Klomen kullananlar

Gittinmi doktora canım inş güzel haberler almışsındır

karsiyakali1912 & C cicianne89 size güzel haberler vermek isterdim ama malesef sonuç olumsuz ,büyümedi keratalar

doktorum cuma son kez bakalım , sonrasında yine adet getirelim , 2 doz femara kullanalım dedi

canlar nasılsınız ben pek iyi değilim eşim çocuktan vazgeçti olmuyor artık uğraşmanın anlamı yok diyor ne yapacağım bilmiyorum ama bu ayda boş geçecek onu anladım hakkımızda hayırlısı inşallah sizler dualarınıza kavuşursunuz

Kızlarııııııııımmm nasılsınız bugün bakiiim benim güzel anne adaylarım Ben iyi olmamakla olmak istemek arasındayım,bel ağrısı var, yakın zamanda kırmızı kart yiyecekmişim gibi geliyor bana,sonra kendimi teselli ediyorum,olsun bu ay olmasın varsın,belki önümüzdeki ay ikiz olur diye

Yok artık,ooooldu bu adam çok afedersin ama sevişmektende mi vazgeçti,töbe töbeee,sanki onca çabayı sarfeden o,napıyor da vazgeçti,tedaviyi o görse ilaç içmeyecek ,doktora gitmeyecek derim,neden vazgeçer ki

Yok artık,ooooldu bu adam çok afedersin ama sevişmektende mi vazgeçti,töbe töbeee,sanki onca çabayı sarfeden o,napıyor da vazgeçti,tedaviyi o görse ilaç içmeyecek ,doktora gitmeyecek derim,neden vazgeçer ki
ben geçen ay umursamamışım birde çocuk istediğimizi anneme falan söylemişim doktorada gitsem o umursamayacakmış çalışma günlerini değerlendirmeyecekmiş amann çokta umrumda bende senin gibi dedim bende memnun değilim her doktora gittiğimde bir taraflarımla uğraşılmasından o yüzden takmıyorum artık

Ya ne saçma sapan şey yaa annemize söylemeyeceğiz de kime söyleyeceğiz derdimizi töbee töbeee

Hepsinin ailelere soleme alerjisi var emin ol kuzum benimde esim dr gittigimizi kimse bilmesin die tembihlio beni bende heee heee deyi geciyorum ama sen uzme kendin Allah ol dedikten sonra her turlu olur uzulme sen

Ben bugun ilk ilcimi ictim hadi bakalim hayirlisiyla gelir insallah melegimmmm

inşallah canım inşallah :) bende bu ay hasta olacakmısım gibi geliyor bana ilacı kullanıyorum ama sanmıyorum tutacağını ümidim kalmıyor artık olacak mı olmayacak mı die düşünmekten sıkıldım

Bende 1 Aralık'ta ovitrelle yaptırmıştım. Hala regl olmadım. Pazartesi günü hcg baktirmistim, negatif çıkmıştı. Bugün de idrarda baktım, yine negatif

ben bugün kuaföre attım kendimi saç rengimi değiştirdim bakım yaptırdımm olacakmı olmuycakmı düşüncesinden iyice uzaklaşma kararı aldımm elimden geleni yapcam inşallah bebeğim gelecek bu ay inşallahhh

inşallah canım benim inşallahh yüzümüz güler inşallah hepimiz in

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…