Amiiiiiiinnn canım. Allah sabrımızın mükafatını versin inşallah. Senin için dua edicem :)İnşallah canım bende bakalım bu hafta rahim filmi çektircem hayırlısı olsun canım
canım pko var bende ondan olmuyor sanırım hayırlısıcanım yumurtlama da mı sıkıntı var yoksa bir sorun olmadığı halde mi kalamıyorsun :?
canım pko var bende ondan olmuyor sanırım hayırlısı
polikistik over sendromuPlone ne a
pko ne a acaba
Bende senin için edicem canım :) inşallah bebislerimiz bir an önce gelirler. Güzel haberlerini bekliyorumAmiiiiiiinnn canım. Allah sabrımızın mükafatını versin inşallah. Senin için dua edicem :)
polikistik over canım normalde bir insan vücudunda en fazla 3 tane yumurta gelişirken polikistik overde 7-8 tane gelişmeye çabalıyor ve çatlaması için en az 19mm olması gereken yumurtalar 7-8 mm olup kalıyor gelişemiyor tabi gelişmediği iinde çatlamıyor genel açılımı bu canımPlone ne a
pko ne a acaba
canım pkoda yumurta gelişmesinde sorun yaşanıyor keşke gelişse ama gelişmiyorKızlar pco da sadece yumurta gelişip çatlamıyor di mi? Baska bir problemi yok.
aynen canım ilaçla gelişiyor ben ilk gebeliğime de klomen ile kalmıştım ve çatlatma iğnesi olmadan her şey de bir hayır vardır demek ki zamanı vardırAnladim canim. O zaman ilacka yumurta gelistirdigi zaman hic bir engel kalmiyor
Gittinmi doktora canım inş güzel haberler almışsındırcanım umutlanmak istemiyorum ama neredeyse aynı durumu yaşamışız , salı benimde 19. günüm olacak ,Rabbim neylerse güzel eyler , hep dua ediorum , inşAllah senin ki gibi olur sonucum
sende dua et canım ,ismen edebilirsin ,Adım : Aynur :)
HAmile değil yumurtaları büyümüş sadece :)
E hamilelik takvimi başlatmış bende öyle sandım ne bileyimHAmile değil yumurtaları büyümüş sadece :)
Yumurtanın büyümesiyle olsa gebe kalamayan olmazdı herhalde,büyütmek,çatlatmak ve çatladı mı bi de tutturmak mesele :)E hamilelik takvimi başlatmış bende öyle sandım ne bileyim
kızlarrr klomeni saatli mi içmek gerekiyo stres yumoş büyümesini çok etkiliomuşş kızlar o nedenlee noo stresss[/QUOTE
E orası öyle de saati bilmiyorum ki ben de ona inandığım halde saate dikkat edemeyenlerdenim
Yumurtanın büyümesiyle olsa gebe kalamayan olmazdı herhalde,büyütmek,çatlatmak ve çatladı mı bi de tutturmak mesele :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?