Klomen kullananlar

O zaman önümüzdeki ay daha iyi çalışman lazım,incir kürü yap,havuç ye bol bol,bal tarcın,çörekotu yap illa ki tutar bi gün
O kadar üzüldüm ki anlatamam bu ay için cok umutluydum çünkü. Yani neden olmadıgını bilemiyorum

Canim dun aksam benim de uclarinda agirlik ve agri vardi. Bugun sabah iyi ama.

O kadar üzüldüm ki anlatamam bu ay için cok umutluydum çünkü. Yani neden olmadıgını bilemiyorum
Hepimiz sırayla peşinden geleceğiz gibi,üzülüyor insan işte,neyse vardır bunda da ni hayır,var mıydı herhangi bir belirti sende

Hepimiz sırayla peşinden geleceğiz gibi,üzülüyor insan işte,neyse vardır bunda da ni hayır,var mıydı herhangi bir belirti sende
Daha önce hiç hamile kalmadığım için bilemiyorum nasıl birsey olduğunu. Ama dün aksam bile ciddi kasık ağrılarım oldu. Göğüs uçlarım cok hassas. Göğüslerim inanılmaz sis. Onun dışında bir belirtim olmadı. 14. Gun test için erken miydi bilemiyorum...

Doktorunu arayıp soramaz mısınn,14.günde iğnenin etkisiyle bile pozifit olması lazım,yanlış hatırlamıyorum dimi,çatlatma iğnesi de yaptın

Doktorunu arayıp soramaz mısınn,14.günde iğnenin etkisiyle bile pozifit olması lazım,yanlış hatırlamıyorum dimi,çatlatma iğnesi de yaptın
Evet evet, 1 Aralık Ptesi günü ovitrelle yaptım. Hatta geçen hafta perşembe günü erken olmasına rağmen test yaptım, negatif çıktı. Bu ayda olmazsa hsg isteyeceğim dedi. Ama gittiğim doktor benden hiç hormon analizi istemeden klomene başlattı biliyor musun? Eşimden de spermiyogram istemedi. PCO tanısı konmuştu daha önce ama benden hiç test istemedi. Zaten o doktoru tercih sebebim tamamen yakın olmasından dolayı. Ya inan şuan alıp başımı çıkıp gitmek istiyorum. Duvarlar üzerime geliyor sanki

İmkanın varsa dr değiş derim,çık biraz dolaş ya,iyi gelir,aklını dağıt biraz,önümüzdeki aylara bakarsın artık sağlık olsun gülüm

Üzülme canım bende bu ay yıkıldım resmen, iki tane yumurtam olmuştu biri olmazsa biri tutar diyordum ama olmadı, bende cumartesi günü hormon testini tekrar verdim, yarın da rahim filmi için gitcem, iki gün ağladım ama elden bişey gelmiyor daha da güçlü olman lazım canım

Hersey Allah'tan... Ama doktor yönlendirmesi de bizleri cok etkiliyor bence...
Çok haklısın canım doktor da çok önemli bende doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, bu ay bi geçsin yeni yılda yeni dokor diyorum çünkü bu doktor yumurtam çatladığı halde göremedi yumartan küçülmüş çatlamıyor falan dedi, hatta daha benim bu ay ilk klomenim bana bu aydan sonra sana aşılama yapalım dedi, bende şaşırdım daha benim ilk ayım ama dedim morelim bi bozuldu, haa öylemiydi diyo bu aydan itibaren araştırcam canım bende iyi bi doktor

Amin canım inşallah ama git gide de umutlarım tükeniyor sanki yoruluyorum, geçen aylarda daha bi umutluydum olucak diye ama şimdi değilim ya

Cok haklısın. Benide yarın kontrole çağırdı doktorum. Ilk ay yumurtam olmamıştı. 2. Ay 4 yumurtam vardı ama sadece 1 tanesi 20 mm boyutundaydi. O olmadı. Bu ay 3. Denememdi. 20 mm üzeri 3 yumurtam vardı. 1 Aralık'ta ovitrelle yaptım. Ciddi kasık ağrıları yasadım hala ara ara yasıyorum. Bugün negatif sonuca merhaba dedim. Cok kötüyüm...

Kırmızıları görünceye kadar üzülme canım umutlu ol, çünkü geç döllenme olabilir, ben kimyasal gebelik geçirdim, o zaman adetime iki gün varken yaptım ama çıkmadı, adetten sonra çıktı, onun için bekle bakalım canım inşallah güzel haber verirsin

Canimsin, cok sagol verdigin moral için. Ama bugün 14. Gündü. Ve kanda baktirdim. Ovitrelle yaptıgım halde geç döllenme olabilir mı acaba?

Canimsin, cok sagol verdigin moral için. Ama bugün 14. Gündü. Ve kanda baktirdim. Ovitrelle yaptıgım halde geç döllenme olabilir mı acaba?
Ben araştırdım da canım asıl kesin sonuç için 15 gün geçsin öyle kanda baktırın diye yazıyordu, herşey olabilir canım Rabbim nasip ettikten sonra sen morelini yüksek tut yinede

Ben araştırdım da canım asıl kesin sonuç için 15 gün geçsin öyle kanda baktırın diye yazıyordu, herşey olabilir canım Rabbim nasip ettikten sonra sen morelini yüksek tut yinede
Inşallah canım. Allah'tan hayırlısını diliyoruz ama böyle sonuçlarla karşılaşınca insan soğuk kanlı olamıyor maalesef yarın muayene olucam bakalım, Allah gönlümüze göre versin inşallah...

İnşallah canım bende bakalım bu hafta rahim filmi çektircem hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…