş ya,iyi gelir,aklını dağıt biraz,önümüzdeki aylara bakarsın artık sağlık olsun gülüm
Bende çok merak ediyorum canım ne zaman hamile kalıcam ve eşime ne zaman hamileyimmmm diye bağıracamçok merak ediyorum o güzel haberi ne zaman alacağım ? ve eşime bu güzel haberi ne zaman vereceğim
Hersey Allah'tan... Ama doktor yönlendirmesi de bizleri cok etkiliyor bence...Bende çok merak ediyorum canım ne zaman hamile kalıcam ve eşime ne zaman hamileyimmmm diye bağıracam
Üzülme canım bende bu ay yıkıldım resmen, iki tane yumurtam olmuştu biri olmazsa biri tutar diyordum ama olmadı, bende cumartesi günü hormon testini tekrar verdim, yarın da rahim filmi için gitcem, iki gün ağladım ama elden bişey gelmiyor daha da güçlü olman lazım canımEvet evet, 1 Aralık Ptesi günü ovitrelle yaptım. Hatta geçen hafta perşembe günü erken olmasına rağmen test yaptım, negatif çıktı. Bu ayda olmazsa hsg isteyeceğim dedi. Ama gittiğim doktor benden hiç hormon analizi istemeden klomene başlattı biliyor musun? Eşimden de spermiyogram istemedi. PCO tanısı konmuştu daha önce ama benden hiç test istemedi. Zaten o doktoru tercih sebebim tamamen yakın olmasından dolayı. Ya inan şuan alıp başımı çıkıp gitmek istiyorum. Duvarlar üzerime geliyor sanki
Bende çok merak ediyorum canım ne zaman hamile kalıcam ve eşime ne zaman hamileyimmmm diye bağıracam[/QU
rabbim bize bu duyguyu hayırlısı ile tez zamanda yaşatsın
Çok haklısın canım doktor da çok önemli bende doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, bu ay bi geçsin yeni yılda yeni dokor diyorum çünkü bu doktor yumurtam çatladığı halde göremedi yumartan küçülmüş çatlamıyor falan dedi, hatta daha benim bu ay ilk klomenim bana bu aydan sonra sana aşılama yapalım dedi, bende şaşırdım daha benim ilk ayım ama dedim morelim bi bozuldu, haa öylemiydi diyo bu aydan itibaren araştırcam canım bende iyi bi doktorHersey Allah'tan... Ama doktor yönlendirmesi de bizleri cok etkiliyor bence...
Cok haklısın. Benide yarın kontrole çağırdı doktorum. Ilk ay yumurtam olmamıştı. 2. Ay 4 yumurtam vardı ama sadece 1 tanesi 20 mm boyutundaydi. O olmadı. Bu ay 3. Denememdi. 20 mm üzeri 3 yumurtam vardı. 1 Aralık'ta ovitrelle yaptım. Ciddi kasık ağrıları yasadım hala ara ara yasıyorum. Bugün negatif sonuca merhaba dedim. Cok kötüyüm...Üzülme canım bende bu ay yıkıldım resmen, iki tane yumurtam olmuştu biri olmazsa biri tutar diyordum ama olmadı, bende cumartesi günü hormon testini tekrar verdim, yarın da rahim filmi için gitcem, iki gün ağladım ama elden bişey gelmiyor daha da güçlü olman lazım canım
Kırmızıları görünceye kadar üzülme canım umutlu ol, çünkü geç döllenme olabilir, ben kimyasal gebelik geçirdim, o zaman adetime iki gün varken yaptım ama çıkmadı, adetten sonra çıktı, onun için bekle bakalım canım inşallah güzel haber verirsinCok haklısın. Benide yarın kontrole çağırdı doktorum. Ilk ay yumurtam olmamıştı. 2. Ay 4 yumurtam vardı ama sadece 1 tanesi 20 mm boyutundaydi. O olmadı. Bu ay 3. Denememdi. 20 mm üzeri 3 yumurtam vardı. 1 Aralık'ta ovitrelle yaptım. Ciddi kasık ağrıları yasadım hala ara ara yasıyorum. Bugün negatif sonuca merhaba dedim. Cok kötüyüm...
Canimsin, cok sagol verdigin moral için. Ama bugün 14. Gündü. Ve kanda baktirdim. Ovitrelle yaptıgım halde geç döllenme olabilir mı acaba?Kırmızıları görünceye kadar üzülme canım umutlu ol, çünkü geç döllenme olabilir, ben kimyasal gebelik geçirdim, o zaman adetime iki gün varken yaptım ama çıkmadı, adetten sonra çıktı, onun için bekle bakalım canım inşallah güzel haber verirsin
Ben araştırdım da canım asıl kesin sonuç için 15 gün geçsin öyle kanda baktırın diye yazıyordu, herşey olabilir canım Rabbim nasip ettikten sonra sen morelini yüksek tut yinedeCanimsin, cok sagol verdigin moral için. Ama bugün 14. Gündü. Ve kanda baktirdim. Ovitrelle yaptıgım halde geç döllenme olabilir mı acaba?
Inşallah canım. Allah'tan hayırlısını diliyoruz ama böyle sonuçlarla karşılaşınca insan soğuk kanlı olamıyor maalesefBen araştırdım da canım asıl kesin sonuç için 15 gün geçsin öyle kanda baktırın diye yazıyordu, herşey olabilir canım Rabbim nasip ettikten sonra sen morelini yüksek tut yinede
İnşallah canım bende bakalım bu hafta rahim filmi çektircem hayırlısı olsun canımInşallah canım. Allah'tan hayırlısını diliyoruz ama böyle sonuçlarla karşılaşınca insan soğuk kanlı olamıyor maalesefyarın muayene olucam bakalım, Allah gönlümüze göre versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?